Spring til indhold

Wikipedia:Flytteforslag/Endrick (fodboldspiller, født 2006)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg foreslår at vi flytter Endrick (fodboldspiller, født 2006) til Endrick. Hvis det ikke er muligt, foreslår jeg, at vi flytter den til Endrick (fodboldspiller) på grund af:

1. Jeg synes, at der er ingen grund til at navngive artiklen det, da der er ikke andre Endrick’er i den danske Wikipedia.

2. I Wikipedia:Navngivning#Flertydige titler står der, at når en artikel anses for at være hovedbetydningen, så får artiklen navnet uden parenteser. Jeg mener, at det er artiklen, da der kun er 2 Endrick’er. (I den engelske Wikipedia.)


  •  Flyt da artiklens navn foreløbig ikke er flertydigt på dansk. StadionK, til en anden gang: Oversættelsesværktøjet foreslår et oversat navn, men du behøver ikke at bruge forslaget, men kan rette det til det ønskede. Desuden kan du bare flytte nye artikler som du har lavet hvis de har fået et forkert navn. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 12. jun. 2024, 16:00 (CEST)[svar]
  •  Kommentar @Dipsacus fullonum. Jeg bruger ikke værktøjet længere, men tak for tippet. Bør jeg så bare flytte artiklen? Jeg var “bange”, for at der var nogle, der var vil har været imod det.
StadionK (diskussion) 12. jun. 2024, 16:24 (CEST)[svar]
Konklusion:
Jeg har flyttet artiklen til Endrick. Hvis nogen er uenige, kan man oprette flytteforslaget: Wikipedia:Flytteforslag/Endrick
—-StadionK (diskussion) 12. jun. 2024, 19:10 (CEST)[svar]