Wikipedia:Flytteforslag/Flemming Sørensen (journalist)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:FlemmingSørensenDanmark, som er journalist, har sendt mig en mail for at høre om det er muligt at gøre noget, så det bliver klarere at Flemming Sørensen (journalist) ikke er FlemmingSørensenDanmark.

P.t. findes der ikke en artikel om Bruger:FlemmingSørensenDanmark, men jeg spekulerer på om det kunne være grundlag for en? I denne udgave af Sandkassen findes en foreløbig selvbio, som måske kunne indikere en eller anden for form notabilitet?

Det primære spørgsmål her er dog om man kan gøre noget for at sikre sig imod et alt for stort sammenfald? Kunne inkludering af fødselsår i artikelnavnet afhjælpe dette? mvh Knud Winckelmann (diskussion) 18. jun 2013, 12:51 (CEST)

 Kommentar Vedrørende notabiliteten, når en dansk pornomodel med få filmroller kan være notabelt, hvorfor skulle så en dansk journalist med en række bogudgivelser ikke være notabelt? Jeg støtter oprettelsen af en artikel med Flemming Sørensen, der er beskrevet i Sandkassen . --Kontoreg 18. jun 2013, 13:35 (CEST)

 Kommentar - Diskussionen er åbenbart helt død. Jeg har d.d. oprettet artiklen Flemming Sørensen (journalist født 1956) og så må vi se, om der fremkommer yderligere reaktioner. --Kontoreg 16. okt 2013, 00:28 (CEST)

Konklusion:
Ikke megen debat, men næppe heller kontroversielt. Der er nu to artikler om de to journalister med navnet Flemming Sørensen og en flertydig. Flemming Sørensen (journalist) peger nu på den flertydige side. Pugilist (diskussion) 17. dec 2013, 08:50 (CET)