Wikipedia:Flytteforslag/Gud

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen Gud viderestiller til Gud (flertydig) og har i øvrigt haft lidt diskussion om, hvad hovedbetydningen af "gud"/"Gud" er. Det er min opfattelse, at den nuværende løsning ikke er hensigtsmæssig. Artiklen Gud (flertydig) bør efter min opfattelse flyttes til Gud, således at der - som argumenteret på artiklens diskussionsside - på opslaget ligger en forklaring på, hvad en gud kan være, og med relevante link til de forskellige artikler.

Det vil stemme bedst overens med den måde, som vi normalt går på Wikipedia, og kan forhåbentlig reducere mængden af fejlagtigt indgående links. Næstefter den problematisk flyttede New York er Gud den af vore sider, der har flest fejlagtigt indgående links. --Pugilist (diskussion) 13. jun 2016, 13:21 (CEST)

  •  Flyt - Pugilist (diskussion) 13. jun 2016, 13:21 (CEST)
  •  Kommentar Jeg har svært ved at se formålet. "Artiklen" Gud er ikke en artikel, men en omdirigering, således at der er to "navne" på artiklen Gud (flertydig). Hvilken praktisk betydning skulle en flytning have? --Madglad (diskussion) 13. jun 2016, 17:34 (CEST)
 Kommentar @Madglad:: Det er ikke verdens vigtigste flytning, men en flytning ville være i overensstemmelse med reglerne for navngivning. Om det kan reducere det voldsomme antal indgående links er ikke sikkert, men det giver menig at følge de regler, der nu en gang er vedtaget. --Pugilist (diskussion) 13. jun 2016, 22:03 (CEST)
 Kommentar Tja, det der ville glæde mig mest, var hvis folk begyndte at tjekke at deres links gik rette sted hen. --Madglad (diskussion) 13. jun 2016, 22:12 (CEST)
Konklusion:
Ikke megen debat, men ingen modstand, og da flytningen er i overensstemmelse med normen på området gennemføres denne. --Pugilist (diskussion) 27. jun 2016, 08:39 (CEST)