Wikipedia:Gendannelsesforslag/Gina Michaells/Artikel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Første oprettelse[rediger kildetekst]

{{hurtigslet|Opfylder ikke notabilitetskriterierne i Wikipedia:Kriterier for musikerartikler}} {{notabilitet}} Gina Michaells (født 17. september 1975 i ManilaFilippinerne) er en jysk sangerinde og sangskriver, som har rejst rundt verden og sunget siden 1998.

Fra 1998-2006 rejste hun hovedsageligt rundt i Asien og Europa, hvor hun turnerede med diverse bands. I 2007 bosatte hun sig på Hurum halvøen i Norge, hvor hun havde en kortere karriere som countrymusiker. I perioden fra 2007-2010 deltog hun i flere norske tv-programmer, deriblandt Norske talenter på TV2,[1] samt Det store korslag på NRK.

I dag lever hun i Danmark, hvor hun hovedsageligt spiller med musikeren John Hatting i duoen Baily Danceband.[2]

Referencer[rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

{{FD|1975|Levende|Michaells, Gina}} Kategori:Sangere fra Danmark

Anden oprettelse[rediger kildetekst]

{{notabilitet}} {{wikify}}

Gina Michaells (født 17. september 1975 i Manila på Filippinerne) er en jysk sangerinde og sangskriver, som har rejst rundt verden og sunget siden 1998. Hun udgav i 2008 sin debut single Somebody´s angel, skrevet af den amerikanske producer, sangskriver og komponist Lonnie Ratliff, som blandt andet har skrevet sange til internationale stjerner Kenny Chesney og Garth Brooks. Musikken til singlen blev ligeledes produceret i Nashville af Lonnie Ratliff. Vokalen blev produceret i Norge af den norske komponist og producer Arve furuseth, som blandt andet er kendt for at vinde det melodi grand prix 2003 med sangen Im not afraid to move on. Singlen Somebody´s Angel gjorde i internationale country kredse, Gina Michaells kendt over natten. Videoen til singlen fik på en enkelt nat flere end 1.000.000 visninger på youtube, og kørte fast på spille listen i det norske tv program NRK county, i mere end et år. Singlen opnåede som den første skandinaviske udgivelse at komme ind på top 10, på den store anerkendte, amerikanske country hitliste, NMW Main Country. I 2008 deltog hun i det norske tv program norske talenter, hvor hun skabte stor medieomtale, da hun efter at have gået videre, blev sendt hjem med den begrundelse, at hun allerede havde en etableret karriere. Deltagelsen i tv programmet blev vist på Youtube mere end 2.400.000 gange. I 2008 debuterede hun som sangskriver, med singlen Wild Horse og blev i den forbindelse, af det amerikanske pladeselskab Nite Sky Records, kåret som årets country artist, efetr at have været nomineret i flere katagorier.