Wikipedia:Gendannelsesforslag/trustbox

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Siden blev slettet, fordi der blev påstået at den forekom reklamerende. Siden fremviser notabilitet en lagerapplikation og service i samme stil som https://da.wikipedia.org/wiki/Dropbox. (Skrev N4nd3rS32Lw (diskussion • bidrag) 24. mar 2017, 06:48‎. Husk at signere dine indlæg.)

  • Gendan ikke. Problemer er at I ikke er Dropbox. Siden blev ikke slettet pga. den reklamerende tone. Den blev slettet fordi I ikke opfylder kravene til virksomnhedsbiografier og jeg kan ikke finde nogle kilder til at I er kendte i bredere kreds. Hvis I en dag bliver så store at en neutral, uafhængig bruger finder Jer notable nok og der kan fremvises neutrale kilder og omtale, der understøtter dette, så kan det måske blive relevant med en artikel. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. mar 2017, 08:34 (CET)
  • Trustbox har været blandt andet i omtale i BT, Politiken og AltomData, disse neutrale kilder var i Trustbox siden, som kunne ses hvis den blev læst igennem. (Skrev N4nd3rS32Lw (diskussion • bidrag) 28. mar 2017, 07:32‎‎. Husk at signere dine indlæg.)


Konklusion:
Der er ikke opnået konsensus om gendannelse og der er gået over 6 uger uden diskussion. Genoprettes ikke. Forslaget lukkes. --Madglad (diskussion) 6. maj 2017, 08:49 (CEST)[svar]