Wikipedia:Landsbybrønden/Er de levende?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Er de levende[redigér wikikode]

Så på :en at de havde denne side [1].

Var det ikke også en ide at havde sådan en på den danske? Her kunne alle personer over 90 år samles, hvor dødsåret er ukendt eller hvis personen er levende. Hvis personen f.eks. er født før 1903 kan man sætte Kategori:Uoplyst dødsår på, da personen højst sandsynlig er død.

Ved godt at vi har denne her Kategori:Tjek om personen er levende og man sagtens kan ligge den herunder. Tænkte om man kunne få en bot eller et ellers andet til at gøre det, da jeg ikke helt er inde i det tekniske. Se den engelsk udgave for inspiration i start af teksten.

Som sagt er det bare en ide. --M (diskussion) 2. feb 2014, 16:04 (CET)

Det lyder som en glimrende idé. På den måde kan vi også lidt mere formelt få taget fat på problemet, fremfor som nogle brugere hidtil har praktiseret det, stædigt at fastholde personer i de levendes rækker indtil der er bevis for et dødsfald. Men der skal nok en bot til det. Pugilist (diskussion) 2. feb 2014, 16:22 (CET)
Har allerede fundet dødsåret på to personer--M (diskussion) 2. feb 2014, 16:26 (CET)
Jeg lavet en liste med ældste personer på Bruger:Steenth/Gammel og levende - der er 296 stk. pt. Der er flere af de ældre som faktisk lever. --Steen Th (diskussion) 2. feb 2014, 18:19 (CET)

Steen Th er det ok at jeg redigere i din liste og fjerner de døde?--M (diskussion) 3. feb 2014, 17:24 (CET)

Det må du gerne - ellers opdateret listen, når næste databasedump kommer (nok inden for 3-5 dage). --Steen Th (diskussion) 3. feb 2014, 18:17 (CET)