Wikipedia:Landsbybrønden/Fejl i skabelon ?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fejl i skabelon ?[rediger kildetekst]

Jeg er støt på artiklerne Mesodinium chamaeleon og Bakterier, der står markeret med "hurtigslet". Det ser ud som om, at det er fordi, der er gået noget galt med en skabelon {{PMID}}, hvilket tilsyneladende trigger "hurtigslet"-skabelonen. Er der nogen med større teknisk indsigt end jeg, der kan identificere problemet mere præcist, og eventuelt løse det ? Jeg kan godt rette det manuelt i artiklerne, men det ser ud til at være en systemfejl, og dertil rækker mine evner ikke. Pugilist (diskussion) 1. jun 2012, 15:06 (CEST)

Det lader blot til at det er en overmådigt vedholdende caching. En "purge" af den cachede artikel fjernede problemet med hurtigslet for mig, jeg ved dog så ikke om det også er gældende for Jer andre?
Men PMID-skabelonen er stadigt slettet, så en eller anden form for rettelse af de forskellige artikler er vel stadigt nødvendigt. Knud Winckelmann (diskussion) 1. jun 2012, 15:18 (CEST)
Purge'en af siderne løste problemet også for mig, men er der andre artikler, er der vel formentlig det samme problem. På den anden side, er der ikke flere artikler i Kategori:Sider der er foreslået slettet hurtigt med fejlen, så det kan være, at det i praksis er løst (og tak for det i øvrigt). Pugilist (diskussion) 1. jun 2012, 16:32 (CEST)