Wikipedia:Landsbybrønden/Multiple issues-skabelon?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Multiple issues-skabelon?[redigér wikikode]

Halløj! Jeg gik ind på en:wiki-skabelon Template:Multiple issues, og ledte efter den danske version nede i "Sprog". Men jeg kunne ikke finde den. Så jeg prøvede at bruge {{Multiple issues}} på en side, der havde flere problemer, men der dukkede bare "Skabelon:Multiple issues" i rød frem. Hvad skal jeg gøre? (skrev Biscuit-in-Chief (diskussion • bidrag) 1. okt 2018, 21:16. Husk at signere dine indlæg.)

Det er ikke, fordi du gør noget forkert – skabelonen er bare aldrig blevet oprettet her på DA-wiki. Så vidt jeg husker, har det været diskuteret flere gange, men foreløbig må vi altså nøjes med at bruge de enkelte skabeloner på Wikipedia:Skabeloner/Generelle, medmindre nogen vil gå i gang. Vh. SorenRK (diskussion) 1. okt 2018, 22:44 (CEST)
Den kan godt blive en udfordring, da den skabelon bygger på {{Ambox}} og de skabeloner, som skal angives i denne skabelon, for det meste bygger på hønsedesign-skabelonen. Så det er ikke en nybegynder skabelon at gå igang med. --Steen Th (diskussion) 1. okt 2018, 23:38 (CEST)