Wikipedia:Landsbybrønden/Nominering af artikel, eval

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Nominering af artikel, eval[rediger kildetekst]

Vi har en del over den seneste stykke tid arbejdet kraftigt på artiklen Ayatollah som nu også er nomineret til God status ( http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kandidater_til_gode_artikler ). Først sent i forløbet kunne jeg forstå at man kunne tilføje sådan en artikel til evaluering - men - hvordan ellers kan artiklen ret faktisk få nok antal individer til at gennemlæse den så den har en real chance for at blive godkendt som god artikel (dette eftersom endnu ikke minimum 6 individer har nomineret den som påkrævet) ? --Xhmee 20. okt 2012, 00:34 (CEST)

Som jeg skrev på wikt:Wiktionary:Landsbybrønden/A/ayatollah foregår evalueringer på Wikipedia:Evaluering :-).
- Sarrus (db) d. 20. okt 2012, 00:40 (CEST)
Yes, got that - men er dette ikke noget man gør 'inden' nomineringen - sådan jeg fortolket det; dertil at jeg først blev bekendt med det efterfølgende.. Men ja, hvis det noget man også kan gøre under processen til nominering så det nok bare alderdommen der driller ? --Xhmee 20. okt 2012, 01:00 (CEST)
Men er det ikke nok, at der er én bruger, der nominerer den til en given status? Tænker du ikke på antallet af støtter, for at den kan opnå en bestemt artikelstatus? Men jeg deltager ikke i den slags, så du må afvente en andens svar :-).
- Sarrus (db) d. 20. okt 2012, 01:11 (CEST)
Bestemt, vi ville gerne se at der var mange flere brugere inde over bedømmelsesprocessen til artiklen Ayatollah. Hvad angår dig kære Sarrus, så er jeg indtil videre glad for al den løbende hjælp du giver, så selvom du ikke er med inden over denne proces, fortjener du alligevel min tak, tak! Til alle jer andre, læse artiklen (læseværdigt!) og bedøm den - uden at gøre det store nummer ud af det, er der vist ingen artikel på verdensplan der er så omfattende hvad angår emnet under omtale (til min kendskab). Mvh. --Xhmee 20. okt 2012, 21:23 (CEST)