Wikipedia:Landsbybrønden/Princh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Princh[redigér wikikode]

Det danske softwarefirma Princh (https://www.google.com/search?q=princh), har en artikel på den engelske Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Princh), dog med reklame markering. Da virksomheden er dansk, er der da plads til en artikel på den danske Wikipedia, eller vil den for hurtigt - også her - blive en reklame? (skrev 2a02:aa7:4003:dff3:1:1:6ff7:cdff (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Den engelske artikel er tydeligvis skrevet af folk fra firmaet eller nogen med tilknytning til det. Den burde for længst have været slettet, men med over 6 mio. artikler på engelsk Wikipedia slipper der nemt en del igennem. Hvad angår dansk Wikipedia så skal man lade være med at skrive om sig selv og emner, man har et økonomisk eller personligt forhold til. Udenforstående kan dog godt skrive om firmaer, hvis de er relevante. Men ifølge CVR har Princh kun 10-12 ansatte, og det er alt for lidt efter vores kriterier for virksomhedsartikler. --Dannebrog Spy (diskussion) 21. nov 2020, 15:02 (CET)
Det er for lidt til automatisk notabilitet. Hvis de har gjort noget, der gør det relevant at skrive om dem, men som ikke fremgår af listen, kan de sagtens være relevante alligevel. Men nogen må så skrive en artikel med neutrale kilder, der understøtter påstanden om relevans. Det vil glæde mig at se det, men jeg tvivler på at det sker. --Palnatoke (diskussion) 22. nov 2020, 15:32 (CET)