Wikipedia:Landsbybrønden/Skrivestue i Odense d. 18. okt. 2015

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skrivestue i Odense d. 18. okt. 2015[rediger kildetekst]

Vi er en samling odenseanere, der er interesserede i kultur og byhistorie og ikke mindst formidling af det, og vi planlægger at holde et "Wiki Lab", hvor vi vil samle ligesindede i StudieStuen i Odense, udveksle viden om byens kultur og historie, lære om wikipedia og hvordan man skriver artikler korrekt herinde, og sammen højne kvaliteten af de relevante eksisterende artikler, der finder deltagernes interesse. Vi vil gerne inspirere og opkvalificere, så folk, der har interesse for Odenses kultur og historie, deler deres viden mere grundigt og systematisk til gavn for alle. Det ærgrer os at se, at så mange artikler er forældede, stubbe eller bare underbelyste, men det er også svært at løfte ansvaret alene. Vi forestiller os, at den bedste kvalitet opnås ved at involere mange.

Vi kunne godt tænke os at have nogle erfarne og dedikerede wikianere med til eventen for bl.a. at fortælle nybegynderne om Wikipedias vision, community og retningslinjer og give sparring til skrivningen. Kender I nogen i Odense eller omegn, som kunne være oplagt at invitere med? Vi håber at få en god blanding af deltagere med stor viden og interesse for emnet og folk med erfaring med wiki-redigering, kildekritik og kvalitetssikring, så vi også hver især går hjem med ny viden og nye kompetencer.

Vi holder arrangementet søndag d. 18. oktober 2015 kl. 11-17. Alle er velkomne. Se facebook-eventen her

Mvh Kristianbang (diskussion) 7. okt 2015, 01:24 (CEST)

Jeg kan måske (afhængigt af hvordan en anden aftale falder ud) deltage som en lokal person med en del wikipediaerfaring, dog kun som hjælper under skrivearbejdet. Har I prøvet at kontakte Wikimedia Danmark angående at få en person ud, som har erfaring med at fortælle om Wikipedia? (Det er godt nok med kort varsel, men måske har nogen tid.) - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 9. okt 2015, 22:44 (CEST)
Hej Kåre. Det lyder rigtig godt! Jeg har set det store arbejde, du har gjort for bl.a. at give mange Odense-artikler gode billeder. Det er virkelig fedt! Jeg har skrevet på Wikimedia Danmarks facebookside, men vil også skrive i facebookgruppen nu. Hvis du kan komme som hjælper, så vil vi blive rigtig glade. Vi har også kontakt til flere gode fotografer fra Odense, som skal overtales til at dele deres billeder på nogle licenser, der tillader brug på wikipedia - måske du også kan vejlede og inspirere i det henseende. Mvh Kristianbang (diskussion) 10. okt 2015, 12:50 (CEST)
Glem ikke denne 2½ år gamle forespørgsel - evt. næste sommer i godt vejr for 'Sanderumgaards venner'
Wikipedia:WikiProjekt_Odense_Bys_Museer/Forespørgsler#Sanderumgaard
-- Mvh PHansen (diskussion) 10. okt 2015, 12:58 (CEST)
Så er vi klar med endnu et arrangement i Odense. Denne gang på Thriges Kraftcentral. Jeg håber I kan komme. Se facebookeventen her. Mvh Kristianbang (diskussion) 19. apr 2016, 23:54 (CEST)
@Kristianbang: Jeg vil foreslå, at du opretter en ny tråd på Landsbybrønden. Denne tråd er arkiveret. --Cgt (diskussion) 20. apr 2016, 10:15 (CEST)