Wikipedia:Landsbybrønden/Sletning af side og intet svar fra administrator

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletning af side og intet svar fra administrator[redigér wikikode]

Artiklen https://da.wikipedia.org/wiki/Daniel_Thorup er blevet slettet af en administrator, men jeg er uenig i sletningen. Administratoren svarer ikke ved henvendelse og vil derfor gerne have kontakt til andre administratorer, som kan vurdere sagen.

Tak

Dysp (diskussion) 10. apr 2014, 17:45 (CEST)

Hej Dysp, på Wikipedia:Gendannelsesforslag kan du oprette et gendannelsesforslag. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 10. apr 2014, 18:10 (CEST)

Er der et sted, hvor man generelt kan finde de slettede artikler??? Det er jo ærgerligt at have brugt lang tid på at skrive en artikel, som man ikke har backup af, og så er den lige pludselig blevet slettet af en smart fiduskarl, som ikke indser artiklens værdi, og som måske sletter den af politiske årsager, for vores demokrati er jo på vej mod et diktatur med den såkaldte politiske korrekthed som spydspids. --Hans Christophersen (diskussion) 20. apr 2014, 11:05 (CEST)

Speciel:Loglister/delete viser de sider, som er blevet slettede. Men selve indholdet er kun tilgængeligt for administratorer. Hvis der bliver opnået konsensus om at gendanne artiklen, vil den gamle tekst være bibeholdt. Du kan også bede om at få kopieret det slettede indhold over i f.eks. en sandkasse.
I øvrigt bør du være yderst varsom med at slynge om dig med udokumenterede beskyldninger. --|EPO| COM: 20. apr 2014, 11:09 (CEST)