Wikipedia:Sletningsforslag/Ørestadsområdet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Slet Navnet Ørestadområdet har jeg aldrig hørt, men efter en hurtig undersøgelse ser det ud til, at navnet historisk blev brugt om et tænkt projekt på begge sider af Øresund. I artiklen menes helt tydeligt Øresundsregionen, som der allerede er en fin artikel om. Der er ingen angivne kilder og der er efter min mening ingen bevaringsværdige informationer i artiklen. Nillerdk 5. feb 2010, 21:25 (CET)

Nej, den nævnte "Ørestad" (som Jan Raneke (sv:) i sin tid komponerede et byvåben for) omfattede alene byområderne ud mod Øresund. Den kan der sagtens skrives en del om, hvis man skulle have lyst... --Palnatoke 5. feb 2010, 21:34 (CET)

Slet - Endnu et af Awayanoder/Pontus Ericsons forsøg på at være mere københavner end københavnerne, gøre byen større end den er (eller ihvertfald større end Stockholm) og kloge sig på noget, han åbenlyst ikke har forstand på. --Dannebrog Spy 5. feb 2010, 22:40 (CET)

Slet - En sted efterfulgt af "området" bliver ofte brugt på dansk forstået som stedet med en løsere og større afrænsning. Jeg tror derfor, de fleste vil opfatte Ørestadsområdet som Ørestaden og området omkring, og det bærer mange internetsider også præg af. I artiklen Ørestad kunne sætningen "Historisk er navnet Ørestad brugt om det sammenhængende byområde, man i 50'erne og 60'erne forestillede sig ville vokse frem omkring Øresund, omfattende området København-Helsingør-Helsingborg-Malmö." udbygges, men en selvstændig artikel, mener jeg íkke, der skal være. --Qw345 6. feb 2010, 10:36 (CET)

Konklusion:
Slettet. --Pugilist 13. feb 2010, 15:16 (CET)