Wikipedia:Sletningsforslag/Det sorte ur

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det sorte ur skulle være en dansk musikgruppe, men der gives ingen oplysninger som tyder på notabilitet. En søgning på google finder et satireprogram på P3 som hedder Det Sorte Ur. Det er uklart for mig om det er det samme eller noget andet, men som artiklen er nu, er den ubrugelig. Så jeg foreslår den slettet medmindre notabilitet fremgår af artiklen senest om en uge:

  • Slet - men tidligst 16. april og kun hvis notabilitet ikke fremgår til den tid. Byrial (diskussion) 9. apr 2013, 12:14 (CEST)
  • Slet - I sin foreliggende form ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 9. apr 2013, 14:32 (CEST)
  • Slet - Bruger:DrDose fik lov til at oprette en række meget korte stubbe for nogle år siden. Intentionerne var gode, men det meste endte i noget skrammel, som er intetsigende. Den konkrete substub har stået i tre år uden at nogen har gjort noget ved det, og det er vel på tide at slette den nu. - Og for men skyld behøver vi ikke vente en uge på det. Er den ikke kommet længere på tre år, sker det næppe mere nu (men har den stået tre år, er det selvfølgelig ikke imperativt, at den slettes lige nu og her). Pugilist (diskussion) 9. apr 2013, 21:59 (CEST)
  •  Kommentar - Uha, der er godt nok mange oprettelser i hans eller hendes historik, også en del klart notable som senere er blevet udvidet. Det kunne se ud til at have forbindelse til Wikipedia:Musik/Wikipedia-projektet (DR). Bestemt noget som kunne tåle en krtisk gennemgang. Byrial (diskussion) 9. apr 2013, 23:01 (CEST)
Konklusion:
Ingen protester mod sletning. Hvis det viser sig, at der er noget at skrive om emnet, kan artiklen oprettes igen. Der er ingen nævneværdig information gået tabt ved sletningen. Pugilist (diskussion) 3. maj 2013, 15:38 (CEST)[svar]