Wikipedia:Sletningsforslag/International Kendo Federation (FIK)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen 'International Kendo Federation (FIK)' fungerer blot som en henvisningsside til artiklen 'International Kendo Federation'. 'FIK' er desuden en forkortelse for International Kendo Federation og er således ikke en del af organisationens navn. --Kontoreg 25. aug 2013, 18:36 (CEST)

Der eksisterer allerede en artikel med navnet "International Kendo Federation". --Kontoreg 25. aug 2013, 19:02 (CEST)

  • Slet med ovenstående begrundelse. --Kontoreg 25. aug 2013, 19:30 (CEST)
    •  Kommentar "artiklen" International Kendo Federation (FIK) fungerer i øjeblikket som en omdirigeringsside, så hvorfor ikke slette 'International Kendo Federation (FIK)'? --Kontoreg 26. aug 2013, 11:26 (CEST)
Sletning af omridigeringssiden vil gøre Wikipedia til download en lillebitte smule mindre, men det er så også den eneste fordel. En ulempe kunne være, hvis der var et link til omdirigeringssiden, som efter sletningen kom til at pege forkert, men det er så også en ret lille ulempe. Alt i alt er det næppe en diskussion, som der er grund til at ofre ret mange ressourcer på. --Palnatoke (diskussion) 26. aug 2013, 11:41 (CEST)
    •  Kommentar Såfremt sletningen bliver aktuelt, vil jeg påtage mig den opgave at rette alle links, således at disse links kommer til at pege på 'International Kendo Federation'. --Kontoreg 26. aug 2013, 20:44 (CEST)
Jeg taler ikke om interne links, men links fra andre websites. Sandsynligvis er der ikke nogen, men havde det været om et mere bredt kendt emne, ville det give mening at opretholde en redirect. --Palnatoke (diskussion) 26. aug 2013, 20:48 (CEST)
Nåå, på den led - jeg synes bedre om, at Wikipedia skal vise "vejen" mod det "korrekte" og så må de ansvarlige personer for de respektive websites sørge for at opdatere deres hjemmeside. "FIK" er og bliver en forkortelse for International Kendo Federation, uanset hvor mange websites der linker til International Kendo Federation (FIK). --Kontoreg 30. aug 2013, 00:05 (CEST)
Konklusion:
Ikke megen debat, men ingen støtte til behold. Der er ingen interne links til siden bortset fra diverse lister, slettediskussioner m.v. Palnatokes bekymring er fornuftig nok, men omvendt må det formodes at risikoen er begrænset. I det lys - og da det ellers forekommer ret banalt - slettes omdirigeringssiden. Pugilist (diskussion) 11. sep 2013, 11:28 (CEST)