Wikipedia:Sletningsforslag/Jacob Ekstrøm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Vi er normalt rimelig large med hensyn til diverse radioværter og journalister, men jeg er nu en del i tvivl om artiklen om Jacob Ekstrøm. Personligt mener jeg, at den bør slettes grundet manglende notabilitet. Det er åbenbart, at der er tale om en selvbiografi. Efter min opfattelse er det ikke tilstrækkeligt at have et job, hvis ikke man gennem dette i øvrigt får markeret sig på andre måder, eller generelt har en platform, der rækker udover jobfunktionen. Det er selvfølgelig spændende, at han har indtalt en række reklamespots, men det rækker i min optik ikke.

  • Slet - Pugilist 1. feb 2011, 10:22 (CET)
  • Slet - Artiklen er som udgangspunkt aaalt for omfattende. Jeg er også enig i, at hans meriter - skønt mange af dem - ikke rigtig kan kvalificere til en artikel. At den så måske er selvforfattet, gør ikke sagen bedre; det virker i hvert fald som en PR-agtig meddelelse. --Arne (Amjaabc) 1. feb 2011, 11:27 (CET)
  • Slet enig i at hans liv og virke ikke kan begrunde omtale. --Rmir2 1. feb 2011, 18:26 (CET)
  • Slet - Unotabel jf. ovenstående - og selvbiografier hører ikke hjemme på WP. --Medic (Lindblad) 1. feb 2011, 18:59 (CET)
  • Behold Som forfatter af artiklen vil jeg naturligvis argumentere for at den bibeholdes. Jacob Ekstrøm er muligvis ikke Dan Rachlin, men ift. flere andre radioværter der allerede findes artikler om er han mere erfaren, og står desuden bag Danmarks ældste syndikerede lokalradioshow. Han er endvidere en af landets mest erfarne speakerstemmer. Jeg har foretaget en kraftig redigering af artiklen, og påtænker i øvrigt at skrive flere artikler om danske radioværter, eller tilføje til eksisterende. Jeg er i øvrigt IKKE Jacob Ekstrøm, men kender såvel ham som mange andre nuværende og tidligere lokalradiofolk i form af mit mangeårige virke i branchen. Artiklen, som tilfældigvis er min første om radioværter, er skrevet ud fra en selvbiografi jeg har modtaget på opfordring. Jeg er nu bevidst om, at artiklen i sin oprindelige form var for lang og vil have dette i baghovedet med henblik på kommende artikler. --Kutzon 1. feb 2011, 23:32 (CET)
  •  Kommentar til Kutzon: det er ikke i sig selv afgørende for notabilitet hvor lang tid, man har virket eller omfang af erfaring, men derimod, om vedkommende personligt har offentlighedens interesse. Og der er snart uanede bjerge af radiofolk. --Rmir2 3. feb 2011, 06:40 (CET)
  • BeholdTrade 3. feb 2011, 15:42 (CET)
  • Slet - som artiklen fremstår nu, kravler Jacob ikke over notabilitetsbarren i mine øjne. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 5. feb 2011, 11:59 (CET)
  • Slet - er måske kendt i en lille lukket kreds, men almen notabel er han ikke. - Pixi Uno 16. feb 2011, 15:06 (CET)
Konklusion:
Der er ikke opbakning til at beholde artiklen, så den slettes. - Pixi Uno 16. feb 2011, 17:47 (CET)