Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Flagikoner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Er opgaven med at lave et link med stedets navn og et lille flag ikke løst med skabelon lande data? --Trade (diskussion) 16. maj 2013, 20:17 (CEST)

Symbol comment vote.svg Kommentar - Så vidt jeg kan se, har Bruger:Trade oprettet sletningsforslaget og sat skabelon på kategorien, men diskussionen har aldrig været sat ind på Wikipedia:Sletningsforslag. Det har jeg nu gjort. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 31. maj 2013, 06:49 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet Jvf. ovenstående. --Trade (diskussion) 3. jun 2013, 08:33 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Er det kategorien eller alt indholdet i den, der ønskes slettet? --Palnatoke (diskussion) 3. jun 2013, 09:46 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Er det ikke fortidig det forslag det kommer? Det vil være bedre at afvikle indholdet først (hvad er status på det). Ellers er jeg enig i målet i at omlægge til lande data metoden. --Steen Th (diskussion) 3. jun 2013, 10:16 (CEST)
Til Steenth og Trade: Det lader til at der er en diskussion om dette emne et eller andet sted. Hvor? --Palnatoke (diskussion) 3. jun 2013, 10:31 (CEST)
Det har ikke være diskuteret før mig bekendt. Men jeg har lavet en liste på Bruger:Steenth/Liste11, hvor der en liste over nye skabeloner som burde findes. Men der er nogle som mangler. --Steen Th (diskussion) 3. jun 2013, 11:17 (CEST)
Hvis det ikke har været diskuteret før, er svaret vist let nok: Symbol keep vote.svg Behold indtil der er afklaring på, hvad problemet er. --Palnatoke (diskussion) 3. jun 2013, 11:29 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - skabelon lande data er jo som navnet siger til lande, der findes også flag til ikke lande! --Wholle (diskussion) 3. jun 2013, 17:10 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Wholle - du skal lige stikke finger i jorden først. Kategori:Lande data skabeloner bruges også til at styre flag til andet end lande, fx byer, diverse nutidige og historiske områder. Det er et metode muligvis startet for lande, men senere udbredt - så navnet passer ikke mere. Og det pt. være en dårlig ide at gøre noget ved det - for så mister vi forbindelsen til de andre wiki'er som bruger samme metode. Det centrale her, er den metode der bruges. Dette - Basse-Normandie Basse-Normandie - bruger {{Lande data Basse-Normandie}}, som så bruger {{flag}} at vise det. Og {{flagicon}} kan også bruges - resultat Basse-Normandie. Der findes mange andre muligheder at variere visningen. Den metode som bør afvikles bruges {{Basse-Normandie med flag}} - det giver Normandie Normandie - den kan ikke andet end at vise det. --Steen Th (diskussion) 3. jun 2013, 21:22 (CEST)
    • Symbol comment vote.svg Kommentar Naturligvis kan vi omdøbe skabelonerne, hvis navnet er misvisende. Og hvad forbindelsen til andre wikier angår, så er det jo ikke anderledes end andre interwiki-links. Det eneste, der kræves, er at vi tager os sammen og finder på et bedre navn. Og hvad denne diskussion angår, så må vi jo vente på at nogen påbegynder den ovennævnte diskussion. Trade eller Steenth? --Palnatoke (diskussion) 4. jun 2013, 01:41 (CEST)
En omdøbning er meget omfattende og meget risikofyldt. Det er tusindvis artikler, som bruger skabeloner i det her system. Det kræver en som har meget tid, lyst og et godt overblink til det og kan finde et strategi til det. For navngivningen skal være meget konsekvent for det hænger sammen. Pga af det er der ikke plads til et lang overgangstid, hvis der ikke findes en eller andet måde at lette overgangen. Men jeg mener der spild af god tid, hvis formålet kun en omdøbning af skabeloner - så jeg gør det ikke! --Steen Th (diskussion) 4. jun 2013, 09:21 (CEST)
Flytning af skabeloner virker heldigvis som alle andre flytninger, hvor der oprettes en redirect, men hvis opgaven virkelig er så stor, som du her beskriver, er det tåbeligt at gøre den endnu større. --Palnatoke (diskussion) 4. jun 2013, 09:28 (CEST)
Du burde sætte dig bedre ind i, hvordan det virker. Det er ikke bare en simpel flytning med redirect - det er et system, der hænger voldsom sammen. Og cost/benefit for en omdøbning er meget dårlig. --Steen Th (diskussion) 4. jun 2013, 09:55 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke tilstrækkelig opbakning til at slette kategorien, så den beholdes. --|EPO| COM: 23. jun 2013, 11:59 (CEST)