Wikipedia:Sletningsforslag/Nordgårdsskolen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ultraman markerede Nordgårdsskolen med {{notabilitet}}.
- Sarrus (db) d. 19. aug 2011, 22:26 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet/Symbol merge vote.svg Sammenskriv Har svært ved at se hvordan skolen lige pt. er notabel, især set i lyset af at den nu også lukker. Den kan måske skrives sammen med den anden skole der nævnes i artiklen, så der kan komme en artikel om den nye skole, såfremt denne er notabel. Ellers slet. Mvh Tøndemageren 19. aug 2011, 22:34 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet 336 elever er ikke meget. Modsvarer lidt mere end et spor 0.-10. klasse. Hvis der er noget specielt ved den nye skole, kan vi skrive en artikel om dén. --|EPO| COM: 21. aug 2011, 14:53 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Enig med EPO. -- Pacx 22. aug 2011, 11:06 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar- For godt to måneder siden blev konkluderet i en række sletteforslag, at et par navngivne skoler uden væsentlige meritter (IMHO) skulle kunne overleve; eksempelvis Allindelille Skole. Jeg mener personligt, at alle disse mange artikler om skoler er uden nogen form for relevans, men må konkludere, at jeg ikke altid har opbakning til dette synspunkt. Jeg tolkede nærmest diskussionen sidste gang som om, at den tidligere mere generelle diskussion var blevet overrulet, og at vi i realiten nu tillod samtlige skoler en artikel, blot der var nogen, der gad skrive den. Jeg mener ikke, at Nordgårdsskolen på nogen måde er notabel, men vi bør - som opfordret til tidligere - se at finde vores ben i det her, for det er ikke holdbart, at nogle skoler tilfældigvis får lov at være her, mens andre lige så (u)kendte skoler slettes. Pugilist 26. aug 2011, 17:42 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Jf. diskussionen i Wikipedia:Sletningsforslag/Herfølge Privatskole sålænge artiklen er nomineret for {{Notabilitet}}. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 28. aug 2011, 19:33 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - At en skole bliver nedlagt gører den ikke notabel. --Trade 4. sep 2011, 19:43 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Hermed slettet
- Sarrus (db) d. 18. sep 2011, 12:21 (CEST)