Wikipedia:Sletningsforslag/Tøjbadning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg synes ikke at "tøjbadning" er et emne med tilstrækkelig notabilitet. Der findes tilsyneladende ingen forening eller sammenkomster, ingen regulering, sikkerhedsforskrifter, konkurrencer eller andet, der berettiger til at betragte dette som en seriøs virksomhed. Derfor:

Slet - Rmir2 (diskussion) 2. okt 2013, 18:29 (CEST)

Behold - Det er et fænomen der er i vækst. Det ses i stigende grad ved danske strande, og der er allerede nu ofte kontroverser i danske svømmehaller, når indvandrere med muslimsk baggrund ønsker at bade med tøj på.--Flemmingsorensen (diskussion) 2. okt 2013, 20:11 (CEST)

Slet - Der er eksisterer mange svømmehaller, hvor kommunerne/svømmehallerne har iværksat tilbud for muslimske kvinder, således at disse kvinder kan bade under hensyntagen til deres særegne kulturnormer. Kulturudfordringer eller problemer i denne sammenhæng må kommunerne/svømmehallerne selv løse. En artikel om disse udfordringer hører hjemme i fx kultursektionen i dagbladet Politikken og ikke i Wikipedia. Det "ukendte" begreb og aktivitet kan ikke dokumenteres som værende et stigende fænomen. Artiklen virker søgt med et selvopfundet begreb. --Kontoreg 4. okt 2013, 15:26 (CEST)

Det er ikke selvopfundet - jeg synes selv det lyder klodset. --Flemmingsorensen (diskussion) 4. okt 2013, 17:44 (CEST)

 Kommentar Tyskerne har en side om badekultur, endda en "lesenswerte Artikel" - I en sådan artikel kunne fænomenet vel behandles ? -- Mvh PHansen (diskussion) 4. okt 2013, 18:19 (CEST)

Sagens kerne vel, at denne læseværdige artikel IKKE behandler fænomenet. hilsen Rmir2 (diskussion) 4. okt 2013, 20:02 (CEST)
Man kan ikke drage en direkte sammenligning mellem den tyske artikel om 'Badekultur' og artiklen "Tøjbadning", fordi den tyske artikel behandler generelt badekulturen i en historisk kontekst på en seriøst facon, mens artiklen "Tøjbadning" er en specifik artikel over et selvopfundet begreb, der i relation til de muslimske kvinder har politiske undertoner. Indgangsvinklerne til disse artikler er derfor meget forskellige. --Kontoreg 5. okt 2013, 08:10 (CEST)

 Kommentar Jeg har svært ved at se hvor de politiske undertoner ligger. Skulle jeg i stedet have skrevet at "det er noget svineri som alle danskere bør tage afstand fra"? Det kalder jeg i al fald ikke neutralitet. Og det er stadig ikke et selvopfundet begreb. --Flemmingsorensen (diskussion) 5. okt 2013, 10:43 (CEST)

Artiklen "Tøjbadning" er på ingen måde en encyklopædisk artikel. Der er tale om en artikel, hvis konstruktion bygger på tilfældige websites samt udpluk fra en lokalavis. Både emnet, valg af kilder og dybden af artikelskrivningen lever ikke op til min inklusion. Behøver jeg at konkludere, at vi er uenige omkring beskrivelsen af de muslimske kvinder? --Kontoreg 5. okt 2013, 19:07 (CEST)
Til Kontoreg: du kunne såmænd have taget illustrationsmaterialet med i din kritik. "Tøjdyret i skovsøen" virker frit opfundet til lejligheden. Mig bekendt er det en af sikkerhedsreglerne i svømning ikke at bade i stillestående vande som skovsøer og vandfyldte grusgrave. Dertil kommer, at det ville være livsfarligt, hvis søen var dybere end "tøjdyret" kan bunde. Billedet viser en potentiel drukneulykke. hilsen Rmir2 (diskussion) 6. okt 2013, 09:49 (CEST)
Og sådan kunne man blive ved...for ikke at gå i "selvsving" så afholder jeg mig fra yderligere kommentarer. --Kontoreg 6. okt 2013, 20:28 (CEST)
Slet - Artiklen er uencyklopædisk og baseret på bidragyderens egne fortolkninger, hvilket er irrelevant. --Patchfinder (diskussion) 15. okt 2013, 22:58 (CEST)
Konklusion:
Der er en overvægt af brugere, der taler for at slette artiklen. --|EPO| COM: 27. okt 2013, 11:34 (CET)