Wikipedia:Sletningsforslag/Uranhjorten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen om Uranhjorten omhandler en sang og har stået med skabelon siden maj 2013. Sangen er sikkert sjov (jeg kender den ikke), men så vidt jeg kan se, er den ikke udgivet på singel, og jeg kan heller ikke se, at den har gjort sig bemærket som sådan. Vi førte for noget tid siden en diskussion, hvor det - som jeg husker det - satte nogle forholdsvis vidtgående krav til sanges notabilitet. Jeg kan ikke lige finde diskussionen, men kan nogen med bedre hukommelse end jeg indsætte et link, vil det være fint. (Skrev Pugilist (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  • Slet - Har sangen ikke været udsendt på single, og har sangen ikke på anden måde hittet eller opnået omtale, forekommer emnet noget snævert. Artiklen er i realiteten da også blot en genfortælling af sangens indhold. Roben og Knud er ikke det mest kendte orkester, så heller ikke af den grund kan der argumenteres for sangens notabilitet. (Skrev Pugilist (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Slet - Jeg kender godt sangen, men den er skæv og nåede så vidt jeg kan se heller aldrig at få nogle priser. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 7. aug 2013, 09:09 (CEST)
  • Slet - ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 7. aug 2013, 18:56 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 12. aug 2013, 20:59 (CEST)