Wikipedia:Sletningsforslag/Velfærdsstaten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bemærk, at begrundelser findes på artiklens diskussionsside. Den er delvis sammenskrevet med Velfærdsstat, og en del af det resterende hører til arbejdsmarkedspolitik

  • Sammenskriv med velfærdsstat --Rmir2 11. mar 2011, 20:36 (CET)
  • Slet/ Sammenskriv - Jeg kan ikke se nogle argumenter på artiklens diskussionsside, men det er min opfattelse, at artiklen i den nuværende form fremstår uencyklopædisk, og at der ikke bør være en artikel om både Velfærdsstat og Velfærdsstaten. Der er muligvis enkelte elementer i artiklen, der kan overføres til "Velfærdsstat", men det bør ikke hindre, at artiklen slettes. Pugilist 13. mar 2011, 16:32 (CET)
Jeg mener, at de elementer, der kunne overføres, allerede er overført til "velfærdsstat", og "arbejdsmarkedspolitik"; det enenste, der ikke er flyttet, er passager, som virker spekulative.Ramloser 13. mar 2011, 16:43 (CET)
Enig. Pugilist 13. mar 2011, 18:06 (CET)
Hvad er det der taler imod en simpel omdirigering, når relevant tekst er overført? -- Mvh PHansen 13. mar 2011, 18:16 (CET)
Normalt er artiklerne i ubestemt form, ental, men jeg kan se, at der er en hel del sider, der peger på Velfærdsstaten, så jeg har ikke noget problem med en omdirigering.--Pugilist 13. mar 2011, 20:40 (CET)
ER for så vidt med på ideen, at den nuværende tekst i "velfærdsstat" overføres til "velfærdsstaten; i givet fald må vi ligeledes konsekvent flytte nationalregnskabets artikler til bestemt form, idet f.eks. BFI, BNP osv. normalt skrives ud som Bruttofaktorindkomsten osv. i de fleste artikler om disse emner.Ramloser 15. mar 2011, 03:06 (CET)
@ Ramloser: Jeg tror, du har bagvendt fat i det. Det er Velfærdsstaten i bestemt form, der er foreslået slettet. Således bevares Velfærdsstat, i fald sletteforslaget effektueres, og navngivningen mellem denne og de artikler, du nævner herover, er fortsat konsekvent. --Medic (Lindblad) 15. mar 2011, 03:42 (CET)
Jeg er fuldstændig klar over, at det er denne artikel, som (fortjent) slettes; men jeg kommenterede forslaget om, at vi efter sletningen af denne artikel omdirigerer velfærdsstat hertil, sådan at den bedste tekst bevares i omdirigeringen.Ramloser 15. mar 2011, 19:55 (CET)

Jeg mente blot at den artikel, der bliver tilovers, slettes ikke, men omdannes til en omdirigering til den artikel der bevares. Det gøres jo dagligt med varianttitler og er vel helt ukontroversielt, og en ny intetanende bruger vil ikke være fristet til at oprette igen. Desuden slipper man for at rette links her eller her - og søgemaskinerne hjælper vel med så folk kommer det rigtige sted hen.
Men jeg er tilbøjelig til at tro at jeg må have overset en vigtig pointe, siden så mange vil diskutere sletning, eller at det overhovedet er kommet på tale. -- Mvh PHansen 15. mar 2011, 21:38 (CET)

Konklusion:
Redirect oprettet. Pugilist 17. mar 2011, 14:33 (CET)