Wikipedia:WikiProjekt Vandtårne/Vandtårne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er en liste over vandtårne i Danmark efter kommuner. Hvis man er sikker på, der ikke er flere i en kommune, må man meget gerne notere det med {{gjort}}. Tilføj kun ikke-nedrevne tårne.

Hej, se hvad vores skånske naboer kan hjælpe os med:

NEJ! Jeg håber du er sikker på de tårne du har tilføjet. Den hjemmeside har jeg også link til inde på projektsiden. Vældig interessant, men han har mange med, der senere er nedrevet. Så den er ikke så sikker - kun vejledende. Plus han mangler en hel del. --CarinaT 20. mar 2009, 09:59 (CET)

Ups. Dumt, at jeg overså det. Men jeg har ikke brugt den skånske liste, men hukommelsen og hovedsageligt [1] kombineret med Google-søgninger. Som du kan se, har jeg også indsat henvisninger i hvert enkelt tilfælde til den side jeg umiddelbart mener dokumenterer vandtårnets eksistens. I flere tilfælde står der renoveret i 199x for xx millioner kroner og så er jeg gået ud fra, at tårnet stadig eksisterer. Nå, nu vil jeg cykle ud og fotografere lidt. Bruger:Nillerdk 20. mar 2009, 10:10 (CET)
Okay fedt:D Det er super arbejde! --CarinaT 20. mar 2009, 10:20 (CET)

Har udbygget listen efter ISBN 978-87-92015-07-5 --Thomas 5. jan 2010, 01:34 (CET)

Listen flyttes til Vandtårne i Danmark, men indtil videre forbliver den også her, da der er flere kilder påsat denne liste. --CarinaT (diskussion) 7. aug 2012, 12:01 (CEST)

Region Hovedstaden[rediger kildetekst]

Region Midtjylland[rediger kildetekst]

Region Nordjylland[rediger kildetekst]

Region Sjælland[rediger kildetekst]

Region Syddanmark[rediger kildetekst]