Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/februar 2018/Wikipediajournalen implementerer kommentarsystem

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Wikipediajournalen

Wikipediajournalen implementerer kommentarsystem

Af InsaneHacker, 25-01-2018

Amjaabc efterspurgte i august måde en måde at give feedback til enkelte artikler. Siden Wikipediajournalens start har det været muligt at skrive på den enkelte artiklers diskussionsside, enten som normalt eller ved at trykke på "Feedback"-linket i bunden af siden. Det er imidlertid ikke særligt tydeligt, så med henblik på mere synligt og engageret feedback har vi implementeret et kommentarsystem i bunden af artiklerne som transkluderer fra diskussionssiden.

Vi håber vores læsere vil bruge funktionen til at give feedback på, eller diskutere indholdet af artiklerne der bringes i Journalen.

  • Rigtig god ide med et kommentar felt. Jeg har læst den engelske wikijournal The Signpost de sidste par års, men opdagede først for en måneds tid siden via sprog linket at der er også var en aktiv dansk udgave. En virkelig positiv overraskelse, så mange tak for skriveriet. Med venlig hilsen HilgeJohan (diskussion) 1. feb 2018, 23:04 (CET)
  • Virkelig god ide! - Super godt arbejde! :-) --SimmeD (diskussion, bidrag) 2. feb 2018, 23:40 (CET)
  • Kanon ide! Det er et rigtig godt tiltag. Jeg håber også, at det kan virke motiverende for Wikijournalens skribenter, at de kan få feedback. Det plejer at være en god motivation, hvis folk tilkendegiver, at de kan lide det man laver :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 3. feb 2018, 11:06 (CET)