Zaman Kilic

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Zk
Født Zaman Kilic
26. august 2000 (18 år)
Ishøj, Danmark
Oprindelse Kurdiske rødder
Genre Hiphop, Rap
Aktive år 2017 - i dag
Pladeselskab Sony Music

Zaman Kilic er en ung rapper fra ishøj som bruger sit kunsternavn "ZK". han udgav hans første hit 20 januar (2017). han har udgivet 9 singler og et album med navnet "2000" som tilsammen har over 20 millioner streams. han bor sammen med hans familie. Zaman gik i skole til 7 klasse og efter blev han smidt ud (han synes ikke skolesystemet var noget for ham så han ville bruge sin tid på at lave musik). Han lavede musik siden han var 11-12 år en af hans singler hed (morfar) som han havde skrevet til sin morfar som var død