Brugerdiskussion:Asger/Arkiv 7

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nyheder for januar 2017[rediger kildetekst]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!

Nyheder for februar 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for marts 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for april 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for maj 2017[rediger kildetekst]

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[rediger kildetekst]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:39 (CEST)

Nyheder for juni 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2017[rediger kildetekst]

Retten til materialet[rediger kildetekst]

Hej Asger.

Det er os - Brorfelde Observatorium - der har eneretten til materialet. Den tidligere tekst var skrevet af tidligere medarbejdere og frivillige - og indeholder desværre ukorrekte oplysninger. (Skrev 131.165.161.129 (diskussion • bidrag) 31. jul 2017, 15:55‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej, hvis I ønsker, at eget materiale skal kunne anvendes på Wikipedia skal I indsende en erklæring herom iht. Wikipedias politik om ophavsret, hvor I erklærer, at materialet skal kunne anvendes til alle formål, herunder kommercielle. Vær endvidere opmærksom på, at det generelt ikke er velset, at man skriver om sig selv eller sin arbejdsplads på Wikipedia, da vores erfaring viser, at man har svært ved at bedømme relevans og neutralitet. Det kan I læse mere om i politikken om selvbiografier. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 31. jul 2017, 16:23 (CEST)
Som Asger skriver, er det vigtig at indholdet på wikipedia er neutralt. Når I selv har skrevet materialet som i ønsker indsat i artiklen, kan det ikke tillades, selv om i frigiver ophavsretten. Det eneste man kan bruge materialet til er som kilde og hertil behøver vi ikke nogen tilladelse. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 31. jul 2017, 16:30 (CEST)

Nyheder for august 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for september 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for november 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for februar 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for marts 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for april 2018[rediger kildetekst]

Then what's the purpose of https://da.wikipedia.org/wiki/Skabelon:Ill other than to point to other language Wikipedia pages when no Danish page exists?[rediger kildetekst]

Then what's the purpose of https://da.wikipedia.org/wiki/Skabelon:Ill other than to point to other language Wikipedia pages when no Danish page exists?Mabrndt (diskussion)

The interwiki help page states that interwiki links should not generally be inserted directly in the text, only exceptionally when there is a very good reason for it. Regards Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. apr 2018, 23:19 (CEST)

Nyheder for maj 2018[rediger kildetekst]

Waldemar Mørk[rediger kildetekst]

Hej Asger. Jeg forstår selvfølgelig, at du var nødt til at fjerne mit opslag, hvis det ikke opfyldte kriterierne. Vil bare lade dig vide, at det som sådan ikke var et oprigtigt opslag, men mere blot en sjov gave til en ven, der snart har fødselsdag.

Hvis du har nogen mulighed for at sende det tilbage til mig, må du meget gerne gøre det, da det kunne være sjovt at have selv.

Mange tak ;) Mads Bønnelykke

Hej Mads Bønnelykke. Tak for din besked og tillykke til din ven :-) Wikipedia er ikke lige stedet til den slags spøjse indslag, men du kan se selve teksten du har skrevet i historikken her og gemme den for dig selv, hvis du har lyst til det. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 22. maj 2018, 21:45 (CEST)[svar]

Hej Asger. Tak for det nye forslag. Du skriver her, at du også stemmer på en anden artikel, men det er vist smuttet. :-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. maj 2018, 22:38 (CEST)[svar]

Du har ganske ret gode Arne (Amjaabc). Tak for at gøre opmærksom på det. Jeg har stemt nu :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 27. maj 2018, 22:42 (CEST)[svar]

Administratorstatus[rediger kildetekst]

Hej Asger, du har hermed fået tildelt administratorstatus. Som du ved, er der vejledning på Wikipedia:Administratorer, og ellers skal du bare spørge, hvis du er i tvivl om noget. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 1. jun 2018, 22:57 (CEST)

Hej Kaare. Tusind tak skal du have. Jeg har læst en del op på administratorvejledninger de sidste par dage, men kigger lige igen en ekstra gang :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 1. jun 2018, 22:58 (CEST)
🎉 Tillykke med de nye værktøjer. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 1. jun 2018, 22:59 (CEST)
Mange tak InsaneHacker :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 1. jun 2018, 23:07 (CEST)
Kommer bare lige forbi for at sige tillykke med dine nye værktøjer 🌹 --Zoizit (diskussion) 3. jun 2018, 15:43 (CEST)
Tak skal du have Zoizit! Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 3. jun 2018, 15:45 (CEST)

Småkage som tillykke[rediger kildetekst]

Kære Asger. Stort tillykke med administratorflaget. Du får lige en småkage af mig som tillykke, for det har du fortjent. Jeg glæder mig til at se dine adminhandlinger i fremtiden - jeg tror du vil få meget gavn af flaget. Mange kærlige hilsener EeveeSylveon 2. jun 2018, 07:39 (CEST)


Mange tak skal du have EeveeSylveon :-D Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 2. jun 2018, 09:09 (CEST)

Nyheder for juni 2018[rediger kildetekst]

Slet lige chikanen! mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 14:36 (CEST)

@PerV: hermed gjort. Tak for besked! Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 6. jun 2018, 14:38 (CEST)
Brugeren er endvidere blokeret i en måned. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 6. jun 2018, 14:39 (CEST)
Det så jeg - fint; men eftersom du ikke umiddelbart slettede chikanen, tænkte jeg du kunne have overset det, derfor fik du et spark mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 14:42 (CEST)
Og tusind tak for det :D Jeg havde opdaget noget af brugerens hærværk, men ikke lige den side, så det var et helt velfortjent spark ;-) Mvh.
Jeg håber ikke, jeg sparkede for hårdt, du skulle jo nødigt få en skade, så tidligt efter du blev adm. mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 14:49 (CEST)

Slettelse af SYNARs wiki-side[rediger kildetekst]

Hej Asger,

Jeg vil meget gerne have svar på hvorfor vores wiki-side omkring vores computerspils hold, SYNAR, er blevet slettet? Vi vil oprigtigt gerne have en Wikipedia side oppe at køre, da vi også får spørgsmål fra adskillige personer over internettet om hvem vi er osv. Grundet vores store fanbase vil en Wikipedia-side gøre det lettere for både os og andre computerspillere.

Venlig hilsen Nikolaj (Skrev SYNARcigaretten (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia har retningslinjer for hvornår et emne er nævneværdigt. Se WP:Kriterier for artikler og relaterede sider. Et nystiftet eller relativt ukendt esport/gaminghold er ikke kendt nok til at have deres egen artikel. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 19. jun 2018, 23:41 (CEST)
[redigeringskonflikt]  :Hej Nikolaj. Artiklen var noget svær at læse. Det fremgik for mig ikke klart, hvad den egentlig handlede om. Desuden lykkedes det mig heller ikke at finde noget om SYNAR via Google. Har du nogle kilder, der beskriver jeres hold? Wikipedia har nemlig visse kriterier for, hvornår noget er notabelt, og det er grundlæggende, at der skal være opnået resultater på nationalt niveau. Det kan du læse mere om på Wikipedia:Kriterier for artikler. Desuden bør man ikke skrive om sig selv, sin arbejdsplads eller forening, da vores erfaring desværre viser, at man har svært ved at vurdere relevans og neutralitet, hvilket du kan læse mere om her. Man bør lade uafhængige skribenter skrive en artikel udfra uafhængige kilder når de finder et givent emne interessant. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 19. jun 2018, 23:51 (CEST)

2.107.49.122[rediger kildetekst]

Der kom du mig lige i forkøbet. Jeg er en sur gammel mand, der ikke forstår ungdommen, så det kostede dem en blokering. Feel free til at revurdere situationen. Mvh KnudW (diskussion) 21. jun 2018, 21:17 (CEST)

Hehe Knud det går nok med det. Ud fra IP'ens historik er det vel fint nok. Kan måske godt ske jeg er lidt blødsøden, men ofte synes jeg bare, at de lige synes det snapchat-pjat er sjovt en gang eller to og så er de hurtigt væk igen :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 21. jun 2018, 22:09 (CEST)

Helloworld[rediger kildetekst]

Hmm... Mvh KnudW (diskussion) 28. jun 2018, 23:41 (CEST)

Ja det ser ikke kønt ud. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 28. jun 2018, 23:56 (CEST)
Hej Knud. Jeg har ændret blokering til et halvt år af brugeren og har sendt forvalterne en anmodning om global blokering, som indtil videre har medført en uendelig blokering på meta. Jeg afventer stadig svar fra forvalterne vedr. global blokering. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. jun 2018, 19:33 (CEST)
Hej igen KnudW. Jeg er netop blevet informeret om, at brugeren er blevet uendeligt globalt blokeret på alle Wikimedia-projekter. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. jun 2018, 19:40 (CEST)

Nyheder for juli 2018[rediger kildetekst]

Hej Asger

Jeg kan se at du har noteret artiklen om Cecilie Eriksen for kilder og sprogbrug. Jeg læste på Wikipedia at kilder kunne foregå både med afsnit i bunden eller med henvisninger som del af teksten (de små tal). Hvis det vurderer at det er nødvendigt med henvisningerne indlagret i teksten vil jeg naturligvis gøre det - jeg skal bare lige have lagt lidt arbejde i at finde ud af hvordan :).

Mht til kommentarer om sprogbrug så vil jeg sætte pris på en præcisering i forhold til hvor/hvordan du synes at sprogbruget trænger til en kærlig hånd - så vil jeg forsøge at gøre det :)

På forhånd tak :) (Skrev Ellerkaer (diskussion • bidrag) 9. jul 2018, 15:38. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Ellerkaer. Påstande som "" med hendes families store opbakning" er problematiske, da det sproget ikke er naturligt og påstanden i øvrigt vil være svært at kildeangive. Superlativer som f.eks. "bedste" tegner et "skønmaleri" og bør helt fjernes. Omvendt skal der heller ikke stå dårlige ting. Fremstillingen af hende skal blot være neutral. Se også gerne stilmanualen. Angående kildeangivelser direkte i teksten, er det ekstra vigtigt vedr. nulevende personer. Det kan du læse om på WP:BLP. Skriv gerne, hvis du har flere spørgsmål :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 9. jul 2018, 20:50 (CEST)

hejsa asger. du sletta min artikkel som jeg brukte flera timar på (Skrev Krangle.Rupert.BrunOgTøff (diskussion • bidrag) 9. jul 2018, 20:38. Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Wikipedia skal ikke bruges til fjollerier. Vær desuden opmærksom på, at det her er dansk Wikipedia og indholdet derfor skal være på dansk, ikke norsk. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 9. jul 2018, 20:54 (CEST)

Hjælp:Teknisk forum[rediger kildetekst]

(Sorry for writing in English.) Hi! Since you added Hjælp:Teknisk forum to the technical village pumps distribution list, do you think it would also make sense to link it to the Wikidata item Wikipedia:Teknisk forum (Q4582194), or is it a different thing? (I ask because if it’s not linked to that page, I’ll have to add a special case so the page is reached by meta:Wikidata MassMessage tool.) --Lucas Werkmeister (WMDE) (diskussion) 10. jul 2018, 15:46 (CEST)

Hello Lucas. Thanks for your message :) I have looked at the English technical village pump and they both seem to deal with technical matters and issues of Wikipedia, so I have added our technical forum to the Wikidata item Wikipedia:Teknisk forum (Q4582194). Regards Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. jul 2018, 15:59 (CEST)

Sprogbrug 2.0[rediger kildetekst]

Hej Asger

Jeg kunne desværre ikke lure hvordan jeg besvarede dit svar, så du må undskylde at jeg starter et nyt punkt. Tak for din feedback vedrørende Cecilie Eriken! Det er godt med lidt hjælp her i begyndelsen og det gav fin mening :) Jeg har fjernet de malende ord og fået sat kildereferencer direkte ind i artiklen nu. der står dog stadig tre "alarmer" verst i artiklen som siger at den er gal. Hvordan får man dem til at gå væk? På forhånd tak. Mvh Ellerkaer

Det er helt i orden Ellerkaer. Teknikken er ikke altid nem :) Jeg har rettet sproget til og slettet lidt af hendes privatliv, da jeg ikke findet det relevant i en encyklopædi. På baggrund af dette har jeg fjernet advarslerne. En anden bruger vil måske være uenig og sætte dem på igen, men så kigger jeg på, hvis det er. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 11. jul 2018, 22:33 (CEST)

Noget nyt vedrørende en konkret artikel[rediger kildetekst]

Kan se du for kort tid siden har tilbagerullet noget “hærværk” i Den Danske Frimurerorden. Har du hørt noget nyt vedrørende den sag, som legal tager sig af om nogle artikler inden for emnet frimureri?

I øvrigt bør advokatens brev lægges åbent frem i Wikipedias ånd, hvis det er lovligt.

--AnetteM.

Hej AnetteM. Jeg er ikke bekendt med lovgivningen vedr. udlevering af privat korrespondance, så det må en med mere forstand svare på :) Hvad det angår Legal har jeg intet hørt siden sagen blev sendt til dem. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 23. jul 2018, 01:01 (CEST)
- En af jer, der modtog brevet, skrev, at advokaten ville have, at en specifik persons navn blev fjernet fra artiklen. Jeg vil gerne tilføje nogle nye(!) referencer til den persons navn, men når det kun er et udvalg af administratorerne, der kender navnet, så er det umuligt for brugere som mig at vide, hvilket navn advokaten mener.
- Kan legal ikke sige, om brevet må offentliggøres?
- Derudover mere generelt om alle artikler på Wikipedia: Hvis vi ikke må skrive gamle oplysninger fra kilder, der er udgivet, FØR persondataforordningen trådte i kraft, så kan vi jo stort set ikke skrive noget om nulevende personer, for mange af kilderne er jo udgivet, FØR persondataforordningen trådte i kraft. F.eks. bliver det svært at skrive om Caroline Wozniacki, for meget kildemateriale om hende (bøger, avisartikler m.m.) er udgivet, før persondataloven trådte i kraft. Jeg står i en form for dødvande og mangler noget viden, inden jeg kan skrive mere i Wikipedias forskellige artikler om nulevende personer. --AnetteM.
Det bedste er vist at fortsætte vores aktiviteter, som vi altid har gjort det, og ikke give denne sag mere opmærksomhed end den har fået. Hvis vi skal foretages tilpasninger af kilder/indhold/andet pga. ny lovgivning, så er jeg sikker på, at Wikimedia Foundation vil fortælle om det. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 24. jul 2018, 11:46 (CEST)

i need it back[rediger kildetekst]

You did delete my transliteration. It is perhaps :) gibberish for you. But since i did not saved it i request this content back. You can post on may talk page (eventually pastebin?). Thx 99.90.196.227 24. jul 2018, 11:42 (CEST)

I am sorry for the trouble. I will make sure you get it on Brugerdiskussion:99.90.196.227. Regards Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 24. jul 2018, 11:44 (CEST)

Nyheder for august 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for september 2018[rediger kildetekst]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2018

Ny blokerings- og bandlysningspolitik, samt ændringer i forbudspolitikken og retningslinjer for administratorer[rediger kildetekst]

Da du er administrator vil jeg gøre opmærksom på at politikken for blokering og bandlysning, politikken for forbud, samt retningslinjerne for administratorer er blevet ændret. Den mest gennemgribende ændring er af blokeringspolitikken der nu er mere tydelig ift. hvornår det er passende at anvende blokerings-foranstaltningen.

Se evt. forslaget hvor ændringerne er opsummeret i punktform.

Mvh. InsaneHacker (diskussion) (sendt via Speciel:MassMessage 20. sep 2018, 14:13 (CEST))

Koordinering af afstemning[rediger kildetekst]

Hej Asger. På siden vedr. bandlysning af Rodejong har du tilbudt at overtage koordineringen. Er det korrekt? Det er meget venligt af dig, men jeg mener det er mere vigtigt med en administrator som vil fjerne blokeringen af Rodejong hvis brugeren ønsker det og genblokere hvis brugeren ikke overholder reglerne. I den selve afstemningen tror jeg samtlige administratorer er lige habile, fordi alle på en eller anden måde har været involveret i diskussioner vedr. Rodejong. Derfor tror jeg godt at jeg kan varetage rollen, men hvis du synes det er problematisk, må du gerne overtage koordineringen. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 26. sep 2018, 19:39 (CEST)

Hvis du selv føler for at koordinere står jeg ikke i vejen for det. InsaneHacker har ophævet blokeringen under forudsætning af, at brugeren kun kan deltage i diskussionen om bandlysning. Bliver betingensel brudt vil jeg mene, at den administrator, der opdager dette også uden videre vil kunne genindføre den, uagtet hvilken administrator det er. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 26. sep 2018, 19:41 (CEST)
Eftersom InsaneHacker har fjernet blokeringen af Rodejong, vil jeg gerne tage imod dit tilbud. Så bør enhver tvivl om habilitet være fjernet. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 26. sep 2018, 19:45 (CEST)
Jeg indsætter mig selv om koordinator. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 26. sep 2018, 19:48 (CEST)
Hej Asger. Tak fordi du overtog koordineringen. Selv om jeg mener at afstemningen og udfaldet er til da-wikis bedste, var det en ubehagelig procedure som har krævet mange overvejelser fra min side, også under selve afstemningen. Derfor var det en stor aflastning at du tog over. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 5. okt 2018, 20:29 (CEST)

Brugerdiskussion[rediger kildetekst]

Hej Asger Jeg undrer mig over en ting. Jeg har lige siddet og læst på din brugerdiskussionsside og set dine diskussioner md andre brugere. Er det ulovligt af mig?Lionbird (diskussion) 29. sep 2018, 17:39 (CEST)

Nej, det er det ikke. Alt på Wikipedia foregår sådan set i fuld offentlighed :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. sep 2018, 17:42 (CEST)
Lionbird har du forresten set Hjælp:OSS og Hjælp:Øvrige spørgsmål? Der kan du finde svar på mange ting, men selvfølgelig ikke, og du skal endelig bare spørge løs, hvis ikke der er på det du leder efter der :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. sep 2018, 17:45 (CEST)
Tak for din hjælp. Jeg er så glad for at være på Wikipedia.Lionbird (diskussion) 29. sep 2018, 20:24 (CEST)
Forresten har jeg ikke set på Hjælp:OSS og Hjælp:Øvrige spørgsmål endu. Det skal jeg gøre. Tak :)Lionbird (diskussion) 29. sep 2018, 20:26 (CEST)
Det var så lidt og tak for interessen i Wikipedia. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. sep 2018, 20:28 (CEST)

Personlige ting[rediger kildetekst]

Hej Asger Du er så sød og hjælpsom :) Jeg ville gerne spørge dig om noget. Det er personligt. Må jeg godt spørge om personlige ting på din brugerdiskussionsside?Lionbird (diskussion) 29. sep 2018, 20:41 (CEST)

Altså det må du godt, men det kan godt være, at jeg ikke vil svare afhængig af, hvad det er, men i så fald har det intet med dig at gøre :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. sep 2018, 20:46 (CEST)

Okay Asger :) Lionbird (diskussion) 30. sep 2018, 11:53 (CEST)

Hej Asger Jeg har tænkt på noget. Nu er jeg jo på din diskussionside og så kom jeg til at tænke på om det er her man kan chatte om personlige ting? MvhLionbird (diskussion) 30. sep 2018, 08:31 (CEST)

Diskussionssiderne skal så vidt muligt holdes projektrelevant. Wikipedia har en Hjælp:Chat på det, som hedder IRC,hvor man kan chatte om alt fra nær og fjern. Du kan komme direkte på chatten på dette link. Her skriver du i nickname, hvad du vil hedde og markerer, at du ikke er en robot og så er du på. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 30. sep 2018, 09:51 (CEST)

Okay Asger :) Lionbird (diskussion) 30. sep 2018, 11:23 (CEST)

Men altså for min skyld må du gerne skrive på min diskussionsside, hvis der er noget du gerne vil vide :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 30. sep 2018, 12:18 (CEST)

Tak Asger :) Lionbird (diskussion) 30. sep 2018, 17:21 (CEST)

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Hej Asger Jeg har brug for din hjælp. Der er en artikel der hedder ‘spille kiks’ og jeg synes ikke den artikel er i orden. Vil du ikke lige gerne gå ind på diskussionssiden i hjørnet af artiklen og hjælpe mig lidt? MvhLionbird (diskussion) 30. sep 2018, 18:02 (CEST)

Vil du hjælpe mig Lionbird (diskussion) 1. okt 2018, 10:58 (CEST)

Jeg har svaret nu på diskussionssiden. Jeg har ikke lige haft tid før nu :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 1. okt 2018, 18:18 (CEST)

Jeg er ikke en sokkedukke. Jeg spørger om alt muligt fordi jeg er uerfaren på Wikipedia. Jeg roser jer administratorer fordi i er så dygtige og gode. Jeg er ikke en sokkedukke!Lionbird (diskussion) 2. okt 2018, 05:28 (CEST)

Nyheder for oktober 2018[rediger kildetekst]

Takk for at du rettet op fejlen som jeg gjorde, i en diskussion for nogle timer siden. (Jeg leste begyndelsen af tråden, for nesten to uker siden da diskussionen startet ...) Vh Sju hav (diskussion) 3. okt 2018, 23:15 (CEST)

No problem :) --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 5. okt 2018, 13:41 (CEST)

Skriver dette så alle for fremtiden kan se denne bruger er en magtmisbruger der ikke kan styre det - det var ikke blot en 'fejl'.

https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Politik_for_blokering_og_bandlysning

"Nedkølings-blokeringer" Blokeringer der udelukkende har til formål at få en vred bruger til at "køle ned" eller "slappe af" er ikke tilladte idet de ofte har den modsatte effekt og eskalerer konflikter. Dog gælder de almindelige regler hvis den vrede bruger begynder på anden upassende opførsel."

"Begrund blokeringer Blokering er et alvorligt emne da det afskærer den pågældende bruger fra at bidrage til encyklopædien på nogen måde _ud over at kunne redigere sin egen brugerdiskussionsside._ Det forventes derfor at blokering kun anvendes med god grund, og at årsagerne bag en blokering kan tjekkes efter af andre."

Denne misbruger, Asger, valgte at dække over en anden admins magtmisbrug, Eevesylveon, hvilket altid har været imod wikis regler. Som kontekst kan det nævnes at det blev gjort på følgende brugers diskussionsside: 87.49.45.229.

Jeg kan af din besked læse, at du endnu ikke har forstået, at personangreb ikke er tilladt, men tværtimod fuldstændig uacceptabelt. At kalde nogen "misbruger" resulterer kun i, at du nok må blokeres på ny. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 30. okt 2018, 21:57 (CET)

Nyheder for november 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2018[rediger kildetekst]

Hei Asger, kan du vare hyggelig og kike på OTRS Ticket#2018092610005076 https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom;TicketID=10831645? Dan Koehl (diskussion) 20. dec 2018, 07:03 (CET)

Nyheder for januar 2019[rediger kildetekst]

Det er ikke en entydig regel, at forkortelser ikke skal med ., så hold op med dit hærværk. Forkortelsen skal med, dels fordi det er det navn, der vil blive brugt mest i medier osv, og dels af hensyn til søgbarheden i Google, og dels fordi, mange brugere vil lede efter NOST og ikke det fulde navn. (Skrev Hanseku (diskussion • bidrag) 2. jan 2019, 15:06‎. Husk at signere dine indlæg.)

Tak for din besked Hanseku. Jeg noterer mig, at du er uenig i flytningen og indstiller på den baggrund artiklen til flytning til navnet Den Nationale Operative Stab og dermed lade beslutningen være op til fællesskabet at træffe om navngivningen. Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 2. jan 2019, 15:11 (CET)

Borgerforslag[rediger kildetekst]

Hey du, kan se du kom mig i forkøbet med at opdatere Borgerforslag ift. Klimalov. Udfylder du også resten eller skal jeg gøre det? Vil gerne undgå redigeringskonflikt. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 29. jan 2019, 21:47 (CET)

Hey InsaneHacker, tak for din besked. Du må gerne opdatere resten. Det var min plan at gøre det med det samme, men det spolerede en forvirret brandalarm og så glemte jeg det igen indtil jeg nu, hvor jeg så din besked :-) Med venlig hilsen --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. jan 2019, 21:59 (CET)

Nyheder for februar 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for marts 2019[rediger kildetekst]

Annoncer
Flere kvinder på Wiki


Nyheder for marts 2019 (beklager fejlen første gang)[rediger kildetekst]

Artiklen om afdøde Hans Morten Rubin er fejlagtigt forsynet med et billede af mig. Jeg hedder Mogens Rubinstein (Skrev 87.49.146.180 (diskussion • bidrag) 13. mar 2019, 08:19‎. Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen om Hans Morten Rubin indeholder ingen billeder. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 13. mar 2019, 08:23 (CET)

Nyheder for april 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for maj 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2019[rediger kildetekst]

Wikipedia-email[rediger kildetekst]

Hej Asger, jeg har sendt dig en mail via Speciel:Email. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 24. jul 2019, 12:47 (CEST)

Har svaret nu InsaneHacker. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 2. aug 2019, 15:27 (CEST)