Brugerdiskussion:VejleMuseerne

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa og velkommen til. Vær dog venligst obs på at Wikipedia ikke er stedet for reklamer og at man ikke skriver om sig selv. Du kan læse mere om dette, og meget mere, i den nedenstående velkomst. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. nov 2015, 10:45 (CET)

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, VejleMuseerne! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 25. nov 2015, 10:45 (CET)

Hvis I ønsker at gøre reklame for jeres attrakioner, skal I finde et andet sted. Hvis I fortsætter på trods af advarsler, vil I blive blokeret. --|EPO| COM: 25. nov 2015, 11:04 (CET)

Information om VejleMuseerne[rediger kildetekst]

Hej, jeg kan se, at VejleMuseerne gerne vil oprette information om sine afdelinger. Det er i og for sig udmærket. Desværre har vi nogen regler om, at artikler ikke må have præg af reklame, hvilket er tilfældet for de oprettede artikler. Artiklerne skal være informative, det vil sige fx omtale museernes historie, faste udstillinger, kendte genstande, museumstidsskrifter og udgivelser og lignende. I kan fx skele til Statens Museum for Kunst for at se hvordan, det kan gæres. Artiklerne behøver (i første omgang) ikke at være så omfattende, men det kan være en inspiration. Oploadede billede vil være velkomne, fx af museumsbygningen og bemærkelsesværdige udstillingsgenstande.

Vi har et princip om, at artikler ikke må være tæt på, fx vedrørende egen arbejdsplads. I kan eventuelt kontakte en administrator eller anden erfaren wikipedianer, som kan være behjælpelig med at forfatte artiklerne. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 25. nov 2015, 14:48 (CET)

Hej igen. Kunne I lige tage en pause og komme med noget feedback på det ovenstående?
Pt. er der flere problemer med Jeres bidrag, i og med at I kopierer indhold fra Jeres egen hjemmeside. Til en start overholder det ikke kravene til artikler her på stedet og der er desuden ophavsretslige problemstillinger, der skal afklares. mvh Knud Winckelmann (diskussion)
Som andre skriver, så er wikipedia ikke et sted hvor man skriver om din arbejdsplads og man laver slet ikke reklame på wikipedia. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. nov 2015, 16:30 (CET)
Jeg har forsøgt at wikificere VejleMuseerne - Kulturmuseet. Toxophilus (diskussion) 25. nov 2015, 18:02 (CET)
Jeg har nu talt med et par medarbejdere på museerne, og de vil tage en intern snak om hvordan de kan bidrage. --Palnatoke (diskussion) 26. nov 2015, 12:15 (CET)
@Palnatoke: har du hørt tilbage fra dem? Jeg har luget ud i Vingsted Historiske Værksted. Jeg synes også, at artiklerne bør ligge under deres egentlige navn uden "VejleMuseerne" første. Barefordi museet gerne vil have at deres navn står først, så behøver vi jo ikke følge dem. Toxophilus (diskussion) 19. apr 2016, 20:35 (CEST)
Det er et fint, filosofisk spørgsmål om det "egentlige navn" er det officielle eller et andet. Jeg er som regel tilbøjelig til at mene at det ikke er Wikipedias opgave at råde bod på en fejlslagen markedsføringsindsats - med andre ord: Hvis ikke det er lykkedes museet at overbevise folk om det officielle navns lyksageligheder, er det bare ærgerligt. --Palnatoke (diskussion) 19. apr 2016, 20:45 (CEST)

Bindeballe Station[rediger kildetekst]

Jeg har forsøgt at rette lidt op på artiklen om Bindeballe Station, men har desværre ikke adgang til uddybende litteratur fx om arkitekten eller bygmesteren bag, om betjeningsområde, godsomsætning eller passagertal. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 10. dec 2015, 15:17 (CET)