Wikipedia:Sletningsforslag/Silke J. Fogelberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Zoizit har markeret Silke J. Fogelberg med {{notabilitet}}.
- Sarrus (db) d. 18. jul 2015, 12:21 (CEST)

Jf. Wikipedia:Kriterier for biografier#Foreningsfolk er formænd for større landsdækkende (...) interesseorganisationer automatisk notable. Hører Danske Skoleelever til den kategori? Der er tidligere blevet beholdt artikler om formænd for DSE (Wikipedia:Sletningsforslag/Vera Rosenbeck og Wikipedia:Sletningsforslag/Agnete Vienberg Hansen). Måske burde det diskuteres generelt i stedet for hver gang de skifter formand?
- Sarrus (db) d. 18. jul 2015, 12:21 (CEST)
Behold Danske Skoleelever er efterhånden en organisation som man følger... så så de burde være automatisk notable. --Steen Th (diskussion) 18. jul 2015, 16:13 (CEST)
  • Behold Mener at hun er notable. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 22. jul 2015, 21:51 (CEST)
  • Slet/ Sammenskriv Efter min vurdering er notabiliteten som selvstændig artikel ikke i orden. Jeg vil mene at denne og andre lignende artikler om formænd lige så godt kunne indskrives i hovedartiklen, som derved ville blive mere informativ. Hvis personen i anden sammenhæng (fx politisk karriere) bliver notabel, kan og bør det naturligvis nævnes, at vedkommende har en fortid som formand for Danske Skoleelever. hilsen Rmir2 (diskussion) 25. jul 2015, 11:44 (CEST)
  • Behold Enig med Steenth. --Palnatoke (diskussion) 25. jul 2015, 13:41 (CEST)
  • Behold Enig med Steenth. --Madglad (diskussion) 31. jul 2015, 22:32 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 2. aug 2015, 21:55 (CEST)