21 Søndag

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Broom icon.svgDer mangler kildehenvisninger i teksten
Denne artikel har en liste med kilder, en litteraturliste eller eksterne henvisninger, men informationerne i artiklen er ikke underbygget, fordi kildehenvisninger ikke er indsat i teksten. Du kan hjælpe ved at indføre præcise kildehenvisninger på passende steder.
Text document with red question mark.svg

21 Søndag er et aktuelt nyhedsmagasin, med kritisk afslørende journalistik, politiske debatter og reportager, der normalt ikke er at finde i de danske nyhedsudsendelser,[kilde mangler] 21 Søndag sendes hver søndag 21.00 på DR1. Reimer Bo Christensen startede som vært, men blev senere afløst af Anders Bech-Jessen.

21 Søndag har været sendt på DR1 siden januar 2007 og har siden starten været et af de mest sete nyhedsprogrammer i Danmark. 21 Søndag afløste TV Avisen 21:00 og SØNDAG som i mange år havde fast tilbehør til en god søndag aften.

21 Søndag har af historier blandt andet kunnet afsløre: historierne om "nyankomne asylansøger der har været udsat for tortur", at "Børnene i den kristne frikirke Faderhuset er truet af vold og vanrøgt", at "medarbejderne på Grindstedværket i årevis blev udsat for arbejde med giftigt kviksølv" og at "Dansk Avis Omdeling har underbetalt østeuropæiske avisbude i mindst halvandet år".

21 Søndags værter[redigér | rediger kildetekst]

Værter
Afløser

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]