Spring til indhold

30 Seconds to Mars

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Thirty Seconds to Mars
Thirty Seconds to Mars (fra venstre; Tomo Miličević, Jared Leto og Shannon Leto)
Information
OprindelseLos Angeles, Californien, USA
GenreExperimental rock, Alternative rock og progressive rock
Aktive år1998-nu
PladeselskabUniversal, EMI, Virgin, Immortal
Associeret medAngels & Airwaves, Great Northern, The Wondergirls
MedlemmerJared Leto
Shannon Leto
Tomo Miličević
Tidligere medlemmerMatt Wachter
Solon Bixler
Eksterne henvisninger
thirtysecondstomars.com

30 Seconds to Mars er et amerikansk band, der spiller alternative rock og progressive rock. Bandet består af forsangeren Jared Leto, hans bror Shannon Leto og Tomo Miličević.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

I 2006 slog bandet igennem med sangen "From Yesterday", den eneste amerikanske musikvideo hvor hele musikvideoen er blevet filmet i Kina. Den kom ind på førstepladsen på den danske Boogie Liste, og blev på listen i alle 10 uger.

Deres første album udkom i 2002 og havde titlen 30 Seconds to Mars, som indeholder "Capricorn (A Brand New Name)" og "Edge of the Earth". I 2005 kom deres andet album, A Beautiful Lie, som indeholder hittene "The Kill", "From Yesterday", "Attack" og "A Beautiful Lie". Det var med dette album, de slog igennem i Danmark. På A Beautiful Lie er der et covernummer af Björks nummer "Hunter". Den 8. december 2009 udkom deres tredje album, This Is War, som består 12 sange samt et remix. Deres seneste album Love, Lust, Faith And Dreams kom i 2013, som blandt andet indeholder sangen "City of Angels" , der var en del af soudtracket til filmen Dallas Buyers Club, som Jared Leto medvirkede i.

30 Seconds to Mars bad echelon'er fra hele verden om at sende billeder ind af sig selv. 2000 af de billeder blev valgt og er blevet lavet om til 2000 unikke pladecovers.

Diskografi[redigér | rediger kildetekst]

Studiealbum[redigér | rediger kildetekst]

Bandmedlemmer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
MusikgruppeSpire
Denne artikel om en amerikansk musikgruppe er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.