Aaron Carter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Aaron Carter
Aaron Carter BR.jpg
Aaron Carter, 2005
Information
Født Aaron Charles Carter
7. december 1987
Tampa Rediger på Wikidata
Oprindelse Florida, USA
Genre Pop teen pop hip hop
Aktive år 1997-
Instrumenter
Sang
Eksterne henvisninger
http://www.aaroncarteronline.com http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=126314655

Aaron Charles Carter (Født 7. december 1987) er en musiker og skuespiller fra Tampa i Florida, USA.

Aaron begyndte at optræde med musik som 7-årig og udgav sit første debutalbum i 1997, som solgte en million eksemplarer. Hans andet album “Aaron’s Party (Come Get It) blev udgivet i år 2000 og solgte 3 millioner eksemplarer i USA. Han havde derefter gæsteoptrædener på Nickelodeon og tournerede med Backstreet Boys, sammen med storebror Nick Carter (fra Backstreet Boys).

Han har været kæreste med Hilary Duff, Lindsay Lohan, og har datet Paris Hilton, ligesom sin bror. Han har 3 søstre - Leslie (sanger), BJ (kok) og hans tvillingsøster Angel (model).

Aarons far giftede sig igen med Ginger, og har fra det ægteskab to yngre halvsøskende, Kaden og Taelyn.

Carter var elev på Frank D. Miles Elementary School og the Ruskin School i Florida. Han er opkaldt efter sin morfar Douglas "Charles" Spaulding og sin farfar, der også hed Aaron Charles Carter.

Musik[redigér | redigér wikikode]

Aaron kan spille på mange forskellige instrumenter fx klaver, saxofon, guitar og trommer. Han har været med til at indspille 'I Just Cant Wait To Be King' fra Løvernes Konge. Han har også sunget i Pókemon: Den Første Film. Hans første rigtige album udkom i Danmark d. 1. december 1997, 6 dage før hans fødselsdag, og fik guldstatus i Danmark, Norge, Tyskland, Spanien og Canada. Albummet udkom i USA d. 16. juni 1998. Carter danser og har lavet noget af sin egen koreografi. Han begyndte allerede i en alder af 6 år at lave musik, fordi hans mor ville have penge. Han har derfor ikke gået i high school, selvom han gerne ville.

Skuespiller[redigér | redigér wikikode]

Aaron er en aktiv skuespiller som har været gæst i bl.a Lizzie McGuire, Sabrina, the Teenage Witch, og 7th Heaven. Han har været med i en tv-serie, der handlede om ham og hans søskende, 'The House of Carters', hvor man følger dem i deres karriere og skænderier. Han kom til skade første gang, han surfede. Han blev ramt med surfboardet på leveren, så den begyndte at bløde, og han straks skulle til hospitalet.

Hobby[redigér | redigér wikikode]

Aaron er meget aktiv i sport, specielt vandsport. Ellers spiller han fodbold, golf, baseball, amerikansk fodbold og kører meget motorcykel. Han har også spillet meget basketball. Carter er bl.a kendt for at kaste med basketballs, når han optræder.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
USAStub
Denne biografi om en amerikaner er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi