Aaron Carter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Denne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Broom icon.svg Formatering
Denne artikel bør formateres (med afsnitsinddeling, interne links o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Aaron Carter
Aaron Carter BR.jpg
Aaron Carter, 2005
Information
Fødenavn Aaron Charles Carter
Født 7. december 1987
Oprindelse Florida, USA
Genre(r) Pop teen pop hip hop
Instrument(er) Sang
Aktive år 1997-
Hjemmeside http://www.aaroncarteronline.com http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=126314655

Aaron Charles Carter (Født 7. december 1987) er en musiker og skuespiller fra Tampa i Florida, USA. Han er Nick Carters (fra Backstreet Boys) lillebror og tidligere kæreste til Hilary Duff og Lindsay Lohan. Han har også dated Paris Hilton efter hans bror. Hans 3 søstre hedder Angel (som er hans tvilling(model)), Leslie (sanger) og BJ (kok). Hans stedmor fra hans fars nye ægteskab hedder Ginger, og Aaron har en yngre 'halvbror' Kaden fra hans fars nye ægteskab. Han har også en yngre 'stedsøster' Taelyn, som er hans fars nye kones datter. Hjemme hos dem var stemningen altid lidt stram, pga. hans forældres skilsmisse. Carter synes selv, at han blev tvunget ind i branchen som alt for ung. Han gik på Frank D. Miles Elementary School og the Ruskin School i Florida. Han er opkaldt efter sin morfar Dougles "Charles" Spaulding. Aaron og hans søskende har haft en dårlig opvækst pga. deres forældres skilsmisse. Carter siger, at han føler, at han var grunden til skilsmissen, fordi han altid var i midten af det, når deres forældre skændtes. De skændes godt nok ikke om ham, men om hans penge. Alle Carter søskende siger, at det var skrækkeligt, at den ene dag skulle de vælge, hvem de ville bo hos (pga. skilsmissen), og den anden dag opførte de sig, som om intet var sket.

Musik[redigér | redigér wikikode]

Aaron kan spille på mange forskellige instrumenter som fx klaver, saxofon, guitar og trommer. Han har været med til at indspille 'I Just Cant Wait To Be King' fra Løvernes Konge. Han har også sunget i Pókemon: den første film. Hans første rigtige album udkom i Danmark d. 1 december 1997, 6 dage før hans fødselsdag, hvor den fik guldstatus i Danmark, Norge, Tyskland, Spanien og Canada. Albummet udkom i USA d. 17 november 1998. Carter danser og har lavet noget af sin egen koreografi. Han begyndte allerede i en alder af 6 år at lave musik, fordi hans mor ville have penge. Han har derfor ikke gået i high school, selvom han mægtig gerne ville.

Skuespiller[redigér | redigér wikikode]

Aaron er en aktiv skuespiller som har været gæst i bl.a Lizzie McGuire, Sabrina, the Teenage Witch, og 7th Heaven. Han har været med i en tv-serie, der handlede om ham og hans søskende, 'The House of Carters', hvor man følger dem i deres karriere og skænderier. Han kom til skade første gang, han surfede. Han blev ramt med surfeboardet på leveren, så den begyndte at bløde, og han straks skulle til hospitalet.

Hobby[redigér | redigér wikikode]

Aaron er meget aktiv i sport, specielt vandsport. Ellers spiller han fodbold, golf, baseball, amerikansk fodbold og kører meget motorcykel. Han har også spillet meget basketball. Carter an er bl.a kendt for at kaste med basketballs, når han optræder.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

USA Stub
Denne biografi om en amerikaner er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi