Area 51 (computerspil)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Area 51 (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Area 51)
Area 51
Generelle oplysninger
Udvikler Midway Studios Austin
Udgiver Midway
Komponist Chris VrennaRediger på Wikidata
Udgivet USA 25. april 2005
Den Europæiske Union 27. maj 2005
Genre First-person shooter
Spiltype Singleplayer
Multiplayer
Platforme PlayStation 2
Xbox
Windows
Aldersgrænse BBFC: 15
ESRB: Mature (M)
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Area 51 er et computerspil, som kan fås til PC og Playstation 2. Brian Hugh Warner (bedre kendt som Marilyn Manson) lægger stemme til en af rumvæsnerne i spillet.

Plot[redigér | redigér wikikode]

Spillet handler om fire soldater, hvor 1 af dem er spilleren. Som Ethan cole begiver man sig med sit team ned i skumle kældre, mørke gange og blodige rum. Ens opgave er at finde ud af hvad der er sket dernede og hvorfor der ikke kommer nogle signaler og alle forskere meldes døde? En virus er sluppet løs og gør alle til frådene uhyrer. Intet er sikket. Adrenalinen bliver holdt oppe hele tiden og der er ikke tid til pause. Hvor man end går hen springer monster ned fra loftet, gennem døre eller overraske en bagfra. man ender desværre selv med at blive til én af de uhyrer man selv har bekæmpet. Til alt held får man en særlig slags indsprøjtning og kan kontrollere hvornår man vil være monster eller menneske. Guidet af en telepatisk alien, begiver man sig længere ned i Area 51 og finder ud af, at der faktisk lever en hel befolkning af rumvæsner dernede. Spillet er uhyggeligt for mindreårige og ret barskt (hoveder flåes af og meget andet) så spillet bør kun spilles af børn på 13 og op over.


computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.