Beth Hart

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Beth Hart
Beth Hart i Tivoli Friheden Aarhus 24. juni 2016

Beth Hart (født 24. januar 1972 i Los Angeles) er en amerikansk sanger. Hun kendes i Danmark nok mest for sit album Leave the Light On.

Hun har igennem flere år udsat sig selv for et massivt misbrug af både alkohol og stoffer. Ifølge hende selv begyndte alkoholmisbruget allerede som 11-årig, og som 13-årig var hun første gang hos Anonyme Alkoholikere[1]. I 2000 hittede hun delvist i USA og især i New Zealand med sangen LA Song (Out of This Town) fra pladen Screamin' for My Supper. Succesen gav hende dog en nedtur. Hun begyndte at drikke igen og blev droppet fra sit pladeselskab, røg på psykiatrisk hospital og var på et tidspunkt endda i fængsel. Hun er dog siden blevet gift og mener selv at have kommet sig.

Hun blev " genopdaget" karrieremæssigt på Skanderborg Festival og har siden haft en forkærlighed for Danmark[2]. Blandt andet var hun hurtig stand-in for Amy Winehouse ved afviklingen af Skanderborg Festivalen 2007.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Noter og referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


SkuespillerSpire
Denne amerikanske sangerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi