Bruger:Christian89/arkiv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Hvis du har nogle spørgsmål, så spørg endelig. Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt. --|EPO| 1. aug 2006 kl. 21:39 (CEST)

Redigeringer[redigér | rediger kildetekst]

Når du har redigeret en artikel og vil se resultatet af redigeringen, så benyt venligst forhåndsvisning - i samme omgang bedes du beskrive dine ændringer.

Derudover har du placeret Demo 1 og Demo 2 i kategorier, der ikke er oprettede endnu. Læs lidt om, hvordan kategorierne fungerer på Wikipedia:Kategorier. --|EPO| 2. aug 2006 kl. 21:03 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at bruge beskrivelsesfeltet. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Især hvis det er en artikel, som andre har et personligt forhold til, kan det spare folk for en ekstra gennemlæsning, hvis du lige noterer, at du blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv.

Mvh |EPO| 27. jan 2007 kl. 14:21 (CET)

Hovedartikler[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Hvis du vil henvise til en hovedartikel kan du bruge {{Hovedartikel|artiklens navn}} - du kan se den og lignende skabeloner her. --Lhademmor 10. feb 2007 kl. 16:04 (CET)

Forhåndvisning[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian! Er du ikke venlig at huske EPO's råd om forhåndsvisning? For mange småændringer gør artiklernes historik helt umulig at overskue. --PhoenixV 24. feb 2007 kl. 18:01 (CET)

Nye kategorier[redigér | rediger kildetekst]

Når du opretter en ny kategori, så husk, at denne også skal placeres i en kategori - dette gør strukturen bedre, samtidig med at både artiklerne og kategorien bliver nemmere at finde.

Hvis der er en tilsvarende kategori på andre sprog, så må du også gerne placere de såkaldte "interwiki"-links til disse (og omvendt fra andre sprog til dansk). --|EPO| 25. feb 2007 kl. 10:44 (CET)

Slayer-sange[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Du behøver ikke tilføje Slayers sange til Kategori:Metalsange. De ligger allerede i Kategori:Slayer-sange som er en underkategori af metalsangene. --Lhademmor 12. mar 2007 kl. 17:32 (CET)

Sær skrivning[redigér | rediger kildetekst]

Pas på med særskrivning i kategori-navne. Det korrekte navn for en kategori med Metallicas sange er Kategori:Metallica-sange. Jeg skal nok sørge for at "flytte" kategorien :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 11. jun 2007, 20:47 (CEST)

Fortjenstmedalje[redigér | rediger kildetekst]

Kultur-Barnstar
For sit omfattende arbejde med artikler om heavy metal tildeles Christian89 hermed en kulturfortjensmedalje.


Hej Christian89! Du får lige en lille tak for dit store slid med artiklerne om heavy metal. Jeg håber, du vil fortsætte med at bruge energi på Wikipedia og gøre det til et bedre og mere informativt sted at være. Eventuelt kunne du overveje virkelig at arbejde til bunds med en artikel eller to og forsøge at gøre dem til anbefalede artikler. Det kræver lidt knofedt, men med dit gåpåmod skal det nok lykkes. :) --PhoenixV 26. jun 2007, 21:45 (CEST)

Jeg er helt enig med PhoenixV, og takker også meget for det flotte arbejde. Jeg påtænker også selv at gå yderligere ind og forbedre Wikipedias dækning af heavy metal (Slayer var kun første skridt på vejen :P), så hvis du kunne tænke dig lidt assistance, så spørg endelig :) . --Lhademmor 27. jun 2007, 10:33 (CEST)

WikiProjekt Metal[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian89. Jeg har oprettet Wikipedia:WikiProjekt Metal, som, meget lig mange af de andre projekter, skal forsøge at hjælpe til med Wikipedias dækning af et bestemt emne - i dette tilfælde metal. Du skal være velkommen til at hjælpe :) .--Lhademmor 27. jun 2007, 13:11 (CEST)

Hej Christian. Husk at "lyrics" hedder "sangtekster" på dansk (og ikke "Lyrikker") :) --Lhademmor 28. jun 2007, 19:27 (CEST)
Endnu en ting: I artiklen om Moonsorrow har jeg ændret lidt. Du har brugt fodnoter kan jeg se. Husk dog flere ting her: Du behøver generelt ikke give en <ref> navn medmindre du skal henvise til den flere gange i artiklen. Dens navn behøver heller ikke være så avanceret. Se f.eks. hvordan jeg ændrede <ref name="Moonsorrow genredefination"> til det mere enkle og forståelige <ref name="Metallum"> (da linket jo er til Encyclopaedia Metallum). Husk at når du bruger en henvisning flere gange i en artikel kan du henvise til den ved at give henvisningen navn første gang den bruges i artiklen - og efterfølgende blot henvise til <ref name="henvisningens navn" /> (husk skråstregen). Og slutteligt behøver du altså ikke bruge {{Cite web}} til meget simple links - den bruges normalt kun til nyhedsartikler fra sider som CNN.com, tv2.dk osv. F.eks. droppede jeg den på henvisningen til Moonsorrows officielle biografi, og erstattede den med et mere simpelt udseende. Er det ikke bedre?

Spørg endelig hvis der er noget du er uenig i - og ellers fortsæt det gode arbejde :) --Lhademmor 28. jun 2007, 20:13 (CEST)

Children of Bodom[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Flot arbejde med oversættelsen af artiklen. Jeg kører den igennem for stavefejl og oversættelsesfejl nu. Derudover vil du måske føle at jeg indsætter lovlig mange {{kilde mangler}} - det gør jeg ved enhver sætning jeg føler måske kunne bruge yderligere dokumentation. Det betyder i netop dette tilfælde ikke nødvendigvis at sætningen skal slettes hvis vi ikke kan finde kilder - jeg skal nok "luge ud" i kilde mangler-påsættelserne senere. Medmindre vi finder kilder inden da, jo :-) I øvrigt så ser jeg Children of Bodom som en artikel vi evt. kunne arbejde målrettet på at få gjort i stand til at blive Ugens Artikel? Jeg ved ikke hvor meget du kender til CoB og hvor meget du "bare" har oversat, men jeg har selv samtlige album, og vil da gerne bidrage med al den faktuelle information jeg kan. --Lhademmor 5. jul 2007, 19:49 (CEST)

Hej Christian. Jeg kunne altså godt tænke mig en kilde på det med at Children of Bodom bruger elementer fra melodisk black metal... Hvad er det lige for nogle elementer? Melodisk dødsmetal kan høres i vokalen, og power metal i flere af instrumenterne, men hvad med melodisk black metal? --Lhademmor 14. jul 2007, 11:07 (CEST)
Hej Christian. Ja, hvis de nævnte egenskaber også forekommer i melodisk dødsmetal kunne jeg fristes til at fjerne melodisk black metal fra infoboksen. --Lhademmor 14. jul 2007, 12:05 (CEST)

Hej Christian. Smutter du ikke lige ind på WP:UA/N og stemmer på artiklen? :) --Lhademmor 17. jul 2007, 00:35 (CEST)


Hej Christian. Jeg ved godt at vi kun skal diskutere Wikipedia på Wikipedia, men jeg bliver lige nødt til at spørge: Hedder din far Torben? For i så fald vil jeg gerne gætte på hvem du er :P . --Lhademmor 17. jul 2007, 21:58 (CEST)

Hehe, helt okay. Så deler du bare musiksmag med en jævnaldrende Christian som jeg kender. --Lhademmor 17. jul 2007, 23:00 (CEST)

Ang. Shining[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Jeg har fjernet din kilde til en påstand i artiklen Shining. Grunden er at jeg simpelthen ikke kan finde ud af, hvor på Encyclopedia Metallum det står henne - hvor så du det helt præcist henne? --Lhademmor 24. aug 2007, 21:19 (CEST)

Tak skal du have. Den er fikset nu :) --Lhademmor 24. aug 2007, 22:10 (CEST)

Tillykke og tak[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian, lidt rigeligt sent ville jeg lige takke for samarbejdet om denne artikel, som nu er blevet WP:METAL's første anbefalede artikel! :) --Lhademmor 11. nov 2007, 16:39 (CET)

Gennemlæsning af udvidede artikler[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. På WP:METAL er der nu en sektion med de artikler, som nu er blevet udvidede. For god ordens skyld bør de lige kigges igennem af en anden end artikelforfatteren - bare for en sikkerheds skyld. Jeg tænkte om jeg kunne lokke dig til at kigge Mayhem igennem (selvfølgelig må du også meget gerne kigge de andre, som ikke er "dine", igennem). Når du har kigget den igennem, så kan du bare slette den fra listen. --Lhademmor 11. nov 2007, 16:39 (CET)

Ny KAA[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Så er der en ny kandidat fra WikiProjektet. Tjek WP:KAA og vurdér selv. --Lhademmor 25. nov 2007, 14:14 (CET)

Generel taktik[redigér | rediger kildetekst]

Hej igen. Jeg er kommet til at tænke på hvilken "taktik" vi bør lægge omkring metalartiklerne... Sådan som jeg ser det er der tre ting vi kan fokusere på:

  1. Oprettelser af nye artikler, hvor vi opretter alle de efterspurgte bandartikler, fordelen her er at vi får mange artikler, mens bagdelen er at vi risikerer at sidde tilbage med alt for mange nye stubs.
  2. Udbyggelse af nuværende - bredt fokus hvor vi udbygger de artikler der er listet på WP:METAL til anstændige artikler, der behandler bandsne godt. Fordelen er at vi sikrer os at de metalartikler det nu engang er på Wikipedia også er af en god kvalitet.
  3. Udbyggelse af nuværende - smalt fokus hvor vi koncentrerer os om at få nogle enkelte artikler kraftigt forbedret, og måske endda få dem op på AA-niveau (som vi jo gjorde med Children of Bodom. Fordelen her er at vi får nogle gode artikler at blære os med :) - mens ulempen vel nok er at vi lader størstedelen i stikken.

Personligt har jeg, med CoB's AA-status og FtR's snarlige ditto fået blod på tanden mht. om vi kan gøre Children of Bodom til et "anbefalet emne" (og dermed pwne Taskforcet :P). Vi kan selvfølgelig også bare fortsætte i vores nuværende spor, men jeg ville da lige høre dine kommentarer omkring det hele? PS. fortsæt det rigtig gode arbejde - også med AC/DC :) --Lhademmor 30. nov 2007, 19:39 (CET)

Bredt fokus synes jeg også lyder fint (altså med vægt på udbyggelse af de allerede oprettede artikler). Og selvfølgelig skal vi sikre "store" bands tilsvarende store artikler, men omvendt synes jeg selv det kunne være fedt at berøre "relativt ukendte" bands – f.eks. har nok næsten alle hørt om AC/DC og Motörhead, mens de færreste kender til Children of Bodom. Dermed synes jeg det bliver mere interessant :) Men derudover vil jeg sige at jeg selv har et par bands til udvidelse "i kikkerten": Som sagt er Children of Bodom som AE en mulighed - jeg er gået i gang med Hate Crew Deathroll. Derudover bands som Darkthrone, Opeth, Burzum, Fear Factory (som slet ikke er oprettet), Megadeth (fordi den engelske artikel er FA), og Judas Priest (som allerede nu har potentiale til AA). Disse er hovedsageligt taget ud fra min egen musiksmag. Og lidt off-topic: Hvilke artikler ser du gerne AA-nominerede? --Lhademmor 30. nov 2007, 22:35 (CET)

Udvidelse på WP:METAL[redigér | rediger kildetekst]

Hej igen Christian. Jeg vil bare lige gøre opmærksom på at jeg i den nærmeste tid støvsuger Wikipedia for metal-artikler og smider dem ind på WP:METAL alt efter hvad de mangler - tag det endelig ikke som kritik af dine udmærkede artikler! Det er blot for at få et overblik over hvad der skal til for AA-status :) --Lhademmor 3. dec 2007, 14:49 (CET)

Om Hate Crew Deathroll[redigér | rediger kildetekst]

Hej igen, Christian. Jeg tænkte om du måske kunne hjælpe mig... Jeg er som sagt ved at udbygge denne artikel, og synes selv det går rigtig godt. Jeg har bare knas med udgivelsesdatoerne... Jeg kan se hvornår diverse selskaber udgav albummet i Finland, Sverige, Tyskland, Japan og USA, men hvornår hulen kom det f.eks. til resten af Europa - mere specifikt Danmark? Jeg har ledt lidt rundt, uden at finde noget så jeg tænkte måske kunne du hjælpe (hvis du da har tid)? Tak :) --Lhademmor 1. dec 2007, 14:52 (CET)

Hmm... Ifølge [1] udkom albummet i Danmark 10. marts 2003 - altså samtidig som Stockholm Records udgav det i Sverige. Måske det betyder at det var den generelle Europæiske udgivelsesdato? Det ved jeg ikke.... --Lhademmor 1. dec 2007, 20:21 (CET)
Tak for det hurtige svar! Jeg "udgiver" artiklen nu. :) --Lhademmor 1. dec 2007, 20:30 (CET)
Og.... NU står den under Hate Crew Deathroll. Har du nogen kommentarer til artiklen som den ser ud nu? Jeg har dog et sidste ønske, som nok er lidt dumt... Jeg kan ikke rigtig finde nogen kilde til påstanden om at HCD er melodisk dødsmetal - på trods af at vi alle sammen ved, at det er den. Kan du hjælpe med et link, så er det lige før at jeg ville påstå at artiklen er klar til en LA-nominering (eller måske en evaluering først..) --Lhademmor 1. dec 2007, 21:00 (CET)

Kategorisering og sortering[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. For fremtiden, når du opretter nye artikler og/eller kategoriserer, så brug venligst {{DEFAULTSORT:Efternavn, Fornavn}}. Desuden, hvis du har planer om at oprette en hel række musikere inden for samme genre eller instrument, så opret gerne nye kategorier. --CarinaT 29. nov 2007, 08:52 (CET)

Hej skal nok for fremtiden huske at bruge {{DEFAULTSORT:Efternavn, Fornavn}}. Men hvis jeg skal være helt ærlig er jeg en lille smule i tvivl om hvilke kategorier du hentyder til? --Christian89 29. nov 2007, 16:26 (CET)
Jeg har flyttet dit indlæg herind, da det hører til denne diskussion. Kategorierne er bare fordi jeg lige er i gang med at kategorisere en hel masse musikere og har taget fat på de svenske og der ligger en imponerende række svenske metal-musikere: guitarister, trommeslagere, bassister og vokalister som du har lavet. Min forespørgsel går blot på, at hvis du ønsker at oprette en lang række artikler inden for et bestemt område (fx svenske guitarister eller ligefrem svenske metal-guitarister), kunne du med fordel oprette kategorien (ex.) kategori:heavy metal-guitarister fra Sverige, så vi er fri for at omkategorisere senere. Bare et tip sådan set:) --CarinaT 29. nov 2007, 22:38 (CET)
Det kunne være en udmærket ide, men tror kategorien Heavy metal-musikere fra Sverige, som du har oprettet, er rigeligt:). Personligt syntes jeg, at for mange underkategorier vil gøre det alt for uoverskueligt, hvis der både skulle være svenske heavy metal-vokalister, svenske heavy-metal-guitarister osv. som tilhørende underkategorier til Heavy metal-musikere fra Sverige. Tror den ene er helt okay :) --Christian89 29. nov 2007, 23:04 (CET)
Jeg tror heller ikke, der er større behov nu, men det var mere for eksemplets skyld.--CarinaT 29. nov 2007, 23:08 (CET)

In Flames[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. For at undgå at kværne din brugerdiskussion til en forvirrende grød af indlæg opretter jeg nu en helt ny sektion til dette emne. Jeg tror at jeg vil arbejde lidt på at få artikler flyttet fra "Artikler som kan gøres pænere" til "Artikler med potentiale" - hvilket jo så kræver lidt forbedring. In Flames er mit første offer, og jeg vil undervejs have nogle kommentarer til artiklen - da du har udvidet den tænkte jeg at jeg kan stille spørgsmålene til dig? Jeg skriver dem herunder:

  1. Du skriver Soilwork under "Associerede acts", men hvordan er de associerede? Kilde, evt.? Egentlig kunne jeg også godt bruge en kilde til At the Gates som associeret act...
  2. Der mangler jo en kasse kilder, men hvis vi kunne klare det på Children of Bodom kan vi vel også klare det her? :)
  3. Vi mangler Reroute to Remain.

Jeg begynder nok at arbejde på artiklen i den nærmeste fremtid, så meget jeg nu kan - har snart eksamen. Du må meget gerne hjælpe (med artiklen, ikke eksamen :)) --Lhademmor 4. dec 2007, 13:21 (CET)

Medalje[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Prøv lige at dyrk Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Metal :D --Lhademmor 5. dec 2007, 22:33 (CET)

Omdøbning af WikiProjekt Metal[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian89. Jeg har lige snakket med folkene fra AA-Tasforcet, og de er interesserede i et "samarbejde" i den forstand at vi rykker WikiProjekt Metal til at blive et AA-Taskforce. Og hvad betyder det så for os? Ikke det fjerneste, udover at vi skifter navn. Det gør vi fordi vi generelt har fokus på at tage specifikke artikler, og forbedre dem helt op til AA-kvalitet. Det kendetegner et Taskforce, og ikke et WikiProjekt. Jeg håber du er okay med ændringen. Det kommer som sagt ikke til at betyde andet end et andet navn - og øget reklame for os :) --Lhademmor 5. dec 2007, 22:52 (CET)

Tjaa da det ikke betyder andet end navneændring kan jeg kun se en kæmpe fordel ved det:). Der kan man se vi har også fået en fortjeneste medalje, det går jo fremad:P især med det gode samarbejde vi fører lige nu da:) --Christian89 5. dec 2007, 23:44 (CET)
Hehe, det er rigtigt. Angående Dark Tranquillity vil jeg som sagt kigge på den som mit næste projekt - i mellemtiden kan du evt. tjekke Darkthrone som jeg lige har udvidet i dag? :) --Lhademmor 6. dec 2007, 01:09 (CET)
Det skal jeg nok kigge på:)--Christian89 6. dec 2007, 15:41 (CET)

Hej christian. Når vi skriver musikere ind i infoboks album, så synes jeg vi burde gøre som på Follow the Reaper - altså som

  • Ted Skjellum
    • Vokal, guitar, blablabla

I stedet for bindestregerne - for at sikre at der ikke kommer for mange linebreaks. Er det okay? --Lhademmor 9. dec 2007, 16:32 (CET)

Joo sådan kan vi godt gøre det for min skyld.--Christian89 9. dec 2007, 17:06 (CET)

Hej Christian. Jeg har tilladt mig at tilføje dig på listen over taskforceagenter under Metal-departementet. Det betyder ingenting for dig. Hvis du synes, jeg er galt afmarcheret på den ene eller anden led, er du velkommen til at fjerne dig fra listen igen.

Med venlig hilsen og et heavy-rock-håndtegn, --Hockeyindustrien 11. dec 2007, 22:04 (CET)

Det er helt i orden, er glad for at være med:)--Christian89 11. dec 2007, 22:07 (CET)

Judas Priest[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Med 2 AA'er i ryggen tænker jeg på vores chancer for at få Judas Priest til AA - jeg tror de er meget gode, men det vil nok kræve at der bliver færre røde links. Skal vi evt. samarbejde om at oprette underartikler til Judas Priest (album, medlemmer og alt muligt andet)? --Lhademmor 10. dec 2007, 20:39 (CET)

Hej Lhademmor. Hva skal jeg sige? lad os komme i gang :) --Christian89 10. dec 2007, 20:54 (CET)
Så er der serveret! :P --Lhademmor 25. dec 2007, 23:54 (CET)
Hej Christian. Jeg HAR allerede oversat British Steel, så den behøver du skam ikke tage :) --Lhademmor 14. jan 2008, 10:57 (CET)
Det helt i orden så er den klaret :P. P.s det er et rigtig kreativt nyhedsbrev du har fået lavet:) --Christian89 14. jan 2008, 16:29 (CET)

Nu er den til afstemning som UA i øvrigt. -Lhademmor 10. jul 2008, 15:20 (CEST)

Godt den får min stemme:D--Christian89 10. jul 2008, 15:40 (CEST)

Musiker-delen af WP:METAL[redigér | rediger kildetekst]

Hej igen Christian. Jeg har lige afprøvet en ny fremgangsmåde for Musiker-delen af Metal-projektet. Det er for at sikre at vi ikke bare oversvømmer listen med stubbe (sådan som vi gør med bands). Kommenter gerne på det - er det en dårlig ide? Godt nytår, forresten - jeg håber det nye år byder på mindst lige så mange gode metalartikler som det gamle. :-) --Lhademmor 31. dec 2007, 13:49 (CET)

Det lyder som en god ide især da det er svært at finde informationer om personer, så lad os endelig tage denne nye fremgangsmåde i brug:)I lige måde med et godt nytår, regner med at 2008 også vil blive et år endnu flere gode metalartikler. --Christian89 31. dec 2007, 14:29 (CET)

Nyhedsbrev fra WikiProjekt Metal - Januar 2008[redigér | rediger kildetekst]

Forkert navnerum[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian89

Jeg har lige flyttet din projektside, fordi du havde glemt at sætte kolon efter Bruger. Den kan nu findes her Bruger:Christian89/projekter --Hejsa 12. jan 2008, 16:45 (CET)

Mange tak for det:) --Christian89 13. jan 2008, 12:21 (CET)

My Dying Bride[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på at:

  1. Jeg har gennemlæst My Dying Bride (som er rigtig, rigtig flot!)
  2. Jeg har efterladt nogle kommentarer på diskussionssiden
  3. Jeg vil opfordre dig til at LA-nominere artiklen nu, da den er af rigtig god kvalitet, og jeg synes selv du skal have "æren" af at gøre det :)

--Lhademmor 20. jan 2008, 13:57 (CET)

Okay vil kigge på det. Jeg ved bare faktisk ikke hvordan jeg LA nominere den?:)--Christian89 20. jan 2008, 14:36 (CET)
Det er meget nemt. Du indsætter bare {{LA nomineret}} øverst på diskussionssiden, og håber på at der så kommer nogen og 'godkender' den. --Lhademmor 20. jan 2008, 18:26 (CET)
Okay det vil jeg så gøre nu. Mange tak for du gad læse den igennem:)--Christian89 20. jan 2008, 19:55 (CET)

Den er efterhånden så flot, så jeg tænkte på om du havde lyst til at GA-nominere den? --Lhademmor 23. jun 2008, 12:52 (CEST)

Det har jeg meget snart er lige ved at læse den igennem, og finde det sidste der mangler så den klar :) --Christian89 23. jun 2008, 14:21 (CEST)
Okay GA nomminerer den nu :) --Christian89 23. jun 2008, 18:59 (CEST)
Du bør nok lige kigge på nomineringssiden - det lader til at der er behov for en større indledning. Måske på størrelse med den på Judas Priest...? --Lhademmor 28. jun 2008, 13:53 (CEST)
Okay. Tak for du lige gjorde mig opmærksom på det:).--Christian89 28. jun 2008, 14:26 (CEST)

Update[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på at jeg for tiden fokuserer meget på vores Children of Bodom relaterede artikler, og TaskForce-fokus har jeg indsnævret til nu kun at være omkring deres diskografi. Se evt. {{Metal-AA-Fokusemne 1}} Flot arbejde du laver med Judas Priest i øvrigt! --Lhademmor 27. jan 2008, 22:04 (CET)

Hej Lhademmor. Jeg kan se vi fokusere på diskografien og vil prøve at bidrage til den så godt jeg kan nok mest med gennemlæsninger. Mange tak:)--Christian89 27. jan 2008, 23:03 (CET)

Tilbage på deltid[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. De interne uoverensstemmelser, som førte til mit exit, er kommet nogenlunde i orden nu efter en indrømmelse fra Wikimedia Foundation. Jeg har derfor valgt at komme tilbage til WP:METAL på deltid - og gøre mit arbejde med Children of Bodom færdigt :-). Du fortsætter bare som "holdkaptajn" - jeg gider ikke længere nogle administrative roller. --Lhademmor 10. feb 2008, 00:06 (CET)

Velkommen tilbage :). Det er godt at have dig her.--Christian89 10. feb 2008, 01:49 (CET)

A little help: Ecser[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian! I'm a Hungarian Wikipedia editor, my name is Norbert Kiss. I'm very proud of my village and I would like to read about it in a lot of langauges. I translated already it into 10 languages (now it is in 28 languages, including Norsk), but I can't speak Dansk. Could you help me? My village's English page is this: Ecser. Could you translate the page of Ecser into Dansk? Then just link the side into the English version and I will see it, or you could write me, when it is ready. My Hungarian Wikipedia side is: My profile.

Thank you! Norbert

I can give it a try:)

-- Christian89 17. maj 2008, 18:24 (CEST)

Mange takk! - Norbert
Yes, I saw it, beautiful. Takk igjen :) - Norbert

Barnstar[redigér | rediger kildetekst]

Den Gode Artikels Barnstar
Hej Christian89. Jeg synes det er på tide at du får en anerkendelse af dit arbejde inden for heavy metal, som efterhånden har udmøntet sig i mange gode artikler. Du er efterhånden blevet en nye Lhademmor på den front :-) --Hockeyindustrien 29. maj 2008, 01:10 (CEST)


Jeg er enig. Du er blevet en ganske værdig arvtager :) --Lhademmor 29. maj 2008, 21:51 (CEST)
Jeg takker mange gange for anerkendelsen:)... tusind tak.--Christian89 30. maj 2008, 16:08 (CEST)

FA[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian89, så har vi vores første FA-nominering. Kom og sig din ærlige mening :) --Lhademmor 15. jun 2008, 20:01 (CEST)

Det ser skide godt ud :)--Christian89 16. jun 2008, 21:03 (CEST)

Ekspertmening søges[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Jeg vil høre, om du kender noget til Enforced. Jeg har sat notabilitet-skabelonen på, men kender ikke en dyt til genren, så derfor vil jeg gerne have mere vidende til at give et besyv med. På forhånd tak. --Arne (Amjaabc) 16. jun 2008, 23:10 (CEST)

Nej må indrømme dem har jeg aldrig hørt noget om. Hvis du spørger mig er det sikkert bare en reklame for et eller andet lokalt undergrundsband, der aldrig har udgivet noget som helst, og bare optræder til små lokale koncerter i ny og næ. --Christian89 16. jun 2008, 23:48 (CEST)

WP:METAL moving on...?[redigér | rediger kildetekst]

Hej igen Christian. Nu da en AE-nominering af Children of Bodoms diskografi står lige ved døren, og jeg godt selv kan håndtere at få resten af Children of Bodom-tingene op på højt niveau (tror jeg), tænkte jeg på om vi skulle begynde at planlægge hvad vores {{Metal-AA-Fokusemne 2}} skal være...? Siden jeg valgte Children of Bodom i sin tid, synes jeg det skal være din tur nu :) Kan du komme på et, relativt, snævert emne indenfor metallen som du synes vi skal arbejde fokuseret med? --Lhademmor 23. jun 2008, 16:25 (CEST)

Jeg har gjort mig visse overvejelser, blandt andet kunne man måske tage skandinaviske metal-bands. Der har vi ihvert fald allerede Children of Bodom og In Flames som gode repræsentanter, men dette er stadig kun tanker jeg lige lufter:)--Christian89 23. jun 2008, 16:29 (CEST)
Joh, det lyder da egentlig som en fin ide, men det bliver jo uoverskueligt, så måske vi skulle overveje at barbere det ned til noget genre- og geografimæssigt. Af skandinaviske melodød-bands har vi jo f.eks Children of Bodom (delvist), In Flames og Dark Tranquillity som alle tre er gode udgangspunkter. Men det er også kun tankespind - du bestemmer i sidste ende :) --Lhademmor 23. jun 2008, 16:36 (CEST)
Ja jeg kan godt se din pointe med, at det bliver for uoverskueligt, måske skulle vi vælge noget genre eller geografimæssigt, alt efter hvad der passer bedst. Den må jeg lige tænke over, men lige nu er jeg åben overfor alle forslag, hvis du selv har nogle ideer:)--Christian89 23. jun 2008, 16:39 (CEST)
Jeg har et par forslag nu. Jeg har skrevet dem her. Kom gerne selv med kommentarer eller andre forslag :). --Lhademmor 31. aug 2008, 14:46 (CEST)

AC/DC[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Det kan måske interessere dig at vide at AC/DC er blevet nomineret til Ugens Artikel?. --Lhademmor 26. jun 2008, 15:22 (CEST)

Det kunne det da godt:D Det er godt nok ikke mig, der overhovedet har foreslået den, er lidt i tvivl om hvem der har.--Christian89 26. jun 2008, 16:17 (CEST)

Megadeth[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Jeg ser at du er godt i gang med både gotermetal, mdb og andet - fedt gået! Jeg tænker på at jeg, når jeg engang bliver færdig med mit CoB-korstog, vil kigge nærmere på Megadeth - den har voldsomt mange røde links, så jeg vil prøve at reducere antallet. Hvis du får lyst skal du selvfølgelig være velkommen til at være med :) --Lhademmor 7. jul 2008, 21:27 (CEST)

--Det tror jeg nok ville være en mulighed når jeg er klar til det:)--Christian89 7. jul 2008, 23:11 (CEST)

Dark Tranquillity[redigér | rediger kildetekst]

Hej Christian. Nu har jeg ordnet de der døde links, så de stadig kan læses. Du behøver altså ikke omskrive artiklen, men kan forbedre den der allerede er :). Hvis du får lyst til det, så husk at der mangler et afsnit om Musikalsk stil - de er jo nogle af de største indenfor melodød, så der må vel være noget at skrive. --Lhademmor 16. jul 2008, 14:34 (CEST)

Mange tusind tak for det Lhademmor:) Har nu alligevel fundet en del der skal skrives til men takker mange gange. Ja skal i gang med at skrive om den musikalske stil.--Christian89 16. jul 2008, 14:39 (CEST)