Brugerdiskussion:193.106.120.131

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej. Husk kilder, når du skriver. Derudover bedes du opsummere dine redigeringer, og skriv på diskussionssiden, hvis du vil have noget radikalt ændret i artiklen om Søren Bregendal. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 13:08 (CEST)

Billedet af Bregendal, som du har indsat i artiklen er omfattet af opretshavslovgivning og dermed copyvio. Man kan ikke bare tage billeder fra folks instagram-profiler og uploade på wikipedia. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 13:14 (CEST)
Billedet er ikke var hans instagram
Mystisk, for der er et billede fuldstændig ligesom det på hans instagram. Desuden antager jeg at det er dig, som er Oliverbrohave1234, og så kan du lige så godt logge ind med dit brugernavn. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 13:20 (CEST)

Den konkrete artikel er nu beskyttet, sålees at der ikke kan redigeres får end der opnås enighed om redigeringerne. Skriv venligst på artiklens diskussionsside, hvor du kan forklare, hvad du ønsker ændret, og hvorfor. Vedrørende billedet, kan jeg ikke umiddelbart finde det på Instagramkontoen, men det kan selvfølgelig være blevet slettet i mellemtiden. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 14:02 (CEST)

Billederne er hhv. 9 og 11 rækker neder (forudsat at du ser det som tre kolonner). Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 14:14 (CEST)

Var selv tilstede under PULS og tog billedet af søren på den røde løber, DET ER MIT BILLEDE FOR FANDEN... tilbagefør venligst Sunday Sessions-historien igen og med navne på de sungne sange.(Skrev Oliverbrohave1234 (diskussion • bidrag) 7. sep 2020, 14:51. Husk at signere dine indlæg.)

Nu har jeg fundet det :-) Billedet er i lav opløsning, og det er da muligt, at det er "Own work". Det er blot problematisk, at uploader samme dag har oploadet andre billeder på Commons, der notorisk er copyvio. Nogle er slettet, men dette står måske lidt endnu. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 15:03 (CEST)

Fint, du vil have et svar:

Du er blokeret da du

  1. ikke kan finde ud af at arbejde sammen med dine medskribenter. Ingen ejer en artikel.
  2. opretter bunker af nye konti, lyver, uploader stjålne billeder og generelt ikke viser nogen antydning af at du forstår hvordan det hænger sammen

Du er blokeret.

Det betyder at du ikke opretter nye konti, redigerer uindlogget eller på anden måde bidrager.

Overtrædelser af dette vil betyde flere blokeringer, låsning af artikler osv.

Du har haft 7 år til at lære det. KnudW (diskussion) 10. sep 2020, 11:59 (CEST)

HVEM ER DET SOM DU TROR JEG ER???? 7 år, det er ihvertfald ikke mig, tror du forbinder mig med en anden KnudW Hvad vil du have af beviser?

KnudW? hvad fanden sker der, og hvad betyder fona 2000