Brugerdiskussion:82.211.232.15

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, 82.211.232.15!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Pacx (db) d. 12. jun 2011, 12:53 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Pacx 12. jun 2011, 12:53 (CET)
Gentager lige ovennævnte. --Pixi Uno 12. jun 2011, 14:45 (CEST)
Det samme som Pixi Uno. Greasysweet 5. nov 2011, 14:24 (CET)
Husk det nu, det gør arbejdet nemmere for alle parter. Mvh Knud Winckelmann 5. nov 2011, 21:49 (CET)
Som Knud Winckelmann, husk nu at bruge forhåndsvisning, så der ikke bliver for meget støj på listen. Det vil være rigtigt godt, hvis du gad at gøre det. På forhånd tak. --Greasysweet 28. nov 2011, 00:31 (CET) -

Jeg gentager lige:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 5. dec 2011, 08:24 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 5. dec 2011, 08:24 (CET)
Prøv huske det! --Pelle Hansen 6. dec 2011, 20:43 (CET)
Igen. --Pixi Uno 25. jan 2012, 20:23 (CET)

Forslag til VM-artiklen[rediger kildetekst]

Hej anonyme bruger. Det er naturligvis fint, at du sørger for at opdatere VM i håndbold 2011 (kvinder), men hvad vil du sige til fx at nøjes med at opdatere én gang om dagen? Wikipedia er jo ikke nogen nyhedskanal, hvor det gælder om at være først med det nyeste. Hvis man kun opdaterer en enkelt gang om dagen, så får man ikke den enormt lange historik for artiklen (den bliver jo heller ikke mindre af, at du gemmer flere gange for hver ændring), og det gør forløbet ret uoverskueligt. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. dec 2011, 23:12 (CET)

Arnes forslag har også den positive effekt, at det vil spare dine medskribenter for en masse arbejde. Alle ændringer på Wikipedia skal patruljeres af andre brugere, der vil spare en masse tid hvis du ville være venlig at ændre én lille vane - nemlig at vænne dig til at vente med at klikke på "gem" til artiklen ser ud som gerne vil have den, og bruge knappen lige ved siden af ("forhåndsvisning") i stedet. I praksis har det ingen betydning for dig og dit arbejde, men kan gøre en stor forskel for andre. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 6. dec 2011, 22:38 (CET)
Jeg vil gerne bede dig se et øjeblik til at læse de to herres indlæg ovenover, som du gerne må læse grundigt igennem, da det ikke virker som om, at du har gjort det. Blot en venlig opfordring. Mvh --Greasysweet 9. dec 2011, 20:15 (CET) -
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Nu kunne jeg godt tænke mig, at du tog det lidt roligt med opdateringen af VM i håndbold 2011 (kvinder). Læs venligst overstående tip omkring en 10-20 gange, så du husker det. Det gør kun arbejdet nemmere for os andre, hvis du kunne slappe lidt af med opdateringerne. --Greasysweet 9. dec 2011, 22:59 (CET)

Hej. Jeg kan godt tænke mig en tilbagemelding, om du rent faktisk har forstået det, hvad folk skriver til dig, her på din brugerdiskussion. Hver eneste gang du gemmer, når du har lavet noget i VM i håndbold 2011 (kvinder) er der nogle der skal se det efter. Derfor er det meget let, hvis du vælger at bruge forhåndsvisning og kort lige opsummér dine redigeringere.

For yderligere information anbefalder jeg dig, at du læser forhåndsvisning og redigeringsopsummering grundigt igennem. Du risikere altså snart en læsepause hvis du ikke begynder at benytte tipsene. --Pelle Hansen 10. dec 2011, 02:23 (CET)

Læs lige engang hvad Pelle Hansen her ovenover skriver til dig, for det virker ikke som om, du har forstået noget af, hvad der står på denne side. Og læs, forstå, og brug venligst dette tip:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Greasysweet 10. dec 2011, 10:53 (CET)

Hej!

På baggrund af de mange råd, du har fået ovenfor, har jeg blokeret din redigeringsadgang kortvarigt, så du kan få tid til at læse råd, vejledninger og velkomst. --Palnatoke 10. dec 2011, 11:05 (CET)

NU MÅ STOPPE![rediger kildetekst]

Du risikere snart en lang blokering, lær nu at bruge forhåndsvisning! --Pelle Hansen 11. dec 2011, 21:46 (CET)

Husk det nu! --Pixi Uno 25. jan 2012, 21:17 (CET)

Husk forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pelle Hansen 3. jun 2012, 00:22 (CEST)