Brugerdiskussion:Ajvd

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Ajvd!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 8. mar 2011, 12:34 (CET)

Jeg har brug for lidt assistance til at line tabellerne op, så de ikke begynder at "glide" til højre.(Skrev Ajvd (diskussion • bidrag) 12. mar 2011, 09:38. Husk at signere dine indlæg.)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 11. mar 2011, 05:23 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Sabbe 13. mar 2011, 09:17 (CET)

Hej Ajvd.

Her kommer lige et ekstra tip. Man må ikke fjerne indlæg fra sin diskussionsside. Hvis man ikke ønsker at de skal fremgå direkte af diskussionsiden, kan man arkivere dem ved at oprette eksempelvis Brugerdiskussion:Ajvd/Arkiv. Det er dog kutyme at lade indlæggene ligge et stykke tid, sådan at de øvrige brugere kan følge med i hvilke råd, der er blevet givet og hvad der ellers er blevet diskuteret. Mvh Sabbe 13. mar 2011, 09:58 (CET)

Jeg gentager lige dette en gang. Wikipedia har en meget fast regel om at vi ikke sletter i diskussioner, heller ikke "vores egne" diskussionssider. Du kan læse mere herom på Hjælp:Diskussionssider. Jeg har derfor genindsat det tekststykke, du havde fjernet her fra siden. --Medic (Lindblad) 13. mar 2011, 22:44 (CET)

Hej vil du huske at tilføje iw til dine artikler om tennisspillere?Trade 24. apr 2011, 09:40 (CEST)

Caroline Wozniacki Resultater[rediger kildetekst]

Hej Ajvd

Først vil jeg sige flot arbejde med at få alle Caroline Wozniackis resultater sat ind her på da.wiki. Dernæst vil jeg gøre dig opmærksom på flere af de ekstra afsnit du har sat ind, ikke har relevans for artiklen. De hører derimod hjemme på WTA-artiklen, hvor du passende kan sætte dem ind, du mener der mangler der. Relevante oplysninger i CW-artiklen er oplysninger hvor hovedfokus er lagt på hendes resultater og ikke bare en generel opremsning af nogle tal fra hendes tid på touren. Mvh Tøndemageren 30. apr 2011, 10:10 (CEST)

Husk at indsætte ramme om dine billeder når de ikke skal ind i en infoboks.Trade 30. apr 2011, 13:38 (CEST)

at man sætter billedet i en "thumb" er ikke så vigtigt. - det er mere vigtigt at indsætte eksterne links og kilder i artiklerne. Mvh. --Pixi Uno 30. apr 2011, 13:41 (CEST)

Placering af kilder og stub[rediger kildetekst]

Når du nu opretter artikler om en stribe tennisspillere, og andre artikler for den sags skyld :-), kan jeg så lokke dig til at placere kilder/eksterne henvisninger over stub og FD, således at stubben er det nederste man ser, når man læser artiklen?
- Sarrus (db) d. 1. maj 2011, 10:20 (CEST)[svar]

Hej. Jeg har nu rettet artiklen om Anne Kremer til, så kategorier, stub, wikilinks mv. er placeret rigtigt. Så hvis du bruger den fremover som skabelon, vil alt se rigtigt ud. Med venlig hilsen --Pixi Uno 1. maj 2011, 19:44 (CEST)[svar]

Russiske navne[rediger kildetekst]

Hej Ajvd. Jeg sætter pris på din ihærdighed med at opdatere Wozniackis resultater. I den forbindelse har jeg en lille opfordring: Er du klar over, at vi på dansk Wikipedia bruger en officiel translitteration, dvs. omskrivning, af russiske egennavne, og at den er forskellig fra den, man ofte ser, fordi man har tilbøjelighed til at bruge den engelske translitteration? Linkene er gode nok, fordi der er henvisninger, men hvis du følger dem, kan du se, at vi skriver fx Marija Sjarapova.

Men det ville være dejligt, hvis du vænnede dig til at bruge de "rigtige" navne. Mvh. Arne (Amjaabc) 15. maj 2011, 18:09 (CEST)[svar]

Tennisspillere[rediger kildetekst]

Hej Ajvd. Tak for din indsats med oprettelser af tennisspillere. Jeg har ændret lidt i artiklen om Tatiana Golovin, så den passer bedre med stilmanualen. Du kan evt. bruge den artikel fremover som skabelon for oprettelser. Mvh. --Pixi Uno 14. jan 2012, 17:06 (CET)