Brugerdiskussion:JakobNord

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Brugerdiskussion:AppBusters)
Velkommen til den danske Wikipedia, JakobNord!
Jeg er meget glad for at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte, betragtes som hærværk. Måske er der sket en fejl, så derfor får du også den varme velkomst.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 6. jun 2011, 07:56 (CEST)

Vær især opmærksom på:

Wikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 6. jun 2011, 07:56 (CEST)

Jeg finder brugersidens nuværende indhold problematisk fordi det er reklamerende, men derudover lader det til at der er tale om en firmakonto. --Palnatoke 20. jul 2011, 07:57 (CEST)

Velkommen til den danske Wikipedia, JakobNord!
Vi er glade for at have dig her, men...
Enten svarer dit brugernavn til navnet på en virksomhed, organisation eller myndighed, hvilket ikke er i overensstemmelse med vores regler, eller også har vi en mistanke om, at denne konto er oprettet, så flere brugere kan dele den, hvilket ikke er tilladt.


Konti, der har virksomhedsnavne kan give tvivl om, hvorvidt brugeren rent faktisk tegner virksomheden, eller blot er en bruger, der har valgt firmanavnet. Konti, der er delt af flere brugere, er også problematiske. Det kan du/I læse mere om i retningslinjerne for brugerkonti og -navne.

Hvis du bruger kontoen alene, skal du vælge et andet navn. Det gør du ved enten at oprette en ny konto eller ved at anmode om at ændre dit brugernavn. Hvis I er flere, der bruger kontoen, skal vi derfor bede dig/jer om at oprette hver jeres konti og kun bidrage dér. En brugerkonto kan oprettes på denne side.

Hvis formålet med denne konto ikke er at dele den, kan du lægge en kommentar på denne diskussionsside, hvor du gør opmærksom på dette. Det kan gøres ved at trykke på 'nyt emne' øverst på siden eller følge dette link.
Med venlig hilsen --Palnatoke 20. jul 2011, 07:57 (CEST).

Bruger:AppBusters Har bedt om at få mit brugernavn ændret til JakobNord. Det er meningen at jeg vil skrive lidt historik om AppBusters(Skrev AppBusters (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du dog bør være opmærksom på de ovenstående tips, man skriver ikke om sig selv eller sit eget firma. Mvh Knud Winckelmann 20. jul 2011, 09:39 (CEST)
Jeg har en mistanke om at firmaet som sådan ikke er encyklopædirelevant, men det ville være herligt med mere indhold om det, I arbejder med. I ved med garanti mere om smartphones og iOS end den gennemsnitlige skribent, og hverken Tablet personal computer, BlackBerry OS eller Bada findes på dansk - endnu. --Palnatoke 20. jul 2011, 09:43 (CEST)


Jeg er overbevist om at det ville være relevant, vi vil kunne bidrage en del til smartphone, tablet-pc'er.. bada mv. Udover det ville være rart at kunne fortælle historien om et lille dansk eventyr.Bruger:AppBusters

Det lyder godt. Men desværre kommer en artikel om Appbusters til at vente til en neutral, uafhængig bruger skriver den, da I ikke selv objektivt kan skrive om Jer selv. Jeg har påsat skabelonerne for at gøre opmærksom på problemet med Jeres artikel, så undlad venligst at slette dem uden begrundelsen. Mvh Knud Winckelmann 20. jul 2011, 10:05 (CEST)
Og med neutral, uafhængig bruger, så mener jeg en bruger, som ingen tilknytning har, hverken til dig personligt eller firmaet. Desuden mangler jeg at se nogle kilder til at firmaet i sig selv er tilstrækkeligt notabelt, dvs. kendt og relevant i videre kredse, til at det berettiger en artikel. Mvh Knud Winckelmann 20. jul 2011, 10:35 (CEST)

Kan jeg nedlægge artiklen?Bruger:AppBusters

Jeg har slettet den for dig. Mvh Knud Winckelmann 20. jul 2011, 10:18 (CEST)