Brugerdiskussion:Bjoerna

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Kasuistisk[rediger kildetekst]

  Hejsa Bjoerna

  Jeg kan se, at du har oprettet artiklen kasuistisk. Det er et godt initiativ, og det er et emne, der ikke ellers behandles på dansk wiki, men artiklen havde nok været bedre placeret under kasuistik. Wikipedia lægger sig efter den stil, man finder i leksika, og det betyder bl.a., at opslag tilhørende et emneområde primært er at finde under navneord i stedet for tillægsord. Fx har vi en artikel under kristendom snarere end kristen, socialisme snarere end socialistisk, fysik snarere end fysisk osv. Hvis du vil flytte den artikel, du allerede har skrevet, til et nyt navn, kan du bruge flyt-tabben øverst på siden, men gør det med eftertanke. Man skal ikke flytte en artikel, før man er sikker i sin sag. --Pinnerup 10. jan 2006 kl. 00:31 (CET)

  Er sådan set meget enig. Årsag 'kasuistisk' lå der på én eller anden måde i forvejen . Har nu lagt artiklen under 'kasuistisk ret', det er bedre end det mere generelle og vanskeligt brugelige 'kasuistik', forekommer det mig. Resten kan vel klares med redirections? Bedste hilsener --Bjoerna 10. jan 2006 kl. 00:33 (CET)

  Ja, kasuistisk ret er fint. Kasuistik kan også omfatte en række andre ting, men dem kan man jo så skrive om i fremtiden, hvis lysten kommer over en :) Resten kan rigtignok ordnes med redirections og lignende. -Pinnerup 10. jan 2006 kl. 01:03 (CET)

  Sletning af velkomst[rediger kildetekst]

  Velkommen i gruppen af brugere, der kender alle wikipedias politikker. --Palnatoke 21. jan 2006 kl. 14:29 (CET)

  Det var vist en der kom for hurtigt afsted? Har jeg sagt at jeg gjorde dét? Hvis jeg skulle sige noget, ville det være at jeg har fundet ud af hvor jeg kan finde dem. Vh --Bjoerna 21. jan 2006 kl. 14:41 (CET)

  Du har lige (nu vi taler om at komme for hurtigt afsted) slettet en række henvisninger til dem. -- Bruger:Wegge 21. jan 2006 kl. 14:44 (CET)
  Jo. Men da jeg godt ved hvor jeg kan finde dem - og helst vil finde dem dér - gør det da ikke spor. Jeg går ikke ud fra at der er andre der leder efter principperne på min brugerside. Vh --Bjoerna 21. jan 2006 kl. 14:49 (CET)


  Autobiografier/krydsreferencer til de rigtige steder[rediger kildetekst]

  Se diskussion i Landsbybrønden ... Det er muligt at nogen vil opfatte tilføjelsen (henvisning til artikel i Wiki) som en provokation, men den er slet ikke ment sådan.

  Hensigten er flg.: Hvis man ser på én af de artikler jeg har skrevet eller medvirket til, kan man være nysgerrig efter at finde ud af hvem forf. er - hvem har skrevet dette om Kaare Svalastoga?, hvem dette om Sali Berisha? osv.

  Så går man - hvis man kender til det - ud i historiken og finder en bruger og klikker dér. Så lander man på brugersiden.

  Men brugersiden handler - som den ser ud i dag - mere om min holdning til Wiki osv., ikke om min faglige profil. Dén antydes derimod i auto-bioartiklen om mig selv.

  Desuden synes jeg at i skriverier som de anførte bør forfatteren være synlig og ikke gemme sig bag en næsten uforståelig IP-adresse eller en tom eller næsten tom brugerprofil. På dét punkt går jeg ind for åbenhed.

  Beslutter man sig for at man ikke under nogen omstændigheder må skrive på en bio om sig selv, må jeg selvfølgelig finde en måde at kombinere tingene på.

  Vh --Bjoerna 21. jan 2006 kl. 20:29 (CET)

  Hej Bjørn. Lige for en ordens skyld skal det lige nævnes at du kan sagtens lave undersider til din brugerside - se f.eks. min hvor jeg har mange af slagsen til forskellige formål. På den måde kunne du sagtens have plads til begge tekst-udgaver om dig på din brugerside. Tak for mail i øvrigt Jeg svarer snarest :-) Mvh Malene Thyssen 21. jan 2006 kl. 20:41 (CET)

  request[rediger kildetekst]

  Hello. I`ve got one request for you. Can you translate me English sentence to Dannish please? This sentence is called: "Sugar in 240 languages". It`s very important for me! Thank you very much! Szoltys1990 26. jan 2006 kl. 11:17 (CET)

  Jeg er ikke klar over hvorfor denne henv. landede hos mig. Nogen der vil tage sig af den? --Bjoerna 26. jan 2006 kl. 11:23 (CET)

  ja. --Sir48 (Thyge) 26. jan 2006 kl. 11:25 (CET)