Brugerdiskussion:C960657

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

God skrivelyst. Rune Magnussen 11. sep 2005 kl. 20:03 (CEST)

Billede af Ostenfeld kollegiet[rediger kildetekst]

Fint billede du har lagt op af Ostenfeld kollegiet Jeg mener det er det samme som for år tilbage lå på K-nets newsserver? Hvornår er billedet taget? Jeg kan se at meget af beplantningen (specielt træet) for længst er væk. --Broadbeer 31. maj 2006 kl. 22:42 (CEST)

Hmm, ja, billedet må være taget et tidspunkt mellem sommeren 1999 (hvor jeg fik mit første digitalkamera) og maj 2000, hvor følgende billede er taget, og hvor træet i hvert fald er væk: [1]. Det var vist i øvrigt sidstnævnte billede, der var i cirkulation på K-net (men det er mig, der er fotografen). Det grønne nederst i billedet er sådan en postkasseagtig ting. Jeg havde ikke tænkt over, at det nuværende billede er uddateret mht. træet og buskadset, men nu du siger det, er det nyere billede da at foretrække. Jeg må indrømme, at det er et par dage siden jeg sidst har været på Ostenfeld, så hvis det stadig er ude af sync med virkeligheden, er der måske en derboende, der kan gå ud og tage et nyt foto. Jeg boede i øvrigt på værelse 604, om interesse haves :-) --C960657 31. maj 2006 kl. 23:34 (CEST)
Dit link til det nyere billede virker ikke, men husker godt at der i news artiklen var en "quiz" over hvad det grønne var. Jeg har selv boet på Ostenfeld siden 2002, men har ikke lige udstyr til at tage et ligeså godt panoramabillede. Du må gerne uploade det nyere billede, hvis det er lidt mere "tidssvarende". --Broadbeer 31. maj 2006 kl. 23:49 (CEST)
Det er i hvert fald nyere :-) Det er hermed uploaded.--C960657 1. jun 2006 kl. 00:11 (CEST)

Svar vedr. Amagerbilleder. Jeg havde ikke set den artikel på www.amagerbilleder.dk, men sletter gerne artieklen, hvis det kan blive til gene for Wikipedia. Maltesen 02. juli 2007 kl. 22.50 (CEST)

Ødelagte interwiki[rediger kildetekst]

Hej, Jeg ved ikke om det er din browser der er problemet, men din sidste redigering ødelagde specialtegnene i brute force. Jeg har tidligere set samme problem med min bot, da den ikke håndterede UTF-8 korrekt. Wikipedia bruger udelukkende UTF-8 nu. Jeg ved ikke hvad løsningen er; muligvis skal du sætte din browser til at bruge UTF-8. I FireFox er det View->Character Encoding->UTF-8. Du bør nok også genskabe de ændringer du lavede, da jeg blot gik tilbage til den tidligere version. --Martin 3. aug 2006 kl. 22:23 (CEST)

Blot for en god ordens skyld: Det hele er på plads, da jeg kom Manscher i forkøbet med min redigering. :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 3. aug 2006 kl. 22:27 (CEST)
Beklager roderiet. Problemet var, at teksten havde været en tur omkring en ikke-Unicode-understøttende teksteditor, hvilket dræbte de udenlandske tegn. Jeg plejer at være opmærksom på dette, men det er lidt tid siden, jeg sidst har skrevet på Wikipedia, så rutinen er lidt rusten :-) --C960657 3. aug 2006 kl. 22:29 (CEST)
Bare kald mig Martin, Kåre - vi kan godt være dus :-) --Martin 3. aug 2006 kl. 22:51 (CEST)


Radioavisen[rediger kildetekst]

Hej Christian, tak for kommentarerne vedr. Radioavis-artiklen. Jeg har ikke selv tilføjet det med, at Radioavisen er navnet på DR's nyheder på P1 og P4. Men jeg ser om ikke jeg kan finde en fiks formulering, så der bare ikke kommer til at stå P3 (omend redaktionen reelt har til huse samme sted). Hvad angår klokkespillet er det desværre ikke mit værk heller. Jeg har blot tilføjet lidt sager om kendingen, nu da en anden Wiki(ng :-) havde været så venlig, at skrive det. Men du har nu helt ret i din betragtning. Jeg vil fluks ændre det. Jeg er nu i øvrigt glad for, at du lige tog dig tid at oprette en diskussion om emnet i stedet for blot at ændre til noget, der måske var forkert - hvilket jeg desværre ofte oplever. Jeg arbejder nu forresten ikke på Radioavisen, omend jeg har været udlånt til stedet. --Philip Meisner 5. sep 2006 kl. 16:32 (CEST)

Radio Holger[rediger kildetekst]

Hej! Jeg ser at du har flere edits på Radio Holger. I artiklen står der, lige under citatet, at sendetilladelsen blev inddraget i august, men der står ikke hvilket år. Ved du tilfældigvis om der menes 2005 eller 2006? G®iffen 12. nov 2006 kl. 15:51 (CET)

Det var i 2005, jf. [2] (og i fredags blev den så inddraget igen). Jeg har præciseret dette i artiklen. Jeg synes, at citatblokken brækker artiklen op på en uhensigtsmæssig måde og gør det mindre tydeligt, at afsnittene over og under hører sammen, hvilket bidrog til forvirringen om årstallet. Jeg ved ikke, om der findes en mere kompakt citatskabelon.--C960657 12. nov 2006 kl. 16:45 (CET)

Geotagging[rediger kildetekst]

Hej, jeg faldt tilfældigvis over Wikipedia:Geografisk_koordinatsystem i listen på seneste ændringer. Jeg synes, at geotagging af relevante Wikipedia-artikler kunne være spændende, bl.a. for at give mulighed for at linke til korttjenester mv. Hvad er dine planer med dette? Er der et sted, jeg kan læse mere om dette initiativ? Og er der et tilhørende diskussionsforum?--C960657 7. jan 2007 kl. 15:47 (CET)

Det er ret simpelt - bare følg instruktionerne på Wikipedia:Geografiske koordinater og begynd at tagge :). Jeg har tilføjet en smule ekstra information samt en engelsk interwiki til Wikipedia:Geografiske koordinater, de har et meget større projekt med meget mere information.
Jeg har ikke selv planer om at arbejde systematisk på det, men selvfølgelig bør alle artikler for fysiske steder have koordinater. Thue 7. jan 2007 kl. 16:21 (CET)

Koordinater[rediger kildetekst]

Hej C960657. Hvilket værktøj bruger du til at skaffe dine koordinater? Jeg har p.t. selv problemer med at få linket til giswiki til at virke. Valentin 4. mar 2007 kl. 00:24 (CET)

Hej, jeg bruger http://www.findvej.dk/ – funktionen Vælg punkt på kort. I den hvide taleboble vises koordinaterne for det punkt, man har valgt, og hvis man klikker på dem, skifter de til formatet 55° 39' 21.05" N 12° 35' 20.63" Ø. Dette omformer jeg så manuelt (suk) til {{coor title dms|55|39|21|N|12|35|20.6|E|type:landmark_region:DK}}. Jeg forsøger at runde af til et passende antal decimaler, så præcisionen svarer nogenlunde til størrelsen af det, som jeg peger på. Det er en lidt bøvlet manøvre, men man får hurtigt øvelsen :-) --C960657 4. mar 2007 kl. 00:31 (CET)
Tak for tippet. :) Jeg brugte selv værktøjet på giswiki til at finde lidt koordinater til den engelske Wikipedia, men linket døde desværre før jeg kom i gang med de københavnske metrostationer. Jeg har allerede kopieret linkene over i de tilsvarende engelske artikler om metrostationerne, og jeg har også lavet et par korte stubs vedr. de nye stationer på Østamager. Hvis du ikke har set det allerede, kan det være du kan bruge dette link til noget. Hvis man indtaster "Denmark" under "nation" så indeholder databsen koordinater til en del danske byer, høje m.v. Valentin 4. mar 2007 kl. 00:54 (CET)
Hehe, ja, der er lidt at tage fat på :-) --C960657 4. mar 2007 kl. 01:48 (CET)
Jeg har lige banket http://www.findvej.dk/wikipedia?template=1 sammen. Her kan man igen vælge et punkt på et kort og trække det rundt - og nu spytter den så en wikipedia-coor-template tilbage. Lige i øjeblikket skriver den altid type:landmark_region:DK, men det kan man jo altid selv vælge at ændre lidt i. Det burde om ikke andet gøre livet noget lettere for dig. Peter Brodersen (penguin) 4. mar 2007 kl. 04:57 (CET)
Kanon! Det er en stor hjælp. Tilrettelse af type og region er ikke det store problem. Det kunne være rart med en mulighed for at eksperimentere med præcisionen, fx ved at visningen skifter mellem forskelligt antal decimaler ved gentagne klik og så samtidig grafisk viser, hvor præcist der peges (fx ved en stiplet kvadrat), hvis man antager, at der henvises til et område på ±50% af den sidste decimal. Når man finder koordinater for noget meget stort, fx en by, bør man nok undgå at bruge for mange decimaler (sekunder med 2 decimaler kun nødvendigt i artikler, der omhandler statuer og andre meget små ting).--C960657 4. mar 2007 kl. 11:41 (CET)

Hey :-) skal man selv skrive sig på deltagerlisten i det der Kom til kort-projekt?--Hockeyindustrien 26. mar 2007 kl. 20:16 (CEST)

Ja, det sker ved at indsætte {{Bruger WikiProjekt Kom til kort}} på sin brugerside. Velkommen under fanerne :-) --C960657 26. mar 2007 kl. 20:21 (CEST)
Hej! Du skriver på Wikipedia:Geografiske_koordinater#Pr.C3.A6cision: Koordinater angives med en præcision, der svarer til størrelsen af det sted, der udpeges. Eksempelvis bør en bygnings placering angives med få meters nøjagtighed (min fremhævelse). En så høj præcision giver dog ikke mening, når man skal angive koordinaterne for et helt land. I dette tilfælde er det bedre at udelade sekunder og måske også minutter, så der kun opgives længde- eller breddegrad i hele tal. Med {{coor title dms|…}} angiver man både grader, minutter og sekunder, og sekunderne kan endda angives med decimaler. Jeg vil gerne have en decimal med ved f.eks. Herning Kirke, se Diskussion:Herning Kirke. Det kan jo have betydning for, om kirken ligger mellem de to gader eller på gadehjørnet. Kunne du ikke give en kommentar på diskussionen samt præcisere på Wikipedia:Geografiske_koordinater#Pr.C3.A6cision, om få meters nøjagtighed = en decimal på sekunderne. M.v.h. --Brams 28. mar 2007 kl. 18:33 (CEST)
Det er hermed gjort. Jeg vil dog foreslå, at vi tager den generelle diskussion i Kom til kort-projektet.--C960657 29. mar 2007 kl. 17:44 (CEST)

Fra IbRas[rediger kildetekst]

Jeg skal prøve at sætte koordinater på de kirkeartikler, jeg laver, men ellers vil jeg ikke love for meget. Store Grankogle (eller hvad den hed) var mere for at prøver værktøjerne af. Jeg prøvede iøvrigt også at finde Sjørring Sø på GoogleMaps, indtil det gik op for mig at søen ikke længere eksisterer (den er indvundet), så det kræver vist rigtigt lokalkendskab at placere dén. --IbRas 19. mar 2007 kl. 21:52 (CET)

Hello C960657, Could you please write a stub http://da.wikipedia.org/wiki/Erik_Mongrain - just a few sentences based on http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Mongrain? Just 2-5 sentences would be sufficient enough. Please! --Antaya 26. jun 2007, 23:27 (CEST)

Why?--C960657 26. jun 2007, 23:38 (CEST)

Uofficiel kortside[rediger kildetekst]

Hej C960657

Er der nogen logisk forklaring på din fjernelse af eniro.dk fra [3]? --Broadbeer, Thomas 2. jul 2007, 19:58 (CEST)

Jeg har ikke ændret noget i nyere tid (jeg burde vel se at få den gjort færdig og sat i produktion). Der linkes kun til Eniro, når region er DK eller SE – mon ikke det er pga. dette, at du ikke kan se den?--C960657 2. jul 2007, 20:24 (CEST)
Nå ja det er nok det der er sket. (det var en dansk ø så den der indsatte koden har glemt den ;) --Broadbeer, Thomas 2. jul 2007, 22:48 (CEST)

Jeg har lavet en gadget til folk der ønsker at bruge din side (ikke noget der reklameres for). Således kan du i dine indstillinger vælge at bruge din side istedetfor den "officielle" uden at rette i javascript. --Broadbeer, Thomas 20. maj 2008, 01:11 (CEST)[svar]

Cool :-) --C960657 20. maj 2008, 19:45 (CEST)[svar]
Jens Vejmand-Barnstar
Hej C960657! Denne barnstar tildeles du for dit store overblik og engagement i oprydningen af sprog-kategorien - godt arbejde! --Hockeyindustrien 25. jul 2007, 20:18 (CEST)


Ih altså *rødme* :-) --C960657 25. jul 2007, 20:52 (CEST)

Erstatning af titelvariant med DISPLAYTITLE[rediger kildetekst]

Hej C960657. Hvad gør jeg forkert i artiklen Pcplayer? Jeg vil gerne have, at der skal stå >pcplayer i titlen. --Øltingen 2. aug 2007, 19:08 (CEST)

Så vidt jeg har forstået, kan DISPLAYTITLE kun bruges til at angive titler, der i normaliseret form er identisk med den titel, der ellers vil være genereret. >pcplayer er et ugyldigt artikelnavn (hvis du sætter det i firkantklammer, [[>pcplayer]], bliver det ikke til et rigtigt link). Det er således desværre ikke alle forekomster af {{titelvariant}}, der kan erstattes af DISPLAYTITLE.--C960657 2. aug 2007, 19:11 (CEST)

Kategorisortering[rediger kildetekst]

Hej C960657. Lige et tip, når du sorterer kategorier efter fx efternavne kan du bruge en skabelon, der hedder DEFAULTSORT, det vil sige du skriver fx {{DEFAULTSORT:Hansen, Jens}} over alle kategorierne og så bliver alle kategorier i artiklen sorteret efter det, det er ofte hurtigere og mindre pladskrævende end at skrive det for hver enkel kategori. VH Pardy 27. okt 2007, 17:16 (CEST).

Tak - det vil jeg gøre fremover :-) --C960657 27. okt 2007, 17:17 (CEST)

Kortprojekt[rediger kildetekst]

Hej C960657. Jeg har tilmeldt mig kortprojektet og er gået i gang med mangellisten. Skal jeg bare slette på listen, når jeg har sat koordinater på artiklen? Jeg kan se du har fjernet Riberhus, men nu har jeg sat de to sidste byer på, samt to af øerne. mvh--Bernhard 27. jan 2008, 23:46 (CET)

Hej Bernhard, og velkommen til kortprojektet – her er der altid noget at rive i :-) Og ja, det er tanken, at man bare fjerner opgaverne fra listen, når de er løst.--C960657 27. jan 2008, 23:57 (CET)

Hej C960657. Iflg. Landsbybrønden er det dig der har lavet denne fortrinlige gadget: Dansk side til behandling af geografiske koordinater i artikler. Den er desværre bare holdt op med at virke :-( - er det mon noget du kan gøre noget ved ? Det er (blandt andet) svært at undvære de dirkte link til de geodætiske kort via Fund og Fortidsminder -- vh. Nico 27. jun 2008, 18:47 (CEST)

Siden ligger på min private server, som desværre er begyndt at gå ned i tide og utide. Årsagen er p.t. ukendt. Jeg arbejder på at finde et alternativ. --C960657 28. jun 2008, 00:47 (CEST)
OK - håber du finder en løsning; gi' lige et praj når den kører igen :-) - Nico 28. jun 2008, 09:54 (CEST)
Det gør den nu. --C960657 17. aug 2008, 23:37 (CEST)
Er det muligt at sætte henvisningerne fra din gadget til Fund og Fortidsminder, og Det fredede danmarkskort ind på http://stable.toolserver.org/geohack/geohack.php?language=da&params=0_N_01_E_type:landmark_region:DK sammen med Eniro og Find Vej? - Nico 17. aug 2008, 15:30 (CEST)
Ikke uden en udvidelse af Geohack-koden. Til Fund og Fortidsminder brugte jeg URL'en http://www.dkconline.dk/scripts/itmap.dll/zoom?UTM_X={utm32easting}&UTM_Y={utm32northing}&MapID=ORTO25& Zone=UTM32&SIZE_X=600&SIZE_Y=500&MapSize=600x500&Point.x=335&Point.y=155&Lokalitet=YES&ClickOption=ChangeStateInfo. Der findes umiddelbart UTM33-koordinater ({utm33northing}), men ikke de anvendte UTM32-koordinater. At der er tale om UTM32 var vistnok noget, jeg fandt frem til ved at prøve mig frem. Det er i hvert fald ikke fordi jeg har forstand på UTM :-)
Til Det fredede danmarkskort brugte jeg https://www.kulturarv.dk/fbb/mapserver-giskort.htm?zoomdir=1&scale=5414.0625&calculated_scale=21656& imgext={utm32eastingminus1}+{utm32northingminus1}+{utm32eastingplus1}+{utm32northingplus1}&imgxy=250+189&pxy=& fredningslag_value=fred_ingen&fredningslag=fred_lav&aktbygning=&hopbygning=off&centeronpoints=false&sted=-1. Her angiver man ikke midtpunktet men hjørnepunkterne for kortet, så her skal man bruge variable, der er det valgte punkt på kortet plus hhv. minus en lille konstant. Men det kan da være, at ophavsmanden er modtagelig over for kodebidrag. Jeg har allerede forsøgt mig med en udvidelse, der tillader visning af danske verdenshjørner (NSØV i stedet for NSEW) samt komma som decimaltegn, dog indtil videre uden respons. --C960657 17. aug 2008, 23:37 (CEST)
hmm ærgeligt - men det er vist for indviklet for mig, men tak for svar anyway :-) -- Nico 18. aug 2008, 17:02 (CEST)

Hej Christian

Kunne du ikke se hvorfor koden på MediaWiki:Gadget-koordinatside.js ikke virker mere? Man bliver stadig sendt til toolserveren? Koden skal være den samme som står på folks egen common.js, så du kan teste den der og så sige til hvis det virker, så kan jeg indsætte den i mediawiki. --Broadbeer, Thomas 12. nov 2008, 16:28 (CET)

Hej Thomas, Toolserveren har åbenbart skiftet navn fra stable.wikimedia.de til stable.toolserver.org. Jeg har tilrettet scriptet på Bruger:C960657/monobook.js. Jeg synes nu ellers, at den seneste inkarnation af geohacket er ganske udmærket, nu når de lokale links har fået en prominent placering øverst, men folk er stadig velkomne til at bruge min klon (i det omfang at serveren virker osv.). --C960657 12. nov 2008, 17:34 (CET)

Lene Espersen - Folketingsmedlemmer, der har fået ophævet deres parlamentariske immunitet[rediger kildetekst]

Jeg kan se her [4] at du har tilføjet kategorien Folketingsmedlemmer, der har fået ophævet deres parlamentariske immunitet til Lene Esperson. Det fremgår ikke at artiklen i hvilken anledning det skulle være sket og det fremgår heller ikke i kilden til kategorien. Hvorfor har du lavet den tilføjelse? Kinamand 9. sep 2008, 14:51 (CEST)

Espersen fik ophævet sin parlamentariske immunitet i forbindelse med et trafikuheld - se [5]. --C960657 9. sep 2008, 20:02 (CEST)

Hjemløs Kategori:Afstemningslære[rediger kildetekst]

Hejsa, Du har den 19. feb. oprettet Kategori:Afstemningslære, men vil lige gøre opmærksom på at du har glemt at kategorisere kategorien... -- Christian75 21. feb 2010, 16:31 (CET)

Åh ja. Jeg var i syv sind om, hvor den hørte til i kategoristrukturen, og så kom jeg åbenbart fra det. Jeg har nu sat den i Kategori:Demokrati, hvor bl.a. Afstemning pt. hører til (indtil om lidt, hvor jeg flytter den ned i Kategori:Afstemningslære. --C960657 21. feb 2010, 17:03 (CET)

Efter at have leget lidt med strækningsskabelonen ser jeg nu, at der opstår en uheldig fejl ved anvendelsens i artiklen, da et stationsnavn går over to linjer, hvilket skaber et "hul" i banestrækningen. Nogen gode idéer til en mindelig løsning? --|EPO| COM: 14. mar 2010, 21:26 (CET)

Man skulle tro, at man kunne indsætte en rowspan af en art, men det ser ikke ud til at BS-systemet understøtter det. På en:Wikipedia:ROUTE#Fractional_text_display_template nævnes, at man kan justere højden af ikonerne vha. PX-parameteren, men så vidt jeg kan se, justerer det også bredden, og det duer ikke. Jeg har lavet en lavpraktisk løsning, hvor teksten deles ud over to rækker. Jeg synes, det ser fornuftigt ud. --C960657 15. mar 2010, 18:20 (CET)

WikiProjekt Jernbaner[rediger kildetekst]

Hej Lars. Jeg har startet WikiProjekt Jernbaner] op for at få samlet dem, der interessere sig for jernbaner på Wikipedia. Kunne du tænke dig at være med? --Steen Th 29. mar 2010, 17:29 (CEST)

Fin idé. Jeg har meldt mig under fanerne.--C960657 30. mar 2010, 07:50 (CEST)

Er en musiker ikke en der upfører musik en udøvende? --Villy Fink Isaksen 13. apr 2010, 18:27 (CEST)

Tænker på Pierre Schaeffer. Den engelske wiki har ham bla. som musiker. --Villy Fink Isaksen 13. apr 2010, 18:28 (CEST)
Der mangler vist et ord eller to i dit oprindelige spørgsmål :-) Jeg fjernede Pierre Schaeffer fra Kategori:Musikere, fordi han er inkluderet via flere underkategorier, bl.a. Kategori:Elektroniske musikere. Kategori:Musikere er i lighed med en:Category:Musicians en meget bred kategori, så artiklerne bør så vidt muligt flyttes til passende underkategorier. --C960657 13. apr 2010, 18:36 (CEST)
Ok. --Villy Fink Isaksen 13. apr 2010, 18:40 (CEST)