Brugerdiskussion:Carroi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Carroi!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 9. nov 2010, 01:09 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 28. nov 2010, 01:45 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 9. dec 2010, 04:02 (CET)

Hejsa. Husk venligst de ovenstående tips. Mvh Knud Winckelmann 10. jan 2011, 13:14 (CET)

Hejsa - rigtigt godt arbejde med Akerselven - husk venligst ovenstående!! Altså at opsummere dine redigeringer! --DanNav 13. jan 2011, 18:58 (CET)
Gentager lige ovennævnte. :-) --Pixi Uno 28. apr 2011, 14:55 (CEST)

Om billeder[rediger kildetekst]

Hej Carroi. Jeg kan se, at du har gjort det billede, jeg har sat ind på Los Cristianos, større, så det passer med det oprindelige billede. Det kan jeg i almindelighed godt se en pointe i, men dels bruger vi normalt ikke den størrelse (300px), dels synes jeg, der er forskel på et panoramabillede (det oprindelige), der godt kan være større, og et almindeligt billede. Men der er formodentlig ikke ret mange regler på det punkt, så hvis du insisterer på, at billederne skal have samme størrelse, så vil jeg ikke sætte mig imod. Mvh. Arne (Amjaabc) 6. apr 2011, 13:29 (CEST)

Jeg tillader mig lige et indspark her - det lader til, at tendensen bevæger sig væk fra at angive størrelse på billeder i artikler. Se gerne debatten på Brønden. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 6. apr 2011, 19:57 (CEST)

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hej Carroi,

Læs venligts Wikipedia:Eksterne henvisninger, før du indsætter Youtube links.

Med venlig hilsen Pacx 4. jun 2011, 12:55 (CEST)


En forklaring vedr. forhåndsvisning og brugen af beskrivelsesfeltet[rediger kildetekst]

Hejsa. Hver gang du gemmer, er det nogen der skal kontrollere hvad du har lavet. Når du gemmer mange gange, så skal det kontrolleres mange gange. Og når du ikke skriver noget nede i Beskrivelsesfeltet, så bliver det svært at kontrollere dine ændringer.

Derfor vil det være rigtigt rart, hvis du, istedet for at trykke på "Gem", trykker på knappen lige ved siden af, "Forhåndsvisning" Så kan du se hvordan siden ville komme til at se ud, som om du havde trykket på Gem. Lidt længere nede på siden, kan du så skrive videre og når du så er helt færdigt, kan du trykke på "Gem". Men lige inden du gør det, så skriv ganske kort i Beskrivelsesfeltet hvad du har lavet. Så bliver det nemt at kontrollere for os andre. Mvh Knud Winckelmann 9. jun 2011, 11:35 (CEST)

Endnu et tip[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 15. jun 2011, 00:09 (CEST)
Gentager tippet. Kilder er VIGTIGE på Wikipedia. I øvrigt ville det være rart hvis du brugte lidt mere tid på at gennemgå dine oprettede artikler, da de nogle gange er skrevet på mere norsk og svensk sprog, end dansk. Mvh. --Pixi Uno 3. okt 2011, 00:16 (CEST)