Brugerdiskussion:Chrown

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Udover velkomsten vil jeg spørge dig, hvor du har taget Billede:James last1.jpg og Billede:James Last 1973.jpg fra, og om du evt. kunne angive de korrekte licenser. Hvis det er et copyright'ede billeder eller du ikke angiver en licens inden for syv dage, så vil billederne blive fjernet igen.

Mvh Maitch 2. okt 2005 kl. 16:09 (CEST)

Er der nogen speciel grund til, at du igen lægger et billede op uden licensangivelse, der efter alt at dømme er ophavsretsligt beskyttet: Billede:James Last-Non stop dancing 1973.jpg? --Heelgrasper 3. maj 2006 kl. 22:07 (CEST)

Som jeg har skrevet i mit svar til dig på min diskussionsside er billedet efter din beskrivelse i konflikt med ophavsretten. Når vi når frem til 2043 kan du prøve igen. --Heelgrasper 6. maj 2006 kl. 00:00 (CEST)

Ubrugte billeder[rediger kildetekst]

Du har lagt Billede:Analog 12khz.GIF, Billede:Digital 12khz.GIF, Billede:Analog 5khz.GIF og Billede:Digital 5khz.GIF op. De anvendes i øjeblikket ikke i nogen artikler. Vær venlig at overveje, om de kan bruges i artikler, de skal slettes eller lægges på Commons.

Såfremt du ønsker at slette dem marker dem med {{slet}}. Hvis du lægger dem op på Commons, så marker venligst billederne med {{NowCommons}}, når du er færdig. --|EPO| 19. nov 2006 kl. 16:07 (CET)

Nyhedsbrev fra WikiProjekt Metal - Januar 2008[rediger kildetekst]