Brugerdiskussion:DSS/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:DSS.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, DSS/Arkiv 1!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen --Fredelige 9. feb 2008, 19:48 (CET)


Brasiliens fodboldlandshold[redigér wikikode]

Hej DSS! Jeg har nu indsat spillerdragter i artiklen Brasiliens fodboldlandshold. Jeg beklager, at jeg ikke har svaret før nu, men jeg har været bortrejst den seneste uge.

Med venlig hilsen Vistor

Super! --DSS 20. apr 2008, 23:34 (CEST)

RE: Kamptabel[redigér wikikode]

Er fuldstændig ligeglad.. Gør hvad du vil ;) kalaha 6. maj 2008, 21:01 (CEST)

Ok! :) --DSS 6. maj 2008, 21:02 (CEST)
Venstrejusteringen lavede uorden i sideopsætningen, så jeg skiftede tilbage til den gamle centrering. --DSS 6. maj 2008, 21:12 (CEST)

Holmens Kirke[redigér wikikode]

Hej DSS

Kunne jeg få dig til at kigge på Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Holmens Kirke igen, da der ikke er kommet kommentarer til min seneste ændring. --Broadbeer, Thomas 14. maj 2008, 20:36 (CEST)

Hermed gjort. --DSS 14. maj 2008, 21:31 (CEST)

Sportsportalen[redigér wikikode]

Hej DSS.

Det er alletiders at se dig som medansvarlig på Portal:Sport. Det er rigtig rart med nye briller på et så stort emne. Mvh. Arne (Amjaabc) 18. maj 2008, 10:33 (CEST)

Tak for velkomsten. Vil gøre hvad jeg kan for at styrke sporten på dawiki! --DSS 18. maj 2008, 11:15 (CEST)

Champions League[redigér wikikode]

Hej DSS. Hvordan vil du give Champions League-artiklerne en kærlig hånd? Skal de bare være ligesom det engelske? Så vil jeg nemlig gerne hjælpe. --Man-U 19. maj 2008, 18:15 (CEST)

Med mit ordvalg i beskrivelsesfeltet mente jeg en standardisering af artiklerne om CL-sæsoner, som jo er tæt relaterede. Jeg synes jeg de bør bygges op på nogenlunde samme måde som UEFA Champions League 2006-07 (med noget mere tekst hvis muligt), dog hvor resultaterne i knockout-fasen erstattes af den nye Skabelon:Fodboldkamp, som jeg gjorde i FA Cup 2007-08. Du har ret i at dette layout er familiært med tilsvarende på enwiki. Det ville være rigtigt dejligt, hvis du vil hjælpe. Jeg vil dog foretrække, at du lige lader være med at oprette UEFA Champions League 2007-08, da jeg er i gang med den i min sandkasse. --DSS 19. maj 2008, 18:56 (CEST)
Okay det i orden. Det kan godt være jeg først begynder lidt senere, men der er jo også nok at tage fat i. --Man-U 19. maj 2008, 19:46 (CEST)
Hej DSS. I http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:DSS/Stadion er Slavia Prag et rødt link, men prøv med SK Slavia Prag.--Man-U 21. maj 2008, 00:12 (CEST)
Tak for tippet. :) --DSS 21. maj 2008, 00:18 (CEST)
Det var så lidt. :) --Man-U 21. maj 2008, 10:56 (CEST)
Jeg har nu lavet en skabelon på dansk http://da.wikipedia.org/wiki/Skabelon:Fodboldturnering ligesom den engelske. Der er nok lige nogle få fejl, vil du rette dem? Så kan du nemlig også bruge skabelonen til alle fodboldturneringsartikler dvs. Champions League osv. http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Infobox_International_Football_Competition --Man-U 21. maj 2008, 13:38 (CEST)
Du har vist fået fat i den forkerte, hvis du vil have hjælp til skabelonerne. Det er langt fra mit område, så jeg anbefaler, at du finder en person, som kan give en bedre ekspertise. --DSS 21. maj 2008, 16:07 (CEST)

Europamesterskabet i fodbold 2008[redigér wikikode]

Hej DSS. Ville det ikke være en god idé at lave en liste over alle målscorerne i kvalifikationsspillet til Europamesterskabet i fodbold 2008 under Europamesterskabet i fodbold 2008? Det tager måske lidt tid men?--Man-U 22. jun 2008, 17:29 (CEST)

Jeg vil nok mene at en sådan liste hører hjemme i Kvalifikationen til EM i fodbold 2008. Der er tale om et meget stort antal mål, så det ville nok være lettere med en top 10 el. lign. Men hvis du orker at lave en så stor liste er du da meget velkommen. --DSS 22. jun 2008, 17:39 (CEST)
Okay det gør jeg. Den kommer nok først om et stykke tid. ;)--Man-U 22. jun 2008, 20:45 (CEST)

Tak[redigér wikikode]

Tak for roserne. Jeg regner med i større eller mindre grad at fortsætte mine bidrag, ihvertfald frem til skolen starter igen pr 1. september ;) Bruger:Celtics

Intro findes[redigér wikikode]

Intro findes allerede, men har lavet en.... (skrev Lichsen (diskussion • bidrag) 6. jul 2008, 17:49. Husk at signere dine indlæg.)

Introen lever dog ikke helt op til standarderne i wikipedias stilmanual. Du kan læse mere om introduktion af artikler ved at følge dette link. Ellers ser det ud til at Bruger:Hockeyindustrien har informeret dig om "wikificeringen". --DSS 6. jul 2008, 18:06 (CEST)