Brugerdiskussion:Hejallesammen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Hejallesammen!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 7. jun 2010, 04:33 (CEST)

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hej Hejallesammen :-)

Jeg har lige set dine gode rettelser på Helle Thorning-Schmidts artikel, men da der var en hel del omhandlende samme emne, vil jeg lige give dig det her tip:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Masz 6. aug 2010, 10:27 (CEST)

Det betyder altså, at det er bedre at slå små redigeringer sammen til store, og hvis du synes det er nemmere at lave små redigeringer, så er en privat sandkasse (fx Bruger:Hejsallesammen/Sandkasse) et godt sted at gøre artiklen helt klar. Dermed undgås i hvert fald "støj" i artikelhistorikken. --Masz 6. aug 2010, 10:27 (CEST)

Du har nu igen haft fat i ovennævnte artikel, uden at forstå hvad der lige her er blevet fortalt dig. Du skal have fuld respekt for din involvering i valgkampen, men på Wikipedia er der stadigvæk normer der ikke ændre sig i forbindelse med et valg. Derfor læs, forstå og brug ovennævnte. --Pixi Uno 10. sep 2011, 06:50 (CEST)