Brugerdiskussion:Hockeyindustrien/HønseArkiv 5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Verdens længste floder[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg skal til at i gang med at udvide Verdens længste floder. Har du et godt råd til hvordan tabellen, som jeg har lavet indtil videre kommer til at se bedre ud? Eller skal jeg lade den være som den er? --Man-U 10. jun 2008, 20:16 (CEST)

Kig på den engelske artikel, den synes jeg er ret pæn.. --Hockeyindustrien 10. jun 2008, 20:17 (CEST)
Okay. Kan du hjælpe mig med at starte den? Så laver jeg resten af de 100 floder jeg har tænkt mig at skrive ind i tabellen.--Man-U 10. jun 2008, 20:19 (CEST)
Nu har jeg startet den, men vær opmærksom på Wikipedia:Lister mens du arbejder. --Hockeyindustrien 10. jun 2008, 20:34 (CEST)
Okay mange tak. :D --Man-U 10. jun 2008, 20:47 (CEST)
Det er så lidt :-) --Hockeyindustrien 10. jun 2008, 20:48 (CEST)

Lost-afsnit[rediger kildetekst]

Hey! Stærkt gået med Lost-afsnittene.. Blev ironisk nok nødt til at smutte til Lost-aften, lige da jeg opdagede hvad der var gang i. Men har klaret et par stykker her efter. - Mark Jensen 11. jun 2008, 00:04 (CEST)

Tak :-) Hehe, det er super, vi er færdige nu :-) Har klaret de fleste punkter der kom frem ved evalueringen med det samme, men gider du at skrive en opsummering af sæson 5 i Sæsoner af Lost? :-) --Hockeyindustrien 11. jun 2008, 00:05 (CEST)
Sæson 5 starter først i 2009, så der er ikke det store at skrive :) - Mark Jensen 11. jun 2008, 00:10 (CEST)
En opsummering af indledningen ville være fint? :-) --Hockeyindustrien 11. jun 2008, 00:13 (CEST)
Nå på den måde. Fikser jeg lige :) - Mark Jensen 11. jun 2008, 01:27 (CEST)

Vil i øvrigt lige minde om at bruge {{Lost}} og {{Lost (sæson x)}} i afsnitsartiklerne. - Mark Jensen 11. jun 2008, 21:57 (CEST)

De dansk-vestindiske øer[rediger kildetekst]

Hej Hockeyindustrien

Wikipedia:Kandidater til gode artikler/De dansk-vestindiske øer har du angivet en neutral stemme, du har dog ikke begrundet denne, så jeg ville høre om du kunne begrunde den så jeg ved om der er noget jeg bør rette i artiklen for at få dig til at skifte mening? --Broadbeer, Thomas 16. jun 2008, 14:27 (CEST)

Takker :) --Broadbeer, Thomas 16. jun 2008, 14:42 (CEST)

Hei… Øøøh - hej![rediger kildetekst]

Du får unnskyld for bokmål her, men jeg kan bare forstå hva sies og skrives på dansk, ikke skrive den. Mange tak for hjælpen! :-)) ✈ Moskito 17. jun 2008, 20:29 (CEST)

Det er så lidt :-) --Hockeyindustrien 17. jun 2008, 20:29 (CEST)
Ååh nej, ikke for mig… ✈ Moskito 17. jun 2008, 20:33 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Kan du hjelpe meg?[rediger kildetekst]

Nå begynner enkelte fra norsk Wikipedia tilsynelatende å følge meg og den krangelen vi har hatt på norsk Wikipedia over hit. Jeblad og Frode Inge Helland er ikke bidragsytere på dansk Wikipedia. Kan du enten holde de unna min diskusjonsside, eller be dem om å holde seg unna meg på dansk Wikipedia? Jeg fikser ike krangling særlig bra, men jeg greier heller ikke å la være å si i fra når jeg mener noe er galt, men hvis de holder seg unna meg slipper vi kranglingen. --Flyvende Banan 29. jun 2008, 13:50 (CEST)

Takk for innspillet ditt.  :) --Flyvende Banan 29. jun 2008, 14:37 (CEST)

Skabelon:Infoboks militærfly[rediger kildetekst]

Hei, jeg lurer på om du ikke skulle gjort slik at overskriftene Dimensioner, Ydeevne og Bevæbning ble usynlige når de ikke var i bruk også? Og gjerne legge til en overhead med mulighet for å legge inn hvilken utgave man beskriver over disse igjen ( men under Beskrivelse). De fleste fly har jo blitt produsert i utgaver som skiller seg fra hverandre i både dimensjoner, ytelser og bevæpning. Ellers bra arbeid.  :) --Flyvende Banan 29. jun 2008, 14:35 (CEST)

Mht. overskrifterne er det lidt mere tricky -- hvis de skal være skjulte, skal de have én parameter, de skal udløse på. Findes der en sådan for disse overskrifter?
Jeg forstår ikke helt den sidste del af dit indlæg, så jeg tør ikke give mig i kast med at sætte alt muligt ind i skabelonen før jeg forstår det helt -- finder en, der forstår bedre norsk end mig, der kan forklare det :-) --Hockeyindustrien 29. jun 2008, 14:39 (CEST)
Hvis du kigger på den norske infoboks for passagerfly forstår du måske bedre hvad jeg mener, det er ellers en smule vanskeligt for en som meg, der ikke forstår ret meget af hvorledes skabeloner funktionerer, at forklare, om det nu er på norsk eller dansk.  :) --Flyvende Banan 29. jun 2008, 15:01 (CEST)
Se gerne og hvorledes jeg har gjort det med Mitsubishi A6M, der jeg har lagt ind i parentes hvilken udgave af flytypen specifikationerne gjælder. Og kunne du ændre kanoner til skyts? Mvh, --Flyvende Banan 30. jun 2008, 14:37 (CEST)

Anbefalet emne[rediger kildetekst]

Hej Henrik,

Så skulle vi vist være klar til at nominere "Sæsoner af Lost" til anbefalet emne. Var det dét du tog dig af? - Mark Jensen 1. jul 2008, 12:39 (CEST)

Infoboks militærfly[rediger kildetekst]

Den var fin som den var nå synes jeg, ikke nødvendig å tilbakestille den. De små problemene som fremdeles er der kan sikkert noen andre ta seg av, du gjorde en fin jobb med den så langt.  :) Mvh, --Flyvende Banan 3. jul 2008, 15:02 (CEST)

Hvorfor Wikify Sophiendal[rediger kildetekst]

Hej, hvad er der galt med den artikel? Sophiendal? har du andet at sige om den?(Skrev Lischen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du ser på en af vores Wikipedia:Gode artikler, fx New York, vil du se en forskel fra den og så til din artikel. Jeg har ikke som sådan taget stilling til indholdet i artiklen, men formateringen halter i den grad bagefter.--Hockeyindustrien 6. jul 2008, 17:32 (CEST)

Den bliver bedre, men vi må ikke lægge billeder op, før vi har jeres tilladelse. så du kan ikke samligne!(Skrev Lischen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan rigtig godt sammenligne -- jeg har med vilje ikke nævnt billeder, da jeg nok tænkte, at der var en problem. Det drejer sig om simpel afsnitsinddeling med overskrifter, flere links osv.. Når dette er på plads vil jeg måske gerne afse tid til at gennemlæse artiklen for at kommentere indholdet. --Hockeyindustrien 6. jul 2008, 17:42 (CEST)

Hej. Du behøver ikke afse tid - det hele kan bare slettes. Det jeg har sendt dig er nemlig gået til korrektur m.h.p. udgivelse i bogformat den 4. okt. - ikke for min regning eller på mit forlag. men pyt - jeg tænkte blot at det måske kunne interessere nogle af Wikipedias læsere, hvad noget jo allerede tyder på ar tilfældet. Hilsen Lischen Men du må gerne sætte det "smart" op(Skrev Lischen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er desværre noget, der kræver mere tid end jeg pt. har til rådighed. Mht. bogudgivelse, så held og lykke med det :-) -- men det kan repræsentere et problem indholdsmæssigt, da Wikipedia jo ikke er en bog eller en folder, men en encyklopædi. Efter at have læst starten er mit umiddelbare indtryk da også, at afsnittet er lidt for personligt i forhold til standarden. --Hockeyindustrien 6. jul 2008, 17:52 (CEST)

Hej. Du behøver ikke gennemlæse eller redigere - det forlængst gjort af professionelle, bl. a. historikere. Stoffet er aldeles upersonligt - en historisk gennemgang krydret med gamle overleveringer og/eller anekdoter - ofte med udgangspunkt i gamle fotoes fra landsarkivet. Ophavsretten til denne historiske udgave er min - og det jeg har sendt dig, er selvfølgelig ikke en kopi af bogen, blot nogle uddrag. Hilsen Lischen]