Brugerdiskussion:InsaneHacker/Arkiv 6

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:InsaneHacker.
Opret venligst et nyt afsnit på diskussionssiden i stedet for at genoptage arkiverede diskussioner.

Nyheder for september 2018[rediger kildetekst]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2018

Uden titel[rediger kildetekst]

Hej InsaneHacker. Jeg vil anmode om at slette artikelen "Birgitte Vind" bliver slettet. Jeg var ikke opmærksom på reglerne om personforhold. Det beklager jeg. - magnuslorenz

Wikipediajournalen[rediger kildetekst]

Hej InsaneHacker
Jeg mener vi bør bringe et mindeord for PerV som gik bort d. 7. august. Jeg synes det bør ske på landbybrønden eller i Wikipediajournalen. Måske kan bruger:steenth eller andre bidrage, men jeg kan også skrive lidt. Hvad mener du? Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 14. sep 2018, 23:41 (CEST)

@Savfisk: Det lyder som en fin ide som jeg sagtens kan tilslutte mig. Jeg kendte ikke PerV super godt, og har også travlt med universitetet, så jeg kan nok ikke bidrage selv, men skriv gerne et mindeorg til oktober-udgaven. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 17. sep 2018, 08:32 (CEST)
Andre har ikke gjort det, så nu har jeg skrevet en nekrolog over PerV til Wikipediajournalen. Andre må naturligvis gerne supplere. --Dannebrog Spy (diskussion) 28. sep 2018, 17:02 (CEST)

Uden titel[rediger kildetekst]

Hej InsaneHacker

Kan se, at du lige har redigeret grundigt på siden for Fonden Kraka. Jeg kender ikke reglerne på Wikipedia, men kan se, at stort set alt hvad der står om Kraka er forkert. Hvem skriver man til etc for at få dette ændret? Mildest talt finder jeg det utroligt utroværdigt for Wikipedia, at der står så meget vrøvl om en af Danmarks største og mest anerkendte uafhængige tænketanke.

Håber på, at dette løses hurtigt. (Skrev HugoØko (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

@HugoØko: Grunden til at artiklen blev tilbagerullet og skrivebeskyttet var en verserende redigeringskrig mellem flere bidragsydere til artiklen. Når man er uenig om indholdet i en artikel diskuterer man ændringerne på artiklens diskussionsside og finder en løsning. Hvis du påpeger hvad der er forkert, eventuelt med kilder, er jeg sikker på det kan ændres. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 17. sep 2018, 16:27 (CEST)

Ny blokerings- og bandlysningspolitik, samt ændringer i forbudspolitikken og retningslinjer for administratorer[rediger kildetekst]

Da du er administrator vil jeg gøre opmærksom på at politikken for blokering og bandlysning, politikken for forbud, samt retningslinjerne for administratorer er blevet ændret. Den mest gennemgribende ændring er af blokeringspolitikken der nu er mere tydelig ift. hvornår det er passende at anvende blokerings-foranstaltningen.

Se evt. forslaget hvor ændringerne er opsummeret i punktform.

Mvh. InsaneHacker (diskussion) (sendt via Speciel:MassMessage 20. sep 2018, 14:13 (CEST))

Fodboldministeriet er tilbage[rediger kildetekst]

Fodboldministeriet (podcast). Vh. Trade (diskussion) 23. sep 2018, 23:37 (CEST)

Din oprydningsmarkering[rediger kildetekst]

Da jeg redigerede navnet i artiklen Daniel Carlsen forsvandt din oprydningsmarkering. Jeg kan ikke gendanne din version af artiklen, så du er velkommen til at indsætte oprydningsmarkeringen igen.

Kan du i øvrigt flytte artiklen til Daniel Stokholm? --AnetteM. AnetteM (diskussion) 24. sep 2018, 13:47 (CEST)

Jeg har genindsat og flytter. --Pugilist (diskussion) 24. sep 2018, 13:49 (CEST)

Nyheder for oktober 2018[rediger kildetekst]

Ikke mere mælk[rediger kildetekst]

Jeg har gendannet ikke mere mælk, da den er set mere end 4 millioner gange og er nævnt i blandt andet Ekstra-Bladet, TV2 og Danmarks Radio. Derfor mener jeg, at den skal diskutteres først på WP:Slet. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 5. okt 2018, 12:43 (CEST)

Fair nok. Der er mange videoer med over 4 millioner hits, men du har ret i at det måske kræver grundigere behandling. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 5. okt 2018, 12:50 (CEST)

Translation: VisualEditor newsletter October 2018[rediger kildetekst]

24. okt 2018, 20:21 (CEST)

Books & Bytes, Issue 30[rediger kildetekst]

The Wikipedia Library

Books & Bytes
Issue 30, August – Septmeber 2018

  • Library Card translation
  • Spotlight: 1Lib1Ref spreads to the Southern Hemisphere and beyond
  • Wikimedia and Libraries User Group update
  • Global branches update
  • Bytes in brief

French version of Books & Bytes is now available in meta!
Read the full newsletter

Sent by MediaWiki message delivery on behalf of The Wikipedia Library team --MediaWiki message delivery (diskussion) 25. okt 2018, 05:43 (CEST)

Nyheder for november 2018[rediger kildetekst]

Borgerforslag nu på afstemning som UA[rediger kildetekst]

Hej InsaneHacker. Dit forslag til ugens artikel, Borgerforslag, er nu til afstemning. Jeg forestiller mig, at du gerne vil afgive en stemme. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. nov 2018, 20:21 (CET)

Tak for påmindelsen Arne. Jeg er ikke så aktiv for tiden, så det er værdsat. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 25. nov 2018, 22:46 (CET)

Wikipediajournalen[rediger kildetekst]

Hej InsaneHacker. Jeg har skrevet lidt om Wikipedia Asiatisk måned 2018 til Wikipediajournalen. Desværre er det endt under januar 2019. Jeg havde egentlig forestillet mig, at det kunne komme med i decemberudgaven. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 1. dec 2018, 11:20 (CET)

@Rmir2: Decemberudgaven er ikke blevet omdelt endnu, så jeg har flyttet din artikel fra januar til den. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 1. dec 2018, 11:24 (CET)
OK, tak. Rmir2 (diskussion) 1. dec 2018, 11:24 (CET)

Nyheder for december 2018[rediger kildetekst]

Books & Bytes, Issue 31[rediger kildetekst]

The Wikipedia Library

Books & Bytes
Issue 31, October – Novemeber 2018

  • OAWiki
  • Wikimedia and Libraries User Group update
  • Global branches update
  • Bytes in brief

French version of Books & Bytes is now available on meta!
Read the full newsletter

Sent by MediaWiki message delivery on behalf of The Wikipedia Library team --MediaWiki message delivery (diskussion) 21. dec 2018, 15:34 (CET)

Nyheder for januar 2019[rediger kildetekst]

Skulderklap[rediger kildetekst]

Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Jeg aner egentlig ikke, hvad jeg vil skrive, men tak for fortsat at bidrage til dette fantastiske fælles projekt, selvom du studerer, tak for din venlighed mod os andre – og held og lykke med dine studier! ;) P.S. Hvorfor i al verden hedder det en “Barnstar”? —Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 8. jan 2019, 23:21 (CET)


@Biscuit-in-Chief: Se her for forklaring af navnet :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 9. jan 2019, 08:46 (CET)
@Biscuit-in-Chief: Beklager det sene svar, men tak for skulderklappet :) (Skrev InsaneHacker (diskussion • bidrag) 20. jan 2019, 16:48. Husk at signere dine indlæg.)

Nyheder for februar 2019[rediger kildetekst]

Books & Bytes, Issue 32[rediger kildetekst]

The Wikipedia Library

Books & Bytes
Issue 32, January – February 2019

  • #1Lib1Ref
  • New and expanded partners
  • Wikimedia and Libraries User Group update
  • Global branches update
  • Bytes in brief

French version of Books & Bytes is now available on meta!

Read the full newsletter

Sent by MediaWiki message delivery on behalf of The Wikipedia Library team --MediaWiki message delivery (diskussion) 26. feb 2019, 04:30 (CET)