Brugerdiskussion:IvarT/arkiv-side1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, IvarT!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen --Glenn 27. feb 2011, 19:37 (CET)

Ophavsret[rediger kildetekst]

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej IvarT. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen --Pixi Uno 17. dec 2011, 23:06 (CET)

Der er ikke tale om brud på ophavsretten.[rediger kildetekst]

Der er nu tilføjet din tilladelse til siden medvirk/relaksation http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kilder/Tilladelser (se http://da.wikipedia.org/w/index.php? title=Wikipedia:Kilder/Tilladelser&diff=5612285&oldid=4656849 ), som du evt. kan henvise til på et senere tidspunkt.

Et tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 26. dec 2011, 16:08 (CET)

Vedr. Harald Nielsen (sølvtegner[rediger kildetekst]

Hejsa. Vær venligst obs på de betingelser Den Store Danske har i forbindelse med deres artikler. Nogen må gerne kopieres, mod angivelse af kilder og ophavsmand, men Harald Nielsen er underlagt følgende restriktion:http://www.denstoredanske.dk/info/copyright_dbl_tredje_udgave Mvh Knud Winckelmann 7. jan 2012, 18:45 (CET)

I stedet for at slette, kan man evt. omskrive artiklen. Vi kan evt. flytte indholdet til Brugerdiskussion:IvarT/sandkasse, hvor du kan redigere den i ro og mag?
- Sarrus (db) d. 7. jan 2012, 19:24 (CET)

Sarrus, Jeg har en ny omskrevet version klar - skal jeg bare lægge den på Wikipedia eller har du andre forslag? IvarT 7. jan 2012, 20:10 (CET)

Du kan enten lægge den direkte i artiklen, eller, hvis du er usikker på den, kan du lægge den i den ovennævnte sandkasse og så evt. vise den til andre. Det er op til dig.
- Sarrus (db) d. 7. jan 2012, 20:20 (CET)