Brugerdiskussion:Jesper A. Jensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Jesper A. Jensen!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen PhoenixV 8. jul 2007, 15:20 (CEST)


Links til andre frihedspartier[redigér wikikode]

Hej Jesper, det var måske en idé at du skrev artikler om de pågældende partier i stedet for at linke til den engelske Wikipedia. Så kan vi lave en Frihedspartiet (flertydig), der linker til alle tre artikler. Der er ingen lighed med det danske frihedsparti og det østrigske, og derfor giver et link til en engelsk artikel om det ikke mening. Derfor tillader jeg mig endnu engang at fjerne det.--Brandsen 8. jul 2007, 14:33 (CEST)

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--PhoenixV 8. jul 2007, 15:20 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 8. jul 2007, 15:37 (CEST)

Skabeloner + iw[redigér wikikode]

Hej Jesper! Lad være med at fjerne skabeloner (dvs. fx "kilde mangler"), som har brugere har indsat, uden at begrunde sletningen. Bemærk desuden, at henvisninger til artikler på wikier på andre sprog skal indsættes som interwikilinks frem for eksterne henvisninger. --PhoenixV 8. jul 2007, 15:43 (CEST)

At henvise til engelsk Wikipedia er ikke en god nok kilde, da denne artikel lige så godt kan være manipuleret. --PhoenixV 8. jul 2007, 15:50 (CEST)
Læs venligst din diskussionsside! Vi er rigtig glade for dine bidrag, men en manglende kilde er en manglende kilde, og det nytter ikke noget at skjule det. --PhoenixV 8. jul 2007, 15:58 (CEST)

Redigeringskrig[redigér wikikode]

Jeg må bede dig om at diskutere de ændringer, du foretager, før du fortsætter med denne redigeringstovtrækning. Brug venligst artiklens diskussionsside. --PhoenixV 8. jul 2007, 16:39 (CEST)

Sletning af indhold fra diskussionsside[redigér wikikode]

Hej Jesper, det er altid dårlig stil at slette indhold fra en diskussionsside som du har gjort det her, så hold dig fra det i fremtiden. Jeg har genskabt den fjernede tekst. --Morten LJ 8. jul 2007, 17:27 (CEST)

Der er øjensynligt tale om en fejl fra min side, jeg beklager. --Morten LJ 8. jul 2007, 19:06 (CEST)