Brugerdiskussion:Mch0512

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Mch0512!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. jun 2010, 21:41 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. jun 2010, 21:41 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. jun 2010, 21:41 (CEST)

Som du allerede er blevet bedt om adskillige gange, bedes du bruge forhåndsvisning og beskrive dine ændringer. Med forhåndsvisning behøver du ikke gemme hele tiden, for at se resultatet af en ændring, men kan vente med at gemme, til resultatet er tilfredsstillende. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. jun 2010, 21:41 (CEST)

Du er blevet bedt om at brugeforhåndsvisning adskillige gange nu, uden at tage det til dig.
Læser du hvad der bliver skrevet til dig?
Jeg har blokeret dig et stykke tid, læs venligst det ovenstående grundigt igen. Knud Winckelmann 22. jun 2010, 16:13 (CEST)
Vær venlig at anvende forhåndsvisningen. Det kan fange de fleste fejl før man gemmer og letter arbejdet. Det er sjette gang, at du bliver bedt om det.
I et håb om, at komme i kontakt med dig, har du fået en blokering på 15 minutter. Brug den til at svare her på siden, om du læser beskederne.
Hvis du reagerer på beskederne og man kan komme i kontakt med dig, er det også nemmere at hjælpe dig, hvis der er noget, du ikke forstår. --|EPO| COM: 26. jun 2010, 10:51 (CEST)

en lille påmindelse[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Algiz 28. jun 2010, 10:06 (CEST)

Respons udbedes.[rediger kildetekst]

Hejsa. Du vedbliver med at ignorere alle henstillinger om at bruge forhåndsvisning og beskriver dine ændringer. Derfor har jeg blokeret dig et stykke tid, indtil jeg kan få en eller anden form for respons på at du faktiskt forstår, det vi beder dig om at tage hensyn til.

Jeg vil derfor gerne have et svar her: Forstår du problemet? Knud Winckelmann 12. jul 2010, 23:39 (CEST)

Som sagt, en eller anden form for respons ville være rart. Knud Winckelmann 13. aug 2010, 14:22 (CEST)

Gider du godt at holde op med at fjerne statistikker i artiklen om total drama world tour?.Der er ingen grund til det! og jeg bliver ved med at gendanne det så længe du ødelægger artiklen med at fjerne relevante oplysninger.--Trade 7. feb 2011, 21:44 (CET)