Spring til indhold

Brugerdiskussion:Megamonne

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Megamonne!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 8. dec 2010, 18:14 (CET)

Om sidetømning[rediger kildetekst]

Jeg har gendannet Merete Riisager‎, efter du tømte den for indhold. Sidetømning ligestilles vanligvis med hærværk, og kan i sidste ende medføre sanktioner mod dig, hvis tendensen fortsætter. Hvis du er uenig i en artikels indhold er proceduren enten at du ændrer teksten, så du selv mener den er optimal, eller at du gør opmærksom på fejlen(e) på artiklens diskussionsside. Endelig har du mulighed for at indstille siden til sletning, hvis du mener det er nødvendigt at fjerne den helt fra dansk Wikipedia. Du behøver ikke lade dig afskrække af, at der er blevet sat en skabelon ind i artiklen; det betyder ikke, at du er helt gal på den, blot at der er nogle forhold, der bør afklares, for at artiklen bliver encyklopædisk relevant. Hvis noget af alt dette giver andledning til spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at stille dem. Mvh. --Medic (Lindblad) 8. dec 2010, 19:14 (CET)

[redigeringskonflikt

Hvis Merete Riisager kommer i Folketinget, kan du bruge denne skabelon {{MF}} i stedet for den du indledte med. Indtil da er hun måske ikke notabel – Se også Wikipedia:Kriterier for biografier#Ikke nok.
Hvis du selv er Merete Riisager eller er {{tæt på}} hende, må du nøjes med at rette eventuelle faktuelle fejl. Se om selvbiografier -- Mvh PHansen 8. dec 2010, 19:32 (CET)

Jeg har slettet ovennævnte artikel, da det er blevet besluttet, at kandidater til politiske poster ikke har notabilitet. Se WP:BIO#Ikke nok og Wikipedia:Afstemninger/Skal officielle kandidater til forskellige politiske poster have notabilitet?. Hvis du har nogle spørgsmål, må du gerne spørge :-).
- Sarrus (db) d. 11. dec 2010, 17:32 (CET)