Brugerdiskussion:Palnatoke/Automatarkiv 29

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikidata weekly summary #94[rediger kildetekst]


The Signpost: 22 January 2014[rediger kildetekst]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Wikidata weekly summary #95[rediger kildetekst]


hvordan gør man det[rediger kildetekst]

Hej Palnatoke, jeg kan se, at du lavede min flytning af artiklen "jøde" til "jøder" om. Kan du forklare mig hvad, jeg gjorde forkert. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 1. feb 2014, 17:35 (CET)

Historikken kom ikke med, fordi du klippe-klistrede i stedet for at bruge flyttefunktionen. I nogle tilfælde kan man ikke bruge flytte-funktionen, og så må man få en administrator til at gøre det. Det er typisk, når man er nødt til at slette en side for at flytte en anden side. --Palnatoke (diskussion) 1. feb 2014, 17:40 (CET)
Tak for svaret. Du har ret: artiklen var oprindeligt oprettet i flertalsform, så flyttet til entalsform. Derfor kopierede jeg teksten for at kunne flytte den tilbage til flertalsformen. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 1. feb 2014, 18:18 (CET)


The Signpost: 29 January 2014[rediger kildetekst]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

The Signpost: 29 January 2014[rediger kildetekst]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Kategori:Amter i Alaska[rediger kildetekst]

Jeg så du har oprettet Kategori:Counties i Alaska istedet for Kategori:Amter i Alaska. Det er nok ikke nogen god ide at bare gøre uden diskussion. --Steen Th (diskussion) 3. feb 2014, 22:35 (CET)

Det har været diskuteret flere gange, og artiklen Amt handler tydeligvis ikke om situationen i USA, så det er en simpel konsekvens af det. --Palnatoke (diskussion) 3. feb 2014, 22:37 (CET)
Hvor er den den diskussion? --Steen Th (diskussion) 3. feb 2014, 22:39 (CET)
Dine søgeskills er sikkert lige så gode som mine. Jeg kan ikke på stående fod finde dem, så jeg venter lige et øjeblik og ser om der kommer protester. --Palnatoke (diskussion) 3. feb 2014, 22:48 (CET)
Har du set at netop i Alaska kaldes de enheder ikke for counties...
Ellers har vi haft som praksis i meget lang tid at bruge amt på de amerikanske counties, så du bør mindst oprette et forslag på WP:FLYT, hvis du vil havde ændret praksis generelt. Og hvis man tjekker andre kategorier, vil nok også finde andre eksempler på at vi bruger et dansk begreb end den lokale betegnelse. Et flytteforslag, som er i nærheden, er Wikipedia:Flytteforslag/Kategori:Nabolag i New York City... --Steen Th (diskussion) 4. feb 2014, 09:40 (CET)
Enig med Stenth, i Alaska kaldes de for boroughs, hvorfor det er faktuelt forkert at kalde dem for counties. Jeg synes at diskussionen er principiel mht. til om subnationale administrative enheder skal oversættes til dansk eller forblive på modersmålet. Så begynd gerne en principiel diskussion og kom gerne med dine holdninger de andre steder, hvor det diskuteres. En anden aktuel diskussion er Wikipedia:Flytteforslag/Londons bydele. --Patchfinder (diskussion) 4. feb 2014, 21:36 (CET)
Vi kan da godt tage diskussionen op igen. Jeg opretter et flytningsforslag. --Palnatoke (diskussion) 4. feb 2014, 22:40 (CET)

Wikidata weekly summary #96[rediger kildetekst]


Translation notification: Data retention guidelines[rediger kildetekst]

Hello Palnatoke,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Data retention guidelines is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high.


The discussion phase about the draft for the Wikimedia Foundation's new data retention guidelines is ending on February 14. Your help is welcome in translating the current version of the draft, which is expected to be close to the final version. This will also enable more community members to contribute comments before the discussion phase ends.

Please click "Translate" on both of these pages:

Introduction explaining the discussion phase / Main text of the guidelines

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 10. feb 2014, 06:19 (CET)

Arbejde med artikel i Sandkassen, samt gemme på egen harddisk?[rediger kildetekst]

Hej! Jeg skriver til dig, fordi du er anført som en af mentorerne: Jeg vil gerne uddybe en - allerede - eksisterende artikel-stub om Djursland, og tænkte det kunne være en god ide at arbejde med den i Sandkassen, sådan at jeg løbende - også hen over dage - kan gemme foreløbige redigeringer, uden at delarbejde hele tiden bliver publiceret på Wikipedia, når jeg trykker på GEM-knappen - før stoffet er klar til publicering. Kan du hjælpe mig her?

En anden ting jeg også gerne vil, er at gemme Wikipedia-sider med delredigeringer på egen harddisk, så jeg har disse som løbende sikkerhedskopier undervejs i arbejdet. Ved du om man kan gøre dette, og hvordan? Hvis jeg fx forsøger at gemme en kopi af arbejdet i Word, går der kuk i formatering, m.m. Er der mon en fornuftig måde, hvorpå man kan gemme en kopi af en Wikkiside på egen harddisk? Med venlig hilsenOld Dane (diskussion) 11. feb 2014, 15:45 (CET)


This Month in GLAM: January 2014[rediger kildetekst]





Headlines
  • France report: Public Domain Day; photographs
  • Germany report: WMDE-GLAM-Highlights in 2014
  • Netherlands report: New Years Reception; 550 years States General; Content donation University Museum; Wikipedians in Residence; OpenGLAM Benchmark Survey
  • Sweden report: Digitization; list creation
  • Switzerland report: The Wikipedians in Residence of the Swiss National Library have started their work
  • UK report: Voices from the BBC Archives plus Zoos, coins and Poets
  • USA report: GLAM-Wiki activities in the USA
  • Open Access report: Open Access Media Importer; Open Access File of the Day
  • Calendar: February's GLAM events
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery 12. feb 2014, 03:39 (CET)

The Signpost: 12 February 2014[rediger kildetekst]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Wikidata weekly summary #97[rediger kildetekst]


Please remove BOT flag from my account[rediger kildetekst]

Hi, i think there was a mistake to set a BOT flag on my user:Yurik account. Please remove. [1] Thanks! --Yurik (diskussion) 17. feb 2014, 00:51 (CET)

This Month in Education: February 2014[rediger kildetekst]